Am sunat si eu acum la Altex, ca la mail nu raspundeau. O domnisoara simpatica mi-a confirmat ca a fost preluat deja de curier si daca nu a ajuns azi, maine ar trebui sa ajunga, si mi-a oferit si awb si nr. de tel al curierului. Parca nu-i chiar asa bau-bau, Altex asta.![]()
E, asta s-o crezi tu. Am luat personal la mana de saptamana trecuta pana azi toate Altex-urile si Mg din Bucuresti. TOATE.
Nu exista pe raft in Bucuresti nicaieri. Sau nu exista in nici un caz pana azi dimineata, de unde si intrebarea mea.
Nu confundati a fi pe raft cu a il ridica cineva din magazin. Aia a fost o greseala si credeti-ma ca nu s-a repetat, eu am ajuns saptamana asta cu Altex pana la OPC pentru aceeasi problema.
Cu faptul ca am facut rezervate cu ridicare in magazin, mi-au confirmat pe mail ca pot sa il ridic de vinerea trecută, apărea in stoc pe site, m-am dus sa il ridic si mi-au spus ca pana pe 30/07 nu il pot ridica fiindca nu s-a lansat.
Fericitilor... pot sa ma duc si eu cu OPC-ul la Sony? Ca al meu vine pe 29 sau 30... ca la oameni normali, nu cu o saptamana-doua inainte![]()
Bookmarks