Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 42 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast
Results 341 to 360 of 824

Thread: The Last of Us Remastered (Remaster)

1. #341 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Se zice ceva de un Story DLC nou, odata ce a aparut si pentru ps4 jocul ?

2. #342 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Quote Originally Posted by KYH View Post
    you just compared consoles with pc, you never compare consoles with pc
    polygon count=same ****
    environment details/density=same ****
    3D models/texture quality=same ****
    =same ****
    Da, am comparat cu un joc pe PC, e o comparatie eficienta Care e problema? Ce-i cu atatea frustrari de cand s-a anuntat TLoU, era clar ca unii vor fi de acord si altii nu.

Eu sunt de acord cu "remastered versions", si de-abia astept si TLoU si GTA V si Metro Redux si The Walking Dead, si orice alt joc fain de altfel. Nu trebuie sa fii de acord cu mine.

3. #343 SP
    Member Buyk's Avatar
    Altex un magazin de 2 lei, care pretinde ca sunt cum sunt, cu niște principii la baza conducerii de te doare capul.
    Problema este următoarea am dat precomanda la un preț si cand ma duc in magazin sa il ridic ca nu mai am răbdare ca asa mi s-a spus cu 5 zile in urma, astăzi cand m-am dus mi-au zis ca nu se poate, ca trebuie sa aștept acasa ca ei nu dau din magazin la prețul cu care l-am precomandat.
    Sun la informații si la fel duduia aia imi zice ca precomanda mea nici nu este confirmată măcar, iar codul pe care l-am primit in email si atesta numărul comenzii mele nici macar nu apărea in baza lor de date. Haos total in magazinul lor, iar termenul de precomanda nu există la ei este = cu o comanda simpla. Si nu este prima meq experienta de cacao cu indivizii ăștia.

4. #344 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Serios, treaba cu screenshots, gifs si video-uri nu tine cand vine vorba de comparatie. We need real feedback, come on people, buy the f-ing game!
    Eu ti-am spus parerea un pic mai in urma, nu trebuie dezvoltat prea mult

---------- Post added 25-07-2014 at 14:01 ----------

Quote Originally Posted by flavi_us View Post
    Da, am comparat cu un joc pe PC, e o comparatie eficienta Care e problema? Ce-i cu atatea frustrari de cand s-a anuntat TLoU, era clar ca unii vor fi de acord si altii nu.

Eu sunt de acord cu "remastered versions", si de-abia astept si TLoU si GTA V si Metro Redux si The Walking Dead, si orice alt joc fain de altfel. Nu trebuie sa fii de acord cu mine.
    Nu isi are rostu' comparatia, "pisiu" nu are o capodopera de acest gen

PS: TWD nu avea nevoie de remaster

5. #345 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Stiu ca ti-ai spus-o, tocmai, tu mi-ai starnit curiozitatea. Mai astept si altii sa urmeze.

6. #346 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Asta e alta mancare de peste, stii doar ca si eu prefer consolele anytime, anywhere.

Dar asta nu inseamna ca trebuie sa exagereze in halul asta, ca nu suntem la gradinita... or are we?

Despre TWD, de ce nu avea nevoie? Eu nu am apucat sa-l joc pe PS3, asa ca acum ce crezi ca prefer, sa-l cumpar pe PS3, PC sau sa astept varianta PS4 care si include ambele sezoane? Evident ca ultima varianta.

7. #347 SP
    Member chesterb's Avatar
    Quote Originally Posted by Buyk View Post
    Altex un magazin de 2 lei, care pretinde ca sunt cum sunt, cu niște principii la baza conducerii de te doare capul.
    Problema este următoarea am dat precomanda la un preț si cand ma duc in magazin sa il ridic ca nu mai am răbdare ca asa mi s-a spus cu 5 zile in urma, astăzi cand m-am dus mi-au zis ca nu se poate, ca trebuie sa aștept acasa ca ei nu dau din magazin la prețul cu care l-am precomandat.
    Sun la informații si la fel duduia aia imi zice ca precomanda mea nici nu este confirmată măcar, iar codul pe care l-am primit in email si atesta numărul comenzii mele nici macar nu apărea in baza lor de date. Haos total in magazinul lor, iar termenul de precomanda nu există la ei este = cu o comanda simpla. Si nu este prima meq experienta de cacao cu indivizii ăștia.
    nici nu ştii ce să mai crezi. mie mi-a zis duduia la telefon că nu pot să ridic precomanda din magazin pentru că jocul meu este în depozit şi de acolo pleacă direct la mine. fac pariu că dacă sun acum o să primesc alt răspuns.
    cel puţin la mine a fost confirmată comanda. am primit mail.

8. #348 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Daca toate precomenzile au fost puse separat pentru livrare, mi se pare oarecum normal sa nu poti sa-l ridici din magazin...

9. #349 SP
    Member Buyk's Avatar
    Mie mi se pare bisnita, pentru ca ei nu vor sa dea la prețul de precomanda jocul din magazin ca exista persoane care se duc si il iau la prețul afișat la raft. Daca aveau o ordine si disciplina in magazin puteau sa suplimenteze jocul inapoi in raft cu cel asezat in magazie pentru precomenzi. Dar e mult prea mult pentru ei, iar daca as fi magnat mâine as fi închis tot lanțul de magazine altex

10. #350 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Quote Originally Posted by Buyk View Post
    E praf altex.Am comandat ceva marti,am primit mail de confirmare ca produsul este in stoc si se va livra ziua urmatoare.Nu a ajuns nici astazi.Astazi sun,iar domnisoara imi spune ca nu este in stoc,iar colegii au uitat sa actualizeze site-ul.Ma uit pe site si produsul in continuare este pe stoc.Iar ea imi spune inca o idiotenie, ca azi la 10:45 apare ca am anulat comanda si la mine apare doar precomanda la TLOU pe care am anulat-o de vinerea trecuta dupa ce am ridicat jocul din magazin.Niste terminati angajatii de la altex.Ramane un mister daca voi mai primi husa de tableta sau nu din moment ce nu am primit mail ca produsul nu este in stoc )).Problema e ca doar la ei am gasit-o in tara.
    On-topic:A mai intrat cineva in posesia jocului?

11. #351 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Pai si de ce ar vrea sa dea la pretul de precomanda jocul din magazin? E ilogic. Pana la urma de oriunde ai da precomanda, astepti sa iti vina, iti ajunge la pretul la care ai dat-o, and that's that. Vrei sa iti cumperi din magazin, ok, te duci si iti cumperi... la pretul de magazin! Nu e logic?

12. #352 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Apropo de Altex, cand scrie "comanda finalizata" dar nu are awb , inseamna ca o sa urmeze sa fie finalizata ?!
    eu pana acum imi cumparam direct din magazin jocurile , mi-am zis sa incerc si prin livrare

13. #353 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Din cate mi-a zis MonkY, cei de la Altex nu ofera AWB. Ai in schimb un nr de comanda, suna-i la relatii clienti, sau da-le un mail pe [email protected], si oferindu-le nr comenzii iti vor spune cand va fi livrat, sau daca a fost livrat deja.

14. #354 SP
    Member Buyk's Avatar
    Quote Originally Posted by flavi_us View Post
    Pai si de ce ar vrea sa dea la pretul de precomanda jocul din magazin? E ilogic. Pana la urma de oriunde ai da precomanda, astepti sa iti vina, iti ajunge la pretul la care ai dat-o, and that's that. Vrei sa iti cumperi din magazin, ok, te duci si iti cumperi... la pretul de magazin! Nu e logic?
    Nu prea e logic man, pentru ca un magazin care se respecta este in stare sa ofere un produs in orice circumstanțe atata timp cat dețin numărul comenzii si la urma urmei le făceam un bine ca nu trebuiau ei sa se mai deplaseze la mine la ușă. Ei mi-au spus ca mi l-ar fi dat daca ma gaseau la ei in baza de date. Iar noțiunea de precomanda nu este cunoscută de ei, normal si de drept cei care au precomandat ar trebui sa il primească printre primii, nu cand isi aduc ei aminte.
    #poyut stai liniștit ca ai șansă sa nu iti găsească codul comenzii in propriile lor baze de date si ii vezi dand din umeri. Le-am oferit codul meu si nu m-a găsit nicăieri.
    In fine m-au enervat asa tare încât ma batea gandul sa ma duc la OPC

15. #355 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Te duci degeaba, nu au gresit cu nimic, but go ahead. Nu e un magazin de la coltul strazii sa zici ca le faceai un serviciu. Ei sa ocupa de mii de vanzari in toata tara, zilnic. Daca am da toti precomenzi si apoi ne-am trezi ca nu mai avem rabdare inca o zi, si am merge in magazin ca noi suntem smecheri si il vrem acum, s-ar duce dracu tot sistemul de gestiune.

Asta e metoda lor, si mi se pare foarte ok. Ai dat precomanda, exista o data anume la care se lanseaza jocul, si in ziua aceea tu il primesti. Problema si prostia mare a fost ca l-au bagat in magazine inainte de lansare, aici e cea mai mare idiotenie. Daca nu-l bagau in magazin, nu mai facea nimeni scandal ca il vrea cu 5 ore inainte de lansare.

16. #356 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu stiu cum reusesc romanii ca si dintr-un eveniment frumos (faptul ca au adus jocul mult asteptat foarte rapid) sa transforme intr-o mare debandada... Eu, spre rusinea mea, am ales ca pe PS4 sa merg mostly pe digital content, de pe US... si doar daca prind super discount (as in 50% or more) iau retail. Prin urmare, momentan nu ma doare... dar ma uit ca si jocul meu, pe care l-am precomandat la super pret... nu stiu daca va ajunge la persoana in cauza. Era oare asa greu sa furnizeze un AWB? Sa stie omul ca a plecat comanda... nu era mare minune.

P.S. Si mie mi-au pierdut 3 jocuri pana acum (platite in avans)... iar la ultimul chiar m-am enervat si nu mai vreau banii inapoi, ci jocul (mai ales ca apare pe stoc).

17. #357 SP
    Member Buyk's Avatar
    Atunci nu ar fi trebuit sa apara la raft pana la data de 29.07.2014 ca ei sunt mai cu moț si sa afirme ca il au in stoc de pe 15 apoi sa il arunce in raft pe 25 înainte sa se ocupe de precomenzi. Adica tu esti de acord sa primești o precomanda in jurul lui 29 si vecinul tau il joacă bine merci de pe 25 ca deh l-a luat din raft si nu da importanta la 50 ron in plus. Eu asta nu vad in regula, tot sistemul lor e dus pe câmpie nu au ce sa mai strice la el. Si nu este prima data cand am avut probleme cu ei, ca daca era prima oara nu ma mai ofticam eu asa.
    Daca ma crezi nici nu știu in ce stadiu se afla comanda mea, ca nu imi gasesc codul ala in baza lor duduia aia mi-a spus sa aștept si punct. Wtf da vreau sa știu si eu cand ajunge sa ma prindă acasa sa am si eu habar, in fine ăștia sunt ei cu astia traim.

18. #358 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Pai repet, aici a fost marea greseala, ca l-au bagat in magazine. Dar asta nu inseamna ca tot sistemul e praf. Atunci cand jocurile care nu s-au lansat inca, nu au ajuns in magazine mai devreme, totul a decurs perfect.

19. #359 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Mie mi-au dat în nr de awb după ce le-am Trimis un mail acum vreo 3 zile. Bineînțeles ca nu era înregistrat în sistem la Nemo asa ca am sunat la ei, acolo sa aflu ca e făcut pachetul de pe 17 dar nu l-au predat la curier. Poate o veni mâine, cu toate ca nu prea cred

20. #360 SP
    Member dtancu's Avatar
    L-ati vazut voi, careva, fizic, in raft in vreun magazin Altex sau Mediagalaxy?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 42 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast