Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 42 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 ... LastLast
Results 401 to 420 of 824

Thread: The Last of Us Remastered (Remaster)

1. #401 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Stimate client expedierea cu AWB 10870xxxx de la Depozit Central Altex se va livra catre dvs. astazi in intervalul orar 08:00-17:00. Pentru informatii suplimentare sunati la 0xxxxxx.
    It's happening Now let's play the waiting game.

2. #402 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Comparatie intre versiunile de PS4 si PS3 ale jocului in 1080p 60fps: Last Of Us Remastered PS4 VS PS3 Graphics Comparison @ 60 fps - High quality stream - Gamersyde

3. #403 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Thanks ReNeGaDe124! E exact diferenta la care ma asteptam. Desi speram sa nu mai existe jagged lines in Remastered, se pare ca totusi PS4 nu poate suporta atat de multe chinuri la un loc: 1080p + 60FPS + better AA.

4. #404 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    engine-ul probabil ca nu este pe masura bre Monky

am primit si eu sms ca o sa-mi vina jocul azi prin nemo 08:00-17:00

p.s. altex nu mi-a raspuns la mail.

5. #405 SP
    Admin MonkY's Avatar
    E posibil sa fie si engine-ul... dar cel mai probabil au avut de ales intre a folosi AA (anti-aliasing pt. necunoscatori) mai slab dar cu 60FPS, sau 30FPS cu AA mai puternic. Chiar sunt curios, daca setezi optiunea aceea de 30FPS, se imbunateste ceva sau doar se schimba framerate-ul si atat?

6. #406 SP

7. #407 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    AA or no AA, la texturi se vede cel mai bine diferenta. Secventa cu toate caramizile de pe blocuri, asfaltul, toate arata mult mai clar acum. Ma declar multumit din ce am vazut pana acum.

8. #408 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    si deci ar fi mai bine sa mergem pe 30fps ?! or not..ca eu personal nu fac diferenta ..inteleg ca rezolutia ramane aceeasi ?!

9. #409 SP
    Member dumibalamuc's Avatar
    Muhahah ! Luat acum din altex complex tom , cta
    Attached Images Attached Images imageuploadedbytapatalk1406364800.306160.jpg

10. #410 SP
    Junior Member Enkidu's Avatar
    L-am luat acum 30 min. din Altex 'Liberty Center' ,m-ai aveau pe raft 5 buc.

11. #411 SP
    Member dtancu's Avatar

The Last of Us - PS4

L-am luat si eu adineauri din Altex Pallady, singurul pe raft, cu show mare. Ca idee, casierita nu vroia sa mi-l scaneze ca n-au voie sa il vândă

12. #412 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Pai nu se lanseaza azi? Si daca nu au voie, la ce naiba il mai pun in raft?!

13. #413 SP
    Member dtancu's Avatar

The Last of Us - PS4

In EU se lansează pe 01/08.
    Exact, eu il luasem din raft si casieria ma întreba daca am vorbit cu băieții din magazin si daca au voie sa il vândă. Superb.
    In alta ordine de idei , ma surprinde ca si pe PS4 loading time-ul e la fel de crancen iar ventilatorul o oa razna la fel ca la PS3 când il joci.

14. #414 SP
    Member rhadoo69's Avatar
    Eu tocmai l-am cumparat din Media Galaxy Orhideelor.. Era raftul plin si nu a comentat nimeni nimic.

15. #415 SP
    Au dat drumul la multiplayer, pentru cei interesati.

16. #416 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Altex & Media Galaxy = o gloata de idioti prost platiti si cu studii sub medie. La ce va asteptati? L-au pus la raft sa-ti arate ca il au, nu sa-l vanda (cica)

17. #417 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mai usor cu jignirile totusi...

18. #418 SP
    Member dtancu's Avatar

The Last of Us - PS4

Ma abțin sa mai comentez ca ma simt in forma
    Problema de baza e ca un magazin de electrocasnice s-a apucat sa vândă si jocuri. Daca era invers, erau mai fericiți gamerii si mai furioase gospodinele .

19. #419 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Mai usor cu jignirile totusi...
    Daca nu aveam probleme de n ori cu serviciile lor, nu imi permiteam. Asa le descriu cu exactitate serviciile si competenta.

Pot sa zic ca sunt chiar cu bun simt fata de cum ne trateaza ei.

20. #420 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Au dat drumul la multiplayer, pentru cei interesati.
    Trofeeeeee

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 42 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 ... LastLast