Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 29 of 72 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 39 ... LastLast
Results 561 to 580 of 1421

Thread: Uncharted 4: A Thief's End

1. #561 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Eu zic ca nu are rost sa te agiti, l-am jucat si eu aseara, nu m-a dat pe spate cu nimic.

Grafic vorbind, mie mi se pare ca e un Uncharted 3 remastered, hai sa zicem putin peste. 60fps sunt nice though.
    In rest, e un shooter mp banal, din partea mea Uncharted 4 putea sa vina doar cu SP.

2. #562 SP
    Member BlueLightning's Avatar
    Se pare ca sunt cam singurul caruia ii place . Am jucat si Uncharted 3 Multiplayer si nu mi s-a parut cine stie ce, asa ca nu prea am jucat. Dar acesta chiar m-a prins. Inafara de matchmaking-ul care e cam praf (am stat extrem de mult sa gasesc un joc), dar pe care il inteleg pt ca e totusi un beta, mi-a placut totul. Daca nu ar fi durat asa mult sa gasesc un lobby as fi jucat mai mult. Grafica mi s-a parut buna, nu inteleg de ce multa lume spune ca nu e. Bineinteles ca s-a mai taiat din ea pt 60 fps. Iar lucrurile venite de la TLOU chiar nu ma deranjeaza. Mie imi plac.

Dar totusi eu le am mai mult cu singleplayer-ul. Foarte putine jocuri ma prind in multiplayer. Asa ca probabil cand va aparea, voi juca doar sp.

3. #563 SP
    Member toto's Avatar
    Si totusi care e faza , la dawnload apare single player si multyplaier , o sa primim in viitor si demo sinle player ?

4. #564 SP
    Junior Member alexandrupaul's Avatar
    Au spus ca ii o eroare de la store, indiferent ce downloadezi tot multiplayer o sa ai.

5. #565 SP
    Member vladthegamer's Avatar

6. #566 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Hands up, cine crede ca Sam il va trada pe Drake ?

7. #567 SP
    Member taz@'s Avatar
    Clar o sa i-o traga... apoi o sa se impace, si totul e bine cand se termina cu bine.

Oricum, arata demential. Sper sa nu fie ultimul Uncharted...

8. #568 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Au anuntat dupa keynote ca Uncharted 4 va fi ultimul din serie.

Sent from my iPad using Tapatalk

9. #569 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Cred ca acelasi lucru au anuntat si dupa Uncharted 3. Mai urmeaza ceva spin-off cu alt personaj din serie si peste un timp il revedem si pe Drake in Uncharted 5 sau whatever.

10. #570 SP
    Member toto's Avatar
    Totul tine de vanzari , daca o sa aiba vanzari bune cred ca ar fi cretini sa nu mai scoata alt joc , pentru ps5 eventual , la urma urmei ca o parere personala , cred ca e cea mai iubita serie de jocuri , cel putin pentru posesorii de playstation .

11. #571 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Imi place la nebunie seria asta, dar cred ca e momentul sa se termine dupa U4. Astept cu nerabdare un nou IP marca Naughty Dog
    si TLoU 2

12. #572 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Quote Originally Posted by bicky1310 View Post
    Nu-l are nimeni digital sa-mi împrumute si mie contul cat sa descarc sa-l am instalat? L-am avut dar l-am dat la schimb pe Bloodborne si am șters jocul de pe hdd. Rămân dator, ajut si eu daca pot.
    Ma poate e ajuta cineva?

13. #573 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    L-am mai incercat azi dim. Vad ca s-au mai instalat niste update-uri si acum am vazut si optiunea de jucat cu prietenii/private lobby daca apesi pe triunghi. Asa parca e mai ok

14. #574 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Exista vreo modalitate de a juca beta-ul daca nu ai Drake Collection ?

15. #575 SP
    Quote Originally Posted by bicky1310 View Post
    Ma poate e ajuta cineva?
    De pe NeoGAF. Pentru cei care nu au Uncharted Collection:

"Not sure if it's been posted yet, but seems you can get access to the beta without actually owning the Nathan Drake Collection. Or you can at least access the tutorial and initiate searching for the game (I'm guessing it's stuck on searching because of network issues on NDs end?).

