Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 10 of 42 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast
Results 181 to 200 of 824

Thread: The Last of Us Remastered (Remaster)

1. #181 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Daca vroiau "cinematic" effect, atunci puneau lock la 24fps, nu la 30... De fapt, ca sa fim exacti, 23.976 fps
    Anyway, de-abia astept sa vad ce poate... mai ales ca-l voi avea de 2 ori acum

2. #182 SP
    Junior Member opprime's Avatar
    30fps monky deoarece tv-urile au niste standarde, 30fps,60fps,120fps,240fps

3. #183 SP
    Member legokid220's Avatar
    Mi-au raspuns cei de la ALTEX :"Buna ziua,

Va multumim pentru interesul acordat companiei Altex.

Comanda cu nr BLA BLA a fost confirmata iar livrarea se va efectua la sfarsitul lunii iulie cu ajutorul firmei de curierat Nemo Express.

Cu respect,

Irina Rusu

---------- Post added 17-07-2014 at 05:56 ----------

Problema cu COMANDA inca exista pe situ lor... Daca o putem numi problema poate este chiar intenetionat, STRATEGIE DE MARKETING

4. #184 SP
    Member Buyk's Avatar
    Quote Originally Posted by opprime View Post
    El a spus acolo date teoretice exacte.

5. #185 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by opprime View Post
    Gresit. TV-urile nu au standarde in FPS, ci in Hz. De exp. pentru a afisa corect un film la 24 fps pe un TV cu rata de refresh de 120Hz (de exp.), este repetat fiecare frame de 5 ori pe secunda (24 x 5 = 120). La fel si pentru 30 fps (pentru un joc sa zicem), doar ca se repeta de 4 ori: 30 x 4 = 120. Acelasi lucru pentru 60 fps, dar repetat de 2 ori. Depinde insa de TV, de modul cum face procesarea (unii dubleaza frame-urile, altii introduc imagini negre printre frame-uri).

Si ca sa nu fim complet off-topic, un The Last of Us in 30fps nu mi se pare a fi pentru "purists", ci doar limitat. Citisem pe undeva ca unora li se parea anormal cum se misca Lara Croft in varianta la 60fps (ca e prea rapid). Sa fim seriosi, e ca si cand ai spune ca te deranjeaza cand vezi o masina trecand frumos la 60Km/h pe langa tine... si ai vrea sa o vezi tot la 60Km/h, insa sarind niste frame-uri. Nu ai cum sa spui ca e gresit sa vezi lucrurile miscandu-se mai "lin"... pt. ca viteza de miscare e aceeasi. Ca nu mai prinde ochiul mare lucru peste 60FPS, asta e altceva

6. #186 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cred ca i-ai răspuns lu' catalineatza daca nu ma înșel, il trădează... nu spun ca știi si tu, e incredibil baiatu' asta.

ON pana la urma ce au mai spus băieții de la Altex, ajunge săptămâna asta?

7. #187 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Am vb. cu o domnişoară la telefon şi mi-a spus aşa, voi primi un mail de confirmare, după ce voi primi acel mail în 24h se livrează comanda.

8. #188 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Am facut comanda marti si azi am sunat din nou sa vad de ce nu am primit jocul din moment ce pe site scrie ca in 48 ore se onoreaza comanda.Mi-a spus ca jocul este in depozit la impachetat si maine il voi primi.Vedem maine ce se intampla.

9. #189 SP
    Member legokid220's Avatar
    Buna ziua.

Dupa cum este mentionat si pe site, data lansarii oficiale va fi in jurul datei de 30 iulie.

In acest sens, va rugam sa reveniti in jurul datei de 24 iulie si sa ne confirmati daca va ramane valabila comanda.

Cu respect,

Irina Rusu

10. #190 SP
    Junior Member Marius93's Avatar
    @Yanciu eu totusi nu cred ca cei de la altex il vor livra. Cred,mai mult ca sigur ca il vor livra dupa data lansarii ca doar nu este altex mai cu "mot" decat ceilalti retaileri. Oricum,chiar sunt curios,sa ne spui ce si cum.

11. #191 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Si eu sunt foarte curios sa vad daca il primesc maine.Daca nu,anulez comanda si il gasesc mai ieftin pe forum la inceputul lui august.

12. #192 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu cred ca il gasesti pe forum mai ieftin, daca era vorba de un joc Ubisoft sau EA, alta era povestea. Eu zic sa ai răbdare

13. #193 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Altex Auchan Vitan fostul Real.L-am rezervat online cu ridicare personala.Pentru cine mai este interesat,jocul este pe stoc in magazin
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1405703941619.jpg

14. #194 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by Yanciu View Post
    Altex Auchan Vitan fostul Real.L-am rezervat online cu ridicare personala.Pentru cine mai este interesat,jocul este pe stoc in magazin
    Ai putea sa faci print-screen la trophy list?

15. #195 SP
    Member dumibalamuc's Avatar
    wow .nu pot sa cred ca este in stock

am o intrebare..la ce ajuta trophy list ?

16. #196 SP
    Quote Originally Posted by dumibalamuc View Post
    wow .nu pot sa cred ca este in stock

am o intrebare..la ce ajuta trophy list ?
    Chiar e o intrebare???

17. #197 SP
    Member dumibalamuc's Avatar
    serios vbesc...am trecut la consola de aprox 2 luni..tot vad ca primesc trophies cand mai fac ceva in joc..dar n am inteles niciodata la ce ajuta exact

18. #198 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    La nimik

19. #199 SP
    Quote Originally Posted by dumibalamuc View Post
    serios vbesc...am trecut la consola de aprox 2 luni..tot vad ca primesc trophies cand mai fac ceva in joc..dar n am inteles niciodata la ce ajuta exact
    Este ca si Achievements la X360/Xbone.Daca primesti toate trofeele intr-un joc primesti o platina.Vroiam sa stiu ce contine trophy list-ul, ca sa vedem daca DLC-urile trebuie pentru platina sau nu.

20. #200 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Mai mult ca sigur, man. Si glitch-ul de pe PS3 nu cred ca o sa mearga, asa ca o sa jucam ceva.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 42 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast