It's happeningStimate client expedierea cu AWB 10870xxxx de la Depozit Central Altex se va livra catre dvs. astazi in intervalul orar 08:00-17:00. Pentru informatii suplimentare sunati la 0xxxxxx.Now let's play the waiting game.
![]()
It's happeningStimate client expedierea cu AWB 10870xxxx de la Depozit Central Altex se va livra catre dvs. astazi in intervalul orar 08:00-17:00. Pentru informatii suplimentare sunati la 0xxxxxx.Now let's play the waiting game.
![]()
Comparatie intre versiunile de PS4 si PS3 ale jocului in 1080p 60fps: Last Of Us Remastered PS4 VS PS3 Graphics Comparison @ 60 fps - High quality stream - Gamersyde
Thanks ReNeGaDe124! E exact diferenta la care ma asteptam. Desi speram sa nu mai existe jagged lines in Remastered, se pare ca totusi PS4 nu poate suporta atat de multe chinuri la un loc: 1080p + 60FPS + better AA.
engine-ul probabil ca nu este pe masura bre Monky
am primit si eu sms ca o sa-mi vina jocul azi prin nemo 08:00-17:00
p.s. altex nu mi-a raspuns la mail.
E posibil sa fie si engine-ul... dar cel mai probabil au avut de ales intre a folosi AA (anti-aliasing pt. necunoscatori) mai slab dar cu 60FPS, sau 30FPS cu AA mai puternic. Chiar sunt curios, daca setezi optiunea aceea de 30FPS, se imbunateste ceva sau doar se schimba framerate-ul si atat?
Daca limitezi framerate-ul la 30fps umbrele vor avea o calitate mai buna: The 30 FPS Lock in The Last of Us Remastered Enables 'Higher-Quality Shadows In-Game' [Naughty Dog Comments] - CraveOnline
AA or no AA, la texturi se vede cel mai bine diferenta. Secventa cu toate caramizile de pe blocuri, asfaltul, toate arata mult mai clar acum. Ma declar multumit din ce am vazut pana acum.![]()
si deci ar fi mai bine sa mergem pe 30fps ?!or not..ca eu personal nu fac diferenta ..inteleg ca rezolutia ramane aceeasi ?!
L-am luat si eu adineauri din Altex Pallady, singurul pe raft, cu show mare. Ca idee, casierita nu vroia sa mi-l scaneze ca n-au voie sa il vândă
In EU se lansează pe 01/08.
Exact, eu il luasem din raft si casieria ma întreba daca am vorbit cu băieții din magazin si daca au voie sa il vândă. Superb.
In alta ordine de idei , ma surprinde ca si pe PS4 loading time-ul e la fel de crancen iar ventilatorul o oa razna la fel ca la PS3 când il joci.
Eu tocmai l-am cumparat din Media Galaxy Orhideelor.. Era raftul plin si nu a comentat nimeni nimic.![]()
Altex & Media Galaxy = o gloata de idioti prost platiti si cu studii sub medie. La ce va asteptati? L-au pus la raft sa-ti arate ca il au, nu sa-l vanda (cica)![]()
Ma abțin sa mai comentez ca ma simt in forma
Problema de baza e ca un magazin de electrocasnice s-a apucat sa vândă si jocuri. Daca era invers, erau mai fericiți gamerii si mai furioase gospodinele .
Bookmarks