Daca vroiau "cinematic" effect, atunci puneau lock la 24fps, nu la 30... De fapt, ca sa fim exacti, 23.976 fps
Anyway, de-abia astept sa vad ce poate... mai ales ca-l voi avea de 2 ori acum![]()
Daca vroiau "cinematic" effect, atunci puneau lock la 24fps, nu la 30... De fapt, ca sa fim exacti, 23.976 fps
Anyway, de-abia astept sa vad ce poate... mai ales ca-l voi avea de 2 ori acum![]()
Mi-au raspuns cei de la ALTEX :"Buna ziua,
Va multumim pentru interesul acordat companiei Altex.
Comanda cu nr BLA BLA a fost confirmata iar livrarea se va efectua la sfarsitul lunii iulie cu ajutorul firmei de curierat Nemo Express.
Cu respect,
Irina Rusu
---------- Post added 17-07-2014 at 05:56 ----------
Problema cu COMANDA inca exista pe situ lor... Daca o putem numi problemapoate este chiar intenetionat, STRATEGIE DE MARKETING
![]()
Gresit. TV-urile nu au standarde in FPS, ci in Hz. De exp. pentru a afisa corect un film la 24 fps pe un TV cu rata de refresh de 120Hz (de exp.), este repetat fiecare frame de 5 ori pe secunda (24 x 5 = 120). La fel si pentru 30 fps (pentru un joc sa zicem), doar ca se repeta de 4 ori: 30 x 4 = 120. Acelasi lucru pentru 60 fps, dar repetat de 2 ori. Depinde insa de TV, de modul cum face procesarea (unii dubleaza frame-urile, altii introduc imagini negre printre frame-uri).
Si ca sa nu fim complet off-topic, un The Last of Us in 30fps nu mi se pare a fi pentru "purists", ci doar limitat. Citisem pe undeva ca unora li se parea anormal cum se misca Lara Croft in varianta la 60fps (ca e prea rapid). Sa fim seriosi, e ca si cand ai spune ca te deranjeaza cand vezi o masina trecand frumos la 60Km/h pe langa tine... si ai vrea sa o vezi tot la 60Km/h, insa sarind niste frame-uri. Nu ai cum sa spui ca e gresit sa vezi lucrurile miscandu-se mai "lin"... pt. ca viteza de miscare e aceeasi. Ca nu mai prinde ochiul mare lucru peste 60FPS, asta e altceva![]()
Cred ca i-ai răspuns lu' catalineatza daca nu ma înșel, il trădează... nu spun ca știi si tu, e incredibil baiatu' asta.
ON pana la urma ce au mai spus băieții de la Altex, ajunge săptămâna asta?
Am vb. cu o domnişoară la telefon şi mi-a spus aşa, voi primi un mail de confirmare, după ce voi primi acel mail în 24h se livrează comanda.
Am facut comanda marti si azi am sunat din nou sa vad de ce nu am primit jocul din moment ce pe site scrie ca in 48 ore se onoreaza comanda.Mi-a spus ca jocul este in depozit la impachetat si maine il voi primi.Vedem maine ce se intampla.
Buna ziua.
Dupa cum este mentionat si pe site, data lansarii oficiale va fi in jurul datei de 30 iulie.
In acest sens, va rugam sa reveniti in jurul datei de 24 iulie si sa ne confirmati daca va ramane valabila comanda.
Cu respect,
Irina Rusu![]()
@Yanciu eu totusi nu cred ca cei de la altex il vor livra. Cred,mai mult ca sigur ca il vor livra dupa data lansarii ca doar nu este altex mai cu "mot" decat ceilalti retaileri. Oricum,chiar sunt curios,sa ne spui ce si cum.
Si eu sunt foarte curios sa vad daca il primesc maine.Daca nu,anulez comanda si il gasesc mai ieftin pe forum la inceputul lui august.
Nu cred ca il gasesti pe forum mai ieftin, daca era vorba de un joc Ubisoft sau EA, alta era povestea. Eu zic sa ai răbdare![]()
Altex Auchan Vitan fostul Real.L-am rezervat online cu ridicare personala.Pentru cine mai este interesat,jocul este pe stoc in magazin![]()
serios vbesc...am trecut la consola de aprox 2 luni..tot vad ca primesc trophies cand mai fac ceva in joc..dar n am inteles niciodata la ce ajuta exact
Mai mult ca sigur, man. Si glitch-ul de pe PS3 nu cred ca o sa mearga, asa ca o sa jucam ceva.
Bookmarks