Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 88 of 145 FirstFirst ... 38 78 86 87 88 89 90 98 138 ... LastLast
Results 1,741 to 1,760 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #1741 SP
    Member Ramon's Avatar
    In primul rand, e vorba de 2 saptamani pentru Europa. Scrie pe cutia consolei sa intri pe un site si primesti moca trial 2 saptamani. Asta daca nu ai deja PS+. Deci nu se adauga 2 saptamani la ce ai existent. Eu de exemplu am pana in martie sau aprilie, deci nu primesc nimic.

2. #1742 SP
    Member palflo's Avatar
    a luat din HU cineva jocul fifa 14 ??

3. #1743 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Expeditia catre **** de la GAMES.HU va fi livrata maine 04.12.2013. Aveti de achitat ramburs 2656ron. Multumesc -Veronica-TC

Comanda a fost facuta sambata seara

4. #1744 SP
    Member chesterb's Avatar
    La ce număr ați sunat la gamestore.hu? Am încercat la numărul de pe site și îmi intră robotul după câteva bipuri. Dispecerii vorbesc română sau engleză?

5. #1745 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Expeditia catre **** de la GAMES.HU va fi livrata maine 04.12.2013. Aveti de achitat ramburs 2450ron. Multumesc -Veronica-TC

Comanda a fost facuta ieri in jurul orei 15. Se misca destul de repede baietii.

6. #1746 SP
    Member cipvas's Avatar
    Quote Originally Posted by Yanciu View Post
    Expeditia catre **** de la GAMES.HU va fi livrata maine 04.12.2013. Aveti de achitat ramburs 2656ron. Multumesc -Veronica-TC

Comanda a fost facuta sambata seara
    Idem. Exact acelasi sms l-am primit si eu mai devreme. Se pare ca au trecut de vama.

7. #1747 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Lafel , acuma stam cu ochii pe usa

8. #1748 SP
    Member palflo's Avatar
    maine i-mi vine fifa 14 de ps4 317 ron

9. #1749 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Expeditia catre **** de la GAMES.HU va fi livrata maine 04.12.2013. Aveti de achitat ramburs 2450ron. Multumesc -Veronica-TC

La fel si eu am primit, maine, phuck acuma cum fac sa-mi iau liber de la servici...

10. #1750 SP
    Member chesterb's Avatar

PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

Quote Originally Posted by palflo View Post
    maine i-mi vine fifa 14 de ps4 317 ron
    Mie mi-au ajuns acasă deja coletele cu BF4 și FIFA 14 comandate de pe shopto. Ciudat că mi-au trimis jocurile înaine și consola nema. S-au mișcat destul de repede. Am comandat vineri prin cel mai ieftin transport: Royal Mail 3£

Și eu tot ieri am dat comanda, dar spre seară. Sper să primesc și eu mesajul azi

11. #1751 SP
    Junior Member becham_ro's Avatar
    sa-i iau undeva pe astia de la shopto. ieri am cerut refund pe card si astazi comanda e tot la processing.

12. #1752 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    La fel si eu am primit, maine, phuck acuma cum fac sa-mi iau liber de la servici...
    Killzone sa inteleg ? Pentru tine imi scot jucaria de la naftalina ... Glumesc , mi-am cumparat dor BF4

13. #1753 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by chesterb View Post
    Mie mi-au ajuns acasă deja coletele cu BF4 și FIFA 14 comandate de pe shopto. Ciudat că mi-au trimis jocurile înaine și consola nema. S-au mișcat destul de repede. Am comandat vineri prin cel mai ieftin transport: Royal Mail 3£

Și eu tot ieri am dat comanda, dar spre seară. Sper să primesc și eu mesajul azi
    Dupa cat timp ti-au procesat comanda?

14. #1754 SP
    Member chesterb's Avatar
    Quote Originally Posted by becham_ro View Post
    sa-i iau undeva pe astia de la shopto. ieri am cerut refund pe card si astazi comanda e tot la processing.
    Mie mi-au scos-o de la backorder dar tot nu am primit banii pe card...

15. #1755 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Killzone sa inteleg ? Pentru tine imi scot jucaria de la naftalina ... Glumesc , mi-am cumparat dor BF4
    Killzone clar...BF4 are prea multe buguri deocamdata, poate la anu daca il repara

16. #1756 SP
    Member chesterb's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Dupa cat timp ti-au procesat comanda?
    Aseară, la 20 de minute după comandă. Mi-au răspuns și la un mail în care întrebam dacă mai au consola pe stoc. Mi-au spus că da și că mi-o trimit astăzi.
    În fine, nu mă grăbesc. Abia vineri ajung acasă.

17. #1757 SP
    naz
    Aseară, la 20 de minute după comandă. Mi-au răspuns și la un mail în care întrebam dacă mai au consola pe stoc. Mi-au spus că da și că mi-o trimit astăzi.
    În fine, nu mă grăbesc. Abia vineri ajung acasă.
    Eu am comanda de azi de dimineata de la 8 si tot sub statusul "Nou" apare si nici la mail nu mi-au raspuns. Damn!

18. #1758 SP
    Member chesterb's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Eu am comanda de azi de dimineata de la 8 si tot sub statusul "Nou" apare si nici la mail nu mi-au raspuns. Damn!
    Incearca sa suni. Poate iti raspund tie. Am incercat azi si mi-a intrat casuta de fiecare data.

19. #1759 SP
    Member tomaobiwan's Avatar
    Si eu am primit sms azi si am vorbit cu cargus ( ei livreaza) si undeva in jurul orei 18 descarca la Arad , Koba tu esti din Tm vorbeste si tu la cargus si poate nu mai astepti pana maine.

20. #1760 SP
    naz
    Incearca sa suni. Poate iti raspund tie. Am incercat azi si mi-a intrat casuta de fiecare data.
    Dispecerul e in maghiara... o sa ne intelegem perfect.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 88 of 145 FirstFirst ... 38 78 86 87 88 89 90 98 138 ... LastLast