Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 8 of 42 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 ... LastLast
Results 141 to 160 of 824

Thread: The Last of Us Remastered (Remaster)

1. #141 SP
    Member Yanciu's Avatar
    La altex pe site arata ca este in stoc jocul.Asa o fi??
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1405439786315.jpg

2. #142 SP
    Junior Member DarthhNik's Avatar
    Nu prea cred, probabil vreo greseala. Data oficiala a lansarii este 29.07.2014 din cate stiu eu.

3. #143 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Am facut comanda.Chiar sunt curios daca ma suna azi sa confirm din moment ce pe site arata ca este pe stoc.Daca este o greseala anulez comanda si o sa il iau mai ieftin la sfarsitul lunii.Sigur se va gasi pe forum la pret mai mic.

4. #144 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Trebuie sa fie o greseala. Jocul de abia a devenit gold ieri. Nu aveau cum sa produca si sa distribuie discurile asa repede.

5. #145 SP
    Junior Member Piticlick's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Trebuie sa fie o greseala. Jocul de abia a devenit gold ieri. Nu aveau cum sa produca si sa distribuie discurile asa repede.
    Te asigur ca nu este o greșeală.
    Jocul a ajuns astăzi.
    Dar va fi livrat în ziua lansării pt cei cu precomenzi poate sâmbătă.
    Mai vedem.

6. #146 SP
    Member Buyk's Avatar
    Quote Originally Posted by Piticlick View Post
    Te asigur ca nu este o greșeală.
    Jocul a ajuns astăzi.
    Dar va fi livrat în ziua lansării pt cei cu precomenzi poate sâmbătă.
    Mai vedem.
    Pai vedeti acolo cum sta treaba ar fi un weekend frumos pentru cei cu precomanda.

7. #147 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Too late... am facut deja preorder de pe PSN US - 49.99$

P.S. Nu stiu daca varianta retail de la Altex are cumva si bonusurile oferite la preorder pe PSN. Poate ne confirma/infirma cineva...
    Pre-Order Today to get the following items at launch:
    Increased Crafting Speed
    Increased Healing Speed
    9mm Reload Speed Upgrade
    Rifle Clip Capacity Upgrade
    Two skins for Joel and Ellie unlocked after beating the single-player campaign
    Bonus XP for multiplayer
    A multiplayer melee attack booster
    Extra in-game cash to start
    Special customizable character items for multiplayer

8. #148 SP
    Member Buyk's Avatar
    Tocmai am primit email de la altex si m-au anunțat ca The Last of Us Remastered au ajuns la ei. Asta înseamnă ca inchid netul si ii dau play mai devreme de lansare )

9. #149 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Subscriu şi eu, am primit mail.

10. #150 SP
    Admin MonkY's Avatar
    LOL: "Produsul precumandat de dvs The Last of Us Remastered PS4 a intrat in stocul nostru. Va multumim!"
    Uitasem ca l-am "precumandat"...

Nu stiu cum e la Altex... se poate renunta la o comanda? N-am vazut buton pt. asa ceva...

11. #151 SP
    Junior Member Piticlick's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    LOL: "Produsul precumandat de dvs The Last of Us Remastered PS4 a intrat in stocul nostru. Va multumim!"

Nu stiu cum e la Altex... se poate renunta la o comanda? N-am vazut buton pt. asa ceva...
    Da poți renunța dai un email spui ce dorești și gata.

---------- Post added 16-07-2014 at 09:18 ----------

Too late... am facut deja preorder de pe PSN US - 49.99$

P.S. Nu stiu daca varianta retail de la Altex are cumva si bonusurile oferite la preorder pe PSN. Poate ne confirma/infirma cineva...
    Salut ,

Si editia retail o sa aiba bonus pentru editiile de day one:

Standard Content:

Left Behind single player expansion
    Abandoned Territories multiplayer map pack
    Reclaimed Territories pack - details will be coming soon on exactly what is included
    Pre-order Content:

100 Supply Points (XP) for use in Factions mode
    Two special bonus skins for Joel and Ellie which will be unlocked after your complete the single player campaign
    Increased Crafting Speed for use in the Single Player Campaign
    Increased Healing Speed for use in the Single Player Campaign
    9mm Reload Speed Increase Upgrade for use in the Single Player Campaign
    Rifle Clip Capacity Increase Upgrade for use in the Single Player Campaign

12. #152 SP
    Member luciteck's Avatar
    Eu l-am comandat din nou, pt ca unele specimene de la relatii cu clientii nu stiu sa actualizeze pretul pe o comanda mai veche (depinde de cine dai la telefon) si apare ca si confirmat.

13. #153 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    MonkY nu o anula, vezi poate îl. vrea cineva pe forum.

14. #154 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Am vorbit cu cei de la Altex si vineri voi primi jocul.Este in stoc daca cineva vrea sa il comande.

15. #155 SP
    Member legokid220's Avatar
    si eu am dat comanda.. nu e cam tarziu vineri ?

16. #156 SP
    Member luciteck's Avatar
    si mie mi-au confirmat telefonic ca ajunge in maxim 48 de ore.

17. #157 SP
    Member Snake's Avatar
    In 48 de ore incepand de vineri sau in 48 de ore incepand de azi? Scuze dar sunt nerabdator.

18. #158 SP
    Member luciteck's Avatar
    in 48 de ore de la momentul comenzii, adica de astazi. Te inteleg si eu sunt la fel

19. #159 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by Yanciu View Post
    Am vorbit cu cei de la Altex si vineri voi primi jocul.Este in stoc daca cineva vrea sa il comande.
    Vinerea asta sau vineri pe 1 august cand se lanseaza jocul?

Cand am sunat mi-au spus sa confirm comanda prin e-mail si ca imi va fi livrat in ziua lansarii, nu inainte.

20. #160 SP
    Senior Member Srachi's Avatar

Parca tin minte ca l-ai precomandat cand a fost la reducere(160ron parca), atata merita din plin si chiar daca nu vrei sa-l mai iei poate cineva de pe forum ar vrea sa-l cumpere la pretul asta redus.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 42 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 ... LastLast