La altex pe site arata ca este in stoc jocul.Asa o fi??
Nu prea cred, probabil vreo greseala. Data oficiala a lansarii este 29.07.2014 din cate stiu eu.
Am facut comanda.Chiar sunt curios daca ma suna azi sa confirm din moment ce pe site arata ca este pe stoc.Daca este o greseala anulez comanda si o sa il iau mai ieftin la sfarsitul lunii.Sigur se va gasi pe forum la pret mai mic.
Trebuie sa fie o greseala. Jocul de abia a devenit gold ieri. Nu aveau cum sa produca si sa distribuie discurile asa repede.
Too late... am facut deja preorder de pe PSN US - 49.99$
P.S. Nu stiu daca varianta retail de la Altex are cumva si bonusurile oferite la preorder pe PSN. Poate ne confirma/infirma cineva...
Pre-Order Today to get the following items at launch:
Increased Crafting Speed
Increased Healing Speed
9mm Reload Speed Upgrade
Rifle Clip Capacity Upgrade
Two skins for Joel and Ellie unlocked after beating the single-player campaign
Bonus XP for multiplayer
A multiplayer melee attack booster
Extra in-game cash to start
Special customizable character items for multiplayer
Tocmai am primit email de la altex si m-au anunțat ca The Last of Us Remastered au ajuns la ei. Asta înseamnă ca inchid netul si ii dau play mai devreme de lansare)
LOL: "Produsul precumandat de dvs The Last of Us Remastered PS4 a intrat in stocul nostru. Va multumim!"
Uitasem ca l-am "precumandat"...
Nu stiu cum e la Altex... se poate renunta la o comanda? N-am vazut buton pt. asa ceva...
Da poți renunța dai un email spui ce dorești și gata.
---------- Post added 16-07-2014 at 09:18 ----------
Salut ,
Si editia retail o sa aiba bonus pentru editiile de day one:
Standard Content:
Left Behind single player expansion
Abandoned Territories multiplayer map pack
Reclaimed Territories pack - details will be coming soon on exactly what is included
Pre-order Content:
100 Supply Points (XP) for use in Factions mode
Two special bonus skins for Joel and Ellie which will be unlocked after your complete the single player campaign
Increased Crafting Speed for use in the Single Player Campaign
Increased Healing Speed for use in the Single Player Campaign
9mm Reload Speed Increase Upgrade for use in the Single Player Campaign
Rifle Clip Capacity Increase Upgrade for use in the Single Player Campaign
Eu l-am comandat din nou, pt ca unele specimene de la relatii cu clientii nu stiu sa actualizeze pretul pe o comanda mai veche (depinde de cine dai la telefon) si apare ca si confirmat.
Am vorbit cu cei de la Altex si vineri voi primi jocul.Este in stoc daca cineva vrea sa il comande.
Bookmarks