Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 42 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast
Results 381 to 400 of 824

Thread: The Last of Us Remastered (Remaster)

1. #381 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Inca nu l-am bagat in consola, am zis sa incerc beta la Destiny, care e chiar fabulos. TLoU nu l-am jucat pe PS3, dar intr-o jumatate de ora ii vine randul si lui.
    Revin cu impresii.

Domnule Poenaru, n-am plecat niciodata, am fost intotdeauna la curent cu se intampla pe scena.

2. #382 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Nu l-am jucat pe ps3.
    Din prima ora deja imi place la nebunie.

Legat de grafica insa ... arata ca un joc last gen. Nimic impresionant de vazut aici.

3. #383 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Asta poate pentru ca nu stii cum arata pe PS3

Pe PS3 au stors absolut tot ce puteau din el, deci nu prea ai cum sa zici ca e last gen, cand varinata asta e imbunatatita.

4. #384 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by flavi_us View Post
    Asta poate pentru ca nu stii cum arata pe PS3

Pe PS3 au stors absolut tot ce putea din el, deci nu prea ai cum sa zici ca e last gen, cand varinata asta e imbunatatita.
    Sunt sigur ca arata mai bine decat pe ps3, dar tot nu arata ca un joc din generatia actuala. Adineauri jucam Infamous, Watch Dogs si Assassin's Creed si astea par din alta lume. Doar la grafica ma refer.
    Cred ca nu ar trebuie sa se puna accentul pe grafica acestei versiuni pentru ca nu impresioneaza.
    La gameplay insa, cu 60fps, acolo probabil se vede cel mai mult.

5. #385 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    E un remaster totusi, e normal. Nu se asteapta nimeni sa fie minunatia de pe pamant, dar comparativ cu versiunea de PS3 (care oricum arata foarte bine) e un pas mare in fata. Infamous e superb, dar e facut din start special pentru PS4. Si AC IV e super dar Watch Dogs mi s-a parut slabut in schimb, si la grafica si la gameplay. Aia nu e grafica next-gen. Umbrele sunt de PS2 in unele cazuri.

6. #386 SP
    Member chesterb's Avatar
    @nameless_fear sunt deschise serverele?

7. #387 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Se cunoaste ca engine-ul grafic e de generatie veche, dar cred ca asta le-a permis o detaliere foarte realista a mediului ambiental. Texturile sunt foarte clare, Joel arata a om adevarat. Tot textul, inclusiv cel de pe display-ul de la telefonul mobil, pe care poti citi mesajele perfect si aici ma refer la scenele de la inceput, este incredibil de bine realizat.
    Framerate-ul e solid, nu imi dau seama daca scade, nu se simte daca o face, si refresh-ul de 60hz da un feeling extraordinar in cutscene-uri, dar in special in gameplay. Sunetul e demential chiar si in stereo cum am eu.
    PS4 tureaza ca placile video de demult, e solicitat la greu.
    Ma bucur nespus ca am rezistat tentatiei de a-l lua pe PS3, pentru ca asta este "The Way It's Meant To Be Played".

8. #388 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Quote Originally Posted by chesterb View Post
    @nameless_fear sunt deschise serverele?
    De la pranz merge sa joc multiplayer,dar dlc-ul inca nu este disponibil.Probabil de pe 29 va fi.

9. #389 SP
    Member dumibalamuc's Avatar
    eu sunt singurul care a facut precomanda de la 4games.ro , si inca n`a primit nicio veste ?

10. #390 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Quote Originally Posted by Yanciu View Post
    De la pranz merge sa joc multiplayer,dar dlc-ul inca nu este disponibil.Probabil de pe 29 va fi.
    Sa inteleg ca au aparut si trofeele?

11. #391 SP
    Junior Member Piticlick's Avatar
    Quote Originally Posted by dumibalamuc View Post
    eu sunt singurul care a facut precomanda de la 4games.ro , si inca n`a primit nicio veste ?
    Mergi mâine în orice magazin altex sau mediagalaxy și jocul este pe raft.

12. #392 SP
    Quote Originally Posted by Piticlick View Post
    Mergi mâine în orice magazin altex sau mediagalaxy și jocul este pe raft.
    O sa caut maine in toata constanta atunci . Sper sa fi ajuns aici ,

Cum procedez dupa ?! Ii sun pe cei de la 4games sa anulez comanda ?! Am selectat optiune de ridicare din magazin ...

13. #393 SP
    Member chesterb's Avatar
    anulezi când ai tlou în mână ca să fii sigur

14. #394 SP
    Quote Originally Posted by chesterb View Post
    anulezi când ai tlou în mână ca să fii sigur
    Absolut !revin maine cu info , daca voi gasi in cta !
    Va invidiez pe cei care il aveti deja , ma plic de mor , am terminat pe zi infamous second son si acum n am ce sa ma joc

Seara buna

15. #395 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Eu am precomanda făcută în 20 iulie la Altex, am sunat azi de 2 ori şi tot nu mi-sa confirmat dacă voi primi jocul, mi-a răspuns o domnişoară ft. amabilă la care i-am spus de precomanda, ea tot insista că jocul nu se află în stoc şi trebuie să aştept până ajunge de la producător, după ce i-am explicat că am primit mail de la Altex că jocul precomandat a intrat în stoc ma rugat să aştept 1 min să se intereseze de anumite detali, apoi mi-a zis că, comanda este în aşteptare, am rugat-o frumos să confirme comanda şi mi-a spus iar că trebuie să trimit eu un mail de confirmare, nici acum nu ştiu dacă se va confirmă, nu am primit nici un mail de la Altex, e complicată procedura dar în fine, mă interesa doar să ştiu dacă primesc s-au nu jocul.

16. #396 SP
    Member chesterb's Avatar
    păi nu v-am zis eu că ăştia nu ştiu de capul lor? eu am sunat şi mi-au zis că îmi ajunge mâine. altcineva a sunat şi i-a zis că ajunge marţi. dacă mai sună mulţi o să auzim toate variantele posibile.

17. #397 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Eu nici nu am facut precomanda si cand am sunat mi-au zis ca-mi ajunge weekend-ul viitor.

18. #398 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

19. #399 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    La Comic Con a fost facut public primul teaser poster pentru filmul cu The Last of Us: https://twitter.com/SonyPictures/sta...57891229552641

Attached Images Attached Images maisieellie.jpg

20. #400 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Wow, i s-ar potrivi de minune rolul, nu m-as fi gandit niciodata la Maisie in papucii lui Ellie. Numai la Ellen Page imi statea gandul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 42 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast