Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 24 of 42 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 ... LastLast
Results 461 to 480 of 824

Thread: The Last of Us Remastered (Remaster)

1. #461 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Imi place ca pui astfel de intrebari, dar in acelasi timp pe threadul "Jocuri clasice PS3 portate pe PS4" spui ca vrei si alte jocuri...
    Quote Originally Posted by PoisonRemedy View Post
    Seria God of War ar fi genial sa le porteze si Dange's Inferno mai ... un classic tekken 3 si crash bandicot
    Nu e vorba doar de FPS mai mare aici... ci de tot jocul imbunatatit, plus extra content (DLC-urile toate incluse). Avand in vedere ca TLoU a fost GOTY (Game Of The Year), toti cei care l-au jucat vor sa vada cum ar arata pe "next-gen".

2. #462 SP
    KYH
    Junior Member KYH's Avatar
    pentru ca merita si pentru ca eu de exemplu nu l-am jucat/terminat

3. #463 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Pai cine cumpara jocul din nou doar ca sa aiba fps mai mare e chiar dus. Chiar sa joace single cu umbre mai bun lol.
    Normal il compara cine vrea sa continue sa joace multiplayer cu un gameplay, grafica si populatie imbunatatite ... cred. Si alaturi de prieteni.

---------- Post added 28-07-2014 at 11:59 ----------

ps: eu daca pun 30fps pe on sau off nu vad nici o deosebire. o fi, dar e prea mica.

4. #464 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu zic sa va luati si voi niste televizoare/monitoare cu diagonala mai mare. Nu de alta, dar daca iar incepeti ca "eu nu vad diferenta dintre 720p si 1080p"... vin si eu si va intreb "de ce v-ati mai luat PS4?".

5. #465 SP
    Member enemigo's Avatar
    Diferenta e enorma. Am jucat/terminat TLOU pe PS3 acum cam 5-6 luni, iar de cateva zile il joc pe PS4. Ma bucur mult ca l-au remasterizat.

6. #466 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    In versiunea aceasta sunt incluse toate hartile de multiplayer, inclusiv cele aferente season-pass-ului pe PS3? Sau trebuie cumparate?

7. #467 SP
    Member Snake's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    eu daca pun 30fps pe on sau off nu vad nici o deosebire. o fi, dar e prea mica.
    In afara de 30fps seteaza si rezolutia consolei 1280 x 720. Macar sa stii o treaba

8. #468 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Cum sa nu vezi diferenta, e uriasa! Misca-te putin cu el pe 30fps, fa cateva rotatii complete. Apoi baga 60fps si simte diferenta

9. #469 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

10. #470 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    In versiunea aceasta sunt incluse toate hartile de multiplayer, inclusiv cele aferente season-pass-ului pe PS3? Sau trebuie cumparate?
    Toate DLC-urile lansate pana acuma sunt incluse , au zis ca o sa mai lanseze ceva DLC-uri anul asta , posibil chiar inca un story dlc.

11. #471 SP
    Member Emeraldu's Avatar
    L-am cumparat si eu (de pe PSN) ... desi l-am terminat de vreo 2 ori pe un PS3 imprumutat de la un amic.
    O capodopera de joc care merita sa se afle si in colectia mea. Nu l-am luat neaparat pt 1080p / 60 FPS, l-am cumparat pt ca a doua oara cand l-am terminat pe PS3 (acum vreo 2-3 sapt) mi-a lasat o impresie si mai buna decat prima data (in 2013)...

12. #472 SP
    Member chesterb's Avatar
    Vouă vă merge multiplayerul?
    Tot primesc error authentication de azi noapte.

13. #473 SP
    Banned asperas's Avatar

14. #474 SP
    Member chesterb's Avatar
    Blame the government.

15. #475 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    alea ce am mentionat mai sus majoritatea sunt jocuri vechi care ar merita o portare dar jocu asta e de anul trecut ... si just my 2 cents jocu e prea ridicat in slavi

16. #476 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Quote Originally Posted by chesterb View Post
    Blame the government.
    Blame the government -> Blame Germany , toata versiunea EU este cenzurata din cauza Germaniei , versiunea US nu este cenzurata.

17. #477 SP
    Member chesterb's Avatar
    Quote Originally Posted by Trefla View Post
    Blame the government -> Blame Germany , toata versiunea EU este cenzurata din cauza Germaniei , versiunea US nu este cenzurata.
    Când zici Europa, clar te gândeşti la Germania. Ei conduc. Momentan e cel mai puternic stat european.

18. #478 SP
    Banned asperas's Avatar
    Nici o problema prieteni am sa merg pe US!

19. #479 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Singleplayerul e afectat in vreun fel de aceasta cenzura?

20. #480 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Ma intereseaza si pe mine daca cenzura exista si in SP.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 42 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 ... LastLast