Imi pregatesc actele si un avocatdau in judecata altex.
NU, pe bune... daca eu as face exact ce a facut si el, il rezerv in magazin apoi ma duc si-l iau... poate ca mi-l da' sau poate ca nu mi-l dadar sunt roman si automat o sa le zic: "stiti, stiu eu un baiat care si-a luat jocul mai devreme de la dumneavoastra ...eu de ce nu primesc
asta in cazut in care nu vor sa mi-l dea. In cazul in care o sa-l primesc, tot o sa le zic de mailurile care mi le-au trimesc... ca nu il avem pe stok .. bla bla.
si asta pt ca eu consider ca merita sa le faci faze deastea... daca nu au avut nicio problema sa-l predea personal de ce nu-l livreaza online si mint ca nu-l au in stok.
(poate ca m-am exprimat putin aiurea ... dar e scris la nervi si oftica)
Piticlick:uite id de psn Yanciu si facem niste meciuri dar nu in seara asta.TLOU l-am avut si pe ps3 si stiu ca atunci cand ma apuc de singleplayer trebuie sa am minim 2-3 ore libere in care sa joc linistit fara sa ma deranjeze nimeni.In seara asta nu prea am avut parte de ele
.Am vrut sa ma joc macar 2-3 jocuri in multiplayer dar este pustiu,nu am gasit nici macar 1 jucator.Jumatate de ora am stat pe multiplayer dar degeaba
---------- Post added 19-07-2014 at 00:14 ----------
Crede-ti-ma ca nu am nici un interes sa va mint.Nu am de ce...Tot ce am scris in post-urile anterioare este adevarat.Jur sa spun adevarul si numai adevarul pe acest forum)))
Sa lămurim treburile, am fost până la altex și am vorbit cu cei de acolo, mi-au explicat frumos ca nu pot scoate jocul pana pe 25.07.2014 au interdicție de producător mi-au si arătat emailul in care spunea asta, eu am făcut precomanda și mi-au recomandat sa vin la ora 10 pe data de 25 sa il ridic.
Eu nu cred că sunt obligaţi să respecte vreun termen din moment ce nu avem PSN oficial în RO şi nici nu are loc vreo lansare oficială.
Cum sa nu fie obligati ? Pai asa, ar cumpara romanii jocurile cu vreo 2 saptamani inainte de lansare si le-ar vinde peste tot in lume.
indiferent ca avem sau nu store pot fi dați in judecata foarte ușor, ei vand un produs ce nu le aparține, deci sunt obligați de producător.
Să fim serioşi, aia numiţi voi lansare un comunicat de presă.
Şi cu store-ul vezi că trece anul şi noi tot nu avem.
Meh, si cand o sa avem, ce mare branza. Singurul avantaj pe care il vad, e ca putem folosi cardul de Romania, in rest tot pe US/UK o sa stam.
Corect, dar măcar avem, pana acum ne plângeam ca nu suntem băgați in seama. Deh...
ON: aveți grija, spoilers
http://www.dualshockers.com/2014/07/...mild-spoilers/
Bookmarks