Cam asa arata.
Da...nu stiu. Iluminarea e ok si pot spune ca arata mai realist, dar nu-mi place absolut deloc cum arata Nate.
Am reușit să joc și eu puțin aseară.
Mie îmi place foarte mult cam din toate punctele de vedere. Mă supără puțin cârligul acela dar cred că ține de obișnuință.
Se simte ca un joc Uncharted iar acele puteri supranaturale nu sunt așa deranjante.
În concluzie în martie spun la revedere lumii. Sper ca și restul echipei să se alăture. Auziți mah?![]()
Știe cineva ce sunt acele beta points?
arata bine in mp. si acolo ruleaza la 900p 60 fps. in SP o sa arate si mai bine la 1080p 30 fps.
Nu imi place.
Motive:
- nu este un joc Uncharted multiplayer si nu continua traditia lasata de Uncharted 2 si 3
- este clar o continuare a The Last of Us multiplayer, cu un ritm putin mai alert - ceea ce NU e un aspect tocmai fericit avand in vedere ca vorbim de Uncharted
- "down but not out" este gamebreaking pentru mine, flow-ul meciului are mult de suferit, incurajeaza campingul si oportunistii care vor astepta in cover sa prinda cate un kill ratacit dupa ce un coechipier a pus jos adversarul
- meciurile dureaza mult prea putin, am calculat aseara cu baietii vreo 4 minute, dar sunt sigur ca asta se va rezolva pana la lansarea oficiala
- sidekicks se obtin muuuult prea usor, iar dupa aproximativ 2 minute harta devine un cluster**** de jucatori umani si AI de nu mai intelegi nimic. Nu doar ca se obtin foarte usor, dar poti sa ai mai multi deodata. Astfel intr-un meci de 10 persoane, la un anumit moment pot fi minim 30 de identitati diferite pe harta respectiva. Adaugam grenade, powerups, abilitatile mistice si totusi...e prea mult.
- mixed feelings despre faptul ca au scos sprintul, ma voi hotari daca imi place sau nu dupa ce joc mai mult
- visceralitatea unui kill a fost redusa si parca "I'm not feeling it" cum era in Uncharted 3 de exemplu, unde la fiecare kill simteai ca ai castigat ceva. Aici se bazeaza mai mult pe cat de oportunist esti si cate powerups ai.
- in cele cateva meciuri am murit de nenumarate ori in timp ce dadeam revive la teammates so phock down but not out yet again, with passion this time
- dpdv grafic - arata FOARTE bine, dar nu a fost vreun moment in care sa spun WOW OMFG cum mi s-a intamplat de nenumarate ori in Star Wars Battlefront. Probabil acesta e si motivul pentru care n-am cazut de pe canapea. De fapt mai mult ca sigur. Totodata, fata lui Drake in timpul gameplayului este nerfuita mult fata de ceea ce asteptam dupa toate trailerele. Sunt convins ca si aici vor mai lucra.
- se misca impecabil, au facut tweaks la sange in ceea ce priveste miscarile personajului. Asta imi place, mult.
- armele se simt si suna foarte bine, exploziile de asemenea
- clasicele erori din U2 si 3 are back with a vengeance, am stat peste o ora in meniu pana mi-a gasit primul meci. Searching, searching, searching...Ma mai asteptam impreuna cu Renegade,, Koba si Faxiu sa ne puna pe unul dintre noi in echipa adversa
Dupa atata negativism va rog sa nu ma intelegi gresit: jocul ESTE fun, dar deloc ceea ce asteptam eu de la un nou Uncharted multiplayer. Probabil vor fi multe modificari pana la lansarea din martie, dar in stadiul acesta nu pot spune ca in perioada beta voi renunta la Halo 5 sau Star Wars pentru jocul despre care borbim aici.
Serios vrei sa spui ca Star Wars este mai distractiv ca beta-ul asta ?