1) You need a friend who owns the game to Share Play the game with you so it appears in your recently played area. Then you can download the beta (but it'll tell you that you need save data if you try to play).
    2) Get friend with the game to log in to your account, create save data in the Collection and upload it to the cloud storage.
    3) Log back in to your account, download save data files from the cloud. You can then access the beta. (I restarted here just in case too)."

16. #576 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar

17. #577 SP
    Quote Originally Posted by ragnarlodbrok23 View Post
    Exista vreo modalitate de a juca beta-ul daca nu ai Drake Collection ?
    Nu știu dacă merge, dar am văzut chestia asta pe un grup.

De pe NeoGAF. Pentru cei care nu au Uncharted Collection:

"Not sure if it's been posted yet, but seems you can get access to the beta without actually owning the Nathan Drake Collection. Or you can at least access the tutorial and initiate searching for the game (I'm guessing it's stuck on searching because of network issues on NDs end?).

1) You need a friend who owns the game to Share Play the game with you so it appears in your recently played area. Then you can download the beta (but it'll tell you that you need save data if you try to play).
    2) Get friend with the game to log in to your account, create save data in the Collection and upload it to the cloud storage.
    3) Log back in to your account, download save data files from the cloud. You can then access the beta. (I restarted here just in case too).

18. #578 SP
    Senior Member Zero's Avatar

19. #579 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Au facut din el Until Dawn, foarte frumos, cred ca o sa ma las de gaming.

20. #580 SP
    Member faxiu's Avatar
    Anuntasera ca 3 e ultimul din ceva. Nu mai stiu daca din serie sau pe PS3. Irelevent acum. Ideea e ca la cererea fanilor au "cedat" si au venit cu 4. Si apoi au taiat firul cand au calcat pe fanii Uncharted si au facut un hibrid de TLU. Babulu este singurul din gasca cu care rupeam Uncharted 2 MP care spune ca e incantat. Si ma refer la U2 MP versiunea originala pana in 1.2... AM fost f dezamagit dupa primul meci dar incet incet am inceput sa-l prind. Dar ce pot spune sigur este ca il voi juca ceva. Dar nu cat am jucat 2 sau chiar 3. Cine stie, poate vor scoate stop-show-urile astea cu down/revive plus AI-ul stupid. (da, parea bun pana am prins the hang of it dar acum e doar a nuissance, un obstacol cat sa prinda vreo 3 inamici respawn in spatele meu). Partea cu revive pentru a fi buna ori iei pachet de revive in loc de grenada, ori mergi cu gashca pe harta. Altfel 70% din cazuri esti mort daca stai sa dai revive. Eu, unul, nu fac KO, Mai astept sa prind vreo 2 fraieri cu o grenada ceva... Meciurile sunt prea scurte pentru cele 15 minute cat cauti un meci. ASta daca nu iti iei clasicul balckscreen din U3. Si ma intreb cu toate chestiile astea noi, un meci de carat comoara cat va dura? La timelimit si k/d castiga? pfff...
    Nu ma pot pronunta inca daca una sau daca alta. Pana pe 13 mai bag ceva meciuri, mai vedem. Partea buna este ca am jucat primul meci in 1.002.005. Aseara era deja 1.005. smth. deci misca. Nu stiu exact ce, nu vad nimic imbunatatit. Pe island inca nu te poti ridica de pe o buza anume (stai in maini dar cand vrei sa urci isi da drumul in hau), lock-on melee de pe franghie e o gluma, daca ala nu sta nemiscat, nu-l mai prinzi cat zbori tu pe acolo, matchmaking-ul buguit de la U2 incoace la fel, pe harta cu orashul cand vii slide de pe acoperis iti iei damage daca vrei sa te duci direct in coverul de la tejghelele alea, etc...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 29 of 72 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 39 ... LastLast