Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 31 of 72 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 ... LastLast
Results 601 to 620 of 1421

Thread: Uncharted 4: A Thief's End

1. #601 SP
    Member Kratos666's Avatar
    Cadou de craciun amanarea asta

2. #602 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Toata lumea e dornica sa-l joace, dar luati ca un fapt bun, amanarea asta. In mod clar e un lucru bun.

Si pentru mine e super, ca apuc sa iau The Division in martie

3. #603 SP
    Member Kratos666's Avatar
    Pentru mine nu e super, am anulat precomanda si o sa iau Dark Souls III

4. #604 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Cam așa o să fie și la mine datorită amânării... Division în martie și Dark Souls în aprilie.

5. #605 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

6. #606 SP
    Senior Member Zero's Avatar

7. #607 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Parcă văd că în Europa vine cu HDD de 1TB

8. #608 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Hahahahaha, am intrat pe Twitter, chiar acum au anunțat
    uploadfromtaptalk1454597093184.jpg

9. #609 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Mie personal nu imi place aceasta editie.

EDIT : Pe Altex.ro este afisat de vreo 2 saptamani acest bundle dar fara poza, unde specifica 1TB.

10. #610 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Altex o să vândă și un pachet simplu, consola neagra și joc, asta vine pe la vreo 1899, cred

11. #611 SP
    Senior Member Zero's Avatar

Uncharted 4: A Thief's End

Eu voi cumpara controllerul doar, foarte placuta culoarea
    (In speranta ca se va vinde si separat)

12. #612 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

13. #613 SP
    Senior Member mario_1303's Avatar
    Puteau si ei sa faca acel controller cu o grafica ceva sau macar cu un logo ... Asa are doar alta culoare .

14. #614 SP
    Vid
    Member Vid's Avatar
    Da, nu e cine știe ce ediția. Chiar văzusem controllerul la Altex (fizic, în magazin) și mă gândeam că e marfă culoarea. Arată chiar bine; nu știam de ediția asta și nu înțelegeam ce e cu culoarea aia pe controller. Era doar separat nu și cu consolă.

15. #615 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu cred ca ce ai vazut tu, e asta care o sa iasa odata cu jocul.

16. #616 SP
    Vid
    Member Vid's Avatar
    Se poate să mă fi înșelat, dar era un controller dubios acolo. Azi s-ar putea să trec iar și confirm sau infirm.

17. #617 SP
    Vid
    Member Vid's Avatar
    Am fost doar azi și nu am mai găsit niciun fel de DS4. Albastru, roșu, negru, camo, nem... cum ar veni. Se poate ca atunci să fi văzut varianta gri (de la ediția de colecție). Oricum, nu înțeleg... chiar au rămas fără niciun controller la magazin? N-am întrebat pe nimeni că eram pe fugă, dar mi s-a părut dubios.
    Menționez că e vorba de Altex de la Sibiu.

18. #618 SP
    Senior Member mario_1303's Avatar
    Daca nu-s incantat de grafica de pe consola iar de controller nici nu poate fi vorba fiind doar un controller de o alta culoare , headset-ul mi se pare foarte reusit

Amazon.com: PlayStation Gold Wireless Headset - Uncharted 4 Limited Edition: playstation 4: Video Games

19. #619 SP
    Member vladthegamer's Avatar
    Nu stiu daca s-a mai pus intrebarea asta, dar daca da, imi cer scuze. Cand va fi disponibil Triple Pack-ul pentru Uncharted 4 pe Store-ul din Romania sau cel din UK? Pe US, e disponibil singur, iar pe UK si pe RO cu deluxe edition.

20. #620 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    uploadfromtaptalk1456306555956.jpg

9AM EST

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 72 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 ... LastLast