Tot ce ai enumerat tu acolo sus sunt lucruri care se pot modifica usor. Dar nu ai spus nimic despre cat de bun este aimingul sau sistemul de cover, cat este de smooth cand te dau peste cap, alergi sau sari.
Si nu inteleg ce spui tu acolo ca nu se simte ca Uncharted. Este aproape identic cu 2 sau 3 plus elementele in plus. Dar cu toate astea este foarte distractiv.
Ma rog fiecare cu parerea lui. Cred ca la tine se trage de la varsta. Bosorog![]()
Ma lasi Babulu? Atat ai inteles tu din tot ce-am scris? Macar ai citit tot?
"- se misca impecabil, au facut tweaks la sange in ceea ce priveste miscarile personajului. Asta imi place, mult."
Same feelings as Rasko. Se pare ca m-am inselat si mp asta le va placea celor care au nu au jucat precedentele iteratii, insa noua celor care am jucat la nebunie U2 si U3 mp nu ni se pare a fi un adevarat uncharted mp.
E zicala aia '' if it ain't broke, don't fix it"...as fipreferat sa pastreze reteta veche de mp a jocurilor. Nu sa combine Uncharted mp cu Last of Us mp si sa iasa o strutocamila de mp.
E prea slow, nu-mi plac multiplayerele slow, cu revive-uri, down-uri etc, caca maca
Mie Last of Us mp nu mi-a placut si nu mi s-a parut un adevarat succes, nu inteleg de ce au considerat ei ca ar fi bine sa le combine pe cele 2 in asta, in fine...mai trebuie sa-l jucam se ne acomodam mai bine cu el, insa asa la prima impresie nu-mi place![]()
Eu tot nu inteleg unde vedeti voi legatura cu Last of Us. Nu este asa de slow cum era ala. Acolo mergeam 80 la suta din timp in stealth. Aici alergi tot timpul. Nu craftezi nimic si nici nu aduni resurse. Nu trebuie sa iei pauza sa alegi ce sa faci, etc.
Revive si down eu unul le consider ok. Nu ma deranjeaza asa mult. Astea da se pot spune ca au fost in Last of US dar acum sunt in majoritatea jocurilor multiplayer.
La partea cu puterile. Sunt cam degeaba si nu prea fac nimic. Pot la fel de bine sa le scoata. Sunt de acord in schimb cu AI-ul. Aia trebuie scosi. Nu are ce sa caute AI in PVP.
Si cam atat momentan![]()
-Down+revive-luat din TLOU
-Ingame store cu powerups-luat din TLOU
-Custom build cu limita de puncte-luat din TLOU
-Trip mine's-luate din TLOU
....seriously come on
Pt mine down+revive e cel mai enervant lucru posibil intr-un mp, si nu se gasesc in majoritatea multiplayerelor Babulu sa fim seriosi![]()
Ma enervati rau de tot. Acum incep sa-mi pun si eu intrebari
Sper sa-l mai aranjeze un pic si sa fie pe gustul tuturor. Din puntul meu de vedere pana acum cea mai urata adaugare sunt sidekick-urile. Nu prea le vad rostul. Restul nu ma deranjeaza asa de mult si pot trece peste ele mai ales daca aleg sa asculte si de comunitate.
Templier, vezi ca merge si doar daca-l ai instalat pe HDD. L-am jucat aseara fara disc in consola. Asa l-am si instalat. Fa rost de la cineva pt putin timp, cat se instaleaza si gata![]()
Ca sa iti mearga multiplayerul iti trebuie cel putin o salvare de uncharted 1,2 sau 3 pe playstation, ca aia verifica (deci daca il instalezi sa incepi un joc sa faci salvarea)
Nu-l are nimeni digital sa-mi împrumute si mie contul cat sa descarc sa-l am instalat? L-am avut dar l-am dat la schimb pe Bloodborne si am șters jocul de pe hdd. Rămân dator, ajut si eu daca pot.
Bookmarks