Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 19 of 42 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 ... LastLast
Results 361 to 380 of 824

Thread: The Last of Us Remastered (Remaster)

1. #361 SP
    Member Buyk's Avatar
    Quote Originally Posted by dtancu View Post
    L-ati vazut voi, careva, fizic, in raft in vreun magazin Altex sau Mediagalaxy?
    Da l-am văzut cu ochii mei in raft in Altex si am sa fac si poza daca mai trec pe acolo, aveau 3 bucăți.

2. #362 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Am sunat si eu acum la Altex, ca la mail nu raspundeau. O domnisoara simpatica mi-a confirmat ca a fost preluat deja de curier si daca nu a ajuns azi, maine ar trebui sa ajunga, si mi-a oferit si awb si nr. de tel al curierului. Parca nu-i chiar asa bau-bau, Altex asta.

3. #363 SP
    Member dtancu's Avatar
    Unde l-ai vazut, Buyk?

4. #364 SP
    Junior Member shushkievici's Avatar
    Confirm prezenta jocului pe raft in Media Galaxy (Craiova)

5. #365 SP
    Member Buyk's Avatar
    Unde l-ai vazut, Buyk?
    Altex Shopping City Galați

6. #366 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Va rog la Cluj daca l-ati vazut careva ... Cluuuuuuuuuuuuuuuuj

7. #367 SP
    Member dtancu's Avatar
    A Ok, credeam ca l-a vazut cineva in Bucuresti.

8. #368 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Man, in Bucuresti a aparut pe rafturi inainte de restul tarii...

9. #369 SP
    Member dtancu's Avatar
    E, asta s-o crezi tu. Am luat personal la mana de saptamana trecuta pana azi toate Altex-urile si Mg din Bucuresti. TOATE.
    Nu exista pe raft in Bucuresti nicaieri. Sau nu exista in nici un caz pana azi dimineata, de unde si intrebarea mea.
    Nu confundati a fi pe raft cu a il ridica cineva din magazin. Aia a fost o greseala si credeti-ma ca nu s-a repetat, eu am ajuns saptamana asta cu Altex pana la OPC pentru aceeasi problema.

10. #370 SP
    Junior Member Piticlick's Avatar
    E, asta s-o crezi tu. Am luat personal la mana de saptamana trecuta pana azi toate Altex-urile si Mg din Bucuresti. TOATE.
    Nu exista pe raft in Bucuresti nicaieri. Sau nu exista in nici un caz pana azi dimineata, de unde si intrebarea mea.
    Nu confundati a fi pe raft cu a il ridica cineva din magazin. Aia a fost o greseala si credeti-ma ca nu s-a repetat, eu am ajuns saptamana asta cu Altex pana la OPC pentru aceeasi problema.
    Cu ce problema ?

Bucurati-va de joc , este extraordinar . Sper sa aveti un weekend , excelent . Si sper sa puteti aprecia faptul ca jocul ajunge la voi din acest weekend .

11. #371 SP
    Member dtancu's Avatar
    Cu faptul ca am facut rezervate cu ridicare in magazin, mi-au confirmat pe mail ca pot sa il ridic de vinerea trecută, apărea in stoc pe site, m-am dus sa il ridic si mi-au spus ca pana pe 30/07 nu il pot ridica fiindca nu s-a lansat.

12. #372 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    La Altex in Iulius Cluj este pe raft!

13. #373 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Fericitilor... pot sa ma duc si eu cu OPC-ul la Sony? Ca al meu vine pe 29 sau 30... ca la oameni normali, nu cu o saptamana-doua inainte

14. #374 SP
    Member chesterb's Avatar
    şi unde mai e plăcerea de a-l simţi la tine în mână?

15. #375 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Confirm ca-i la mine-n casa.

16. #376 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by Sanjuro View Post
    sa-l porti sanatos, si felicitari pt achizitie, nu ti-am mai simtit pulsul de mult prin zona, doar ce m-am trezit ca mi-ai dat add pe PSN . I just thought, you know, that you were a PC and Windows was your idea...

17. #377 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Fericitilor... pot sa ma duc si eu cu OPC-ul la Sony? Ca al meu vine pe 29 sau 30... ca la oameni normali, nu cu o saptamana-doua inainte
    Mai ramane sa ne vedem prietenele ca se duc la OPC ca le-a intarziat luna asta

18. #378 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by chesterb View Post
    şi unde mai e plăcerea de a-l simţi la tine în mână?
    A inceput sa doara rau la buzunar placerea asta... si incet-incet nu-mi mai permit. Plus ca nah, nu mai am loc in casa de jocuri

19. #379 SP
    Junior Member Piticlick's Avatar
    Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    Mda, unde sunt vremurile cand ne bucuram ca primeam un joc in apropierea lansarii, ce sa mai discutam chiar de data lansarii... Cat despre exprimare, pot intelege supararea de te fi pus degeaba pe drumuri, insa sunt absolut convins ca puteai economisi ceva energie si nervi prevazand o astfel de situatie. Este evident ca situatia vanzarii jocului inainte de lansare s-a datorat fie ignorantei unui astfel de detaliu fie datorita push-push-push-ului constant al managementului vis-a-vis de vanzari.

Eu unul insa m-am saturat sa tot citesc astfel de exprimari la adresa unora sau altora, am traficul cotidian pentru asta, n-am nevoie sa citesc si pe forum.
    Este foarte adevarat ! Neplacut ! Te asigur , nu este vorba nici de ignoranta , nici de push. A fost vorba doar de o mica neglijenta , asupra unei setari !

20. #380 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Sanjuro View Post
    Grats! Impresii? Ai jucat primul TLoU?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 42 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 ... LastLast