Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 42 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 ... LastLast
Results 501 to 520 of 824

Thread: The Last of Us Remastered (Remaster)

1. #501 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    O curiozitate: imaginea de baza este din gameplay sau cut scene? Daca e gameplay (ceea ce presupun ca este), ai capturat folosind noul photo-mode al lor (alt feature despre care nu se prea vorbeste)?

Intreb pentru ca n-am ajuns intr-una din sectiunile respective insa pana acum nu am intalnit niciodata o iluminare atat de naturala precum cea din cadrul tau. O sa postez si eu cateva capturi si-o sa intelegi atunci despre ce vorbesc.

2. #502 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    M-am jucat putin cu photo mode aseara: Red Dead Last of Us on Telecolor TV:
    gameplay
    Attached Images Attached Images last.jpg

3. #503 SP
    Admin MonkY's Avatar
    AlanPoe: e din gameplay, dar nu e screenshot facut de mine. Ideea insa nu era asta (de fapt, chiar trebuie ignorata iluminarea sau antialiasingul)... ci vroiam sa arat faptul ca daca te joci pe un monitor de, sa zicem, 17" de la 50cm, diferentele intre cele 3 rezolutii nu par atat de mari. La fel pe un 32" de la 3m. Pune insa acelasi joc pe un 32" de la 50cm, sau pe un 60" de la 2m, si o sa-ti sara diferentele in ochi (ca sa nu zic ca-ti ies pe nas). E o notiune elementara de genul "cu cati pixeli formam imaginea pe aria x,y"... pe care multi o ignora si se plang ca nu e nicio diferenta.

4. #504 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Este evident scopul postului tau, doar ca remarcasem un cadru intr-o forma in care nu cred ca-l voi vedea vreodata in joc, asta-i tot.

Sunt de acord ca diferentele vizuale sunt importante. Nu sunt de acord ca aceste diferente insa vor modifica experienta de joc intr-un mod fundamental. Sigur ca da, cele 60 fps sunt imediat perceptibile. In rest, perceptia este subiectiva pentru ca este lipsita de persistenta.

Ideea e ca orice jucator obisnuit va percepe un numar de stimuli o perioada de timp, apoi creierul se acomodeaza cu un anume material in anumite registre (vizuale, auditive, fluiditate etc) astfel incat, afara de cazul in care nu exista niste contraste extraordinare sau un nivel de detaliu nemaivazut, nu va mai percepe stimulii cu aceeasi intensitate.

De ce toata digresiunea aia a mea? Pentru ca afara de cazul in care faci per pixel analysis, side-by-side compare (sau exemple ca cele din postul lui MonkY) vei ramane foarte probabil cu impresia ca jocul este mult mai solid vizual, mult mai fluid si mai clar decat ce-ai jucat pe PS3. Asta pentru ca majoritatea celor care l-au jucat pe PS3 nu compara cu imagini reale ale versiunii de PS3 ci cu amintirea idealizata a ceea ce au jucat. Este probabil unul dintre factorii care-i face pe cei care spun ca nu "observa diferente notabile" sa afirme asta. In parte si pentru ca nivelul de asteptare este ridicat, poate multi voiau sa vada un TLoU pe motor de Infamous SS, insa este un REMASTER nu un REMAKE.

5. #505 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    E o notiune elementara de genul "cu cati pixeli formam imaginea pe aria x,y"... pe care multi o ignora si se plang ca nu e nicio diferenta.
    Cat timp nu pui in paralel (unul langa celalalt) doua televizoare cu 2 gameplayuri cu rezolutii diferite diferenta de la 720p la 1080p este prea mica sa fie atat de mult laudata in timp ce tu omori pe altii in multiplayer de exemplu. Asta e marketing mai mult. Parca prea exagerati cu grafica asta.

---------- Post added 29-07-2014 at 12:03 ----------

ps: chiar am senzatia ca s-au inspirat masiv din Gears of War la gameplay; tot timpul am senzatia ca sunt in gow. Lucru bun de altfel.

6. #506 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Man, nu stiu altii cum sunt... dar eu ma bazez pe ochiii mei si pe memoria vizuala... Marketingul ma intereseaza mai putin. Si nu, eu nu am cumparat TLoU pt. multiplayer (i'll give a few tries and that's it)...

P.S. Sa inteleg ca voi probabil sunteti cei care veti spune nu unui GTA V pe PS4... pt. ca oricum e totul marketing?!? Jeez... incep sa ma intreb de ce v-ati mai luat unii dintre voi PS4... Al naibii marketing mai are Sony!

7. #507 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Nu se exagerează deloc, 1080 cu 60 de fps nu are cum să nu fie diferit de versiune anterioară, dacă vreţi o comparaţie bună, jucaţi un joc de 720 pe un HD Ready apoi pe un Full HD.

8. #508 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ideea e ca eu n-am observat diferente grafice decat daca le-am pus in paralel, PS4 cu PS3, si le-am studiat asa. Dar cand am deschis jocul prima oara am fost ceva de genul "ooh, 60 fps, nice! dar atat."

Mi se pare foarte exagerat sa incepi sa-ti faci cruci pe-aici ca arata bestial, incredibil, genial, etc. cand mai sunt si alte jocuri care arata chiar mai bine, si nu sunt laudate atat. Don't get me wrong, e unul din cele mai bune jocuri pe care le-am jucat vreodata si acum o fac cu placere din nou.

9. #509 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Eu aveam înainte un tv hd ready, când am schimbat tv pe un full hd, toate jocurile de ps3 pe 720 se vedeau mult mai prost.

La fel şi cu PS4, am jucat la cineva pe un un full hd FIFA 14 şi apoi la mine pe un hd ready, îmi venea să arunc tv pe geam, se vedea oribil, de aia l-am şi schimbat.

10. #510 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Jeez... incep sa ma intreb de ce v-ati mai luat unii dintre voi PS4... Al naibii marketing mai are Sony!
    Deci tu ti-ai luat ps4 ca joci 1080p?
    Jeez chiar asta e motivul tau?
    Iti spun eu de ce mi-am luat ps4: Ca sa joc ultimele apariti in domeniul jocurilor. Am ales ps4 in loc de xbone ca sa pot juca cu prietenii ce au ps4.
    Imi voi lua GTA V ca sa joc cu prietenii in multiplayer. Nu il voi lua ca sa ma uit la cerul cu 1080p in loc de 720p LOL. Asta e chiar nu ar fi in regula.

E doar parerea mea, nu incerc sa te jignesc.

11. #511 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu cu siguranta nu mi-am luat PS4 ca sa ma joc in 720p... sau pt. ca jocurile mi se par la fel ca pe PS3 si n-aveam ce face cu banii. Daca erau la fel, o vindeam de mult.

Oricum, eu ma retrag din discutie pt. ca devine extrem de obositor. Cand apare un joc de PS4 sau este anuntat, toti ii analizeaza frame-urile, rezolutia, "uite cum arata cerul"... se discuta in draci despre cat de bine arata pe PS4 si cum e "killer platform"... dupa care daca eu incerc sa explic diferenta unora mai putin cunoscatori, apar brusc cei care "don't give a f**k about resolution", nu vad nicio diferenta, nu conteaza ca e 60FPS sau 30FPS, 1080p sau 720p... ei si-au cumparat PS4 "doar pentru ca si prietenii lor au"... nu se uita la cer, ci doar pe crosshair-ul armei... Sa fiti sanatosi!

12. #512 SP
    Member nutzule's Avatar
    agree with MonkY

13. #513 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    I agree with MonkY too. Im sometimes a graphic whore, iubesc sa ma minunez si sa ma holbez la o grafica si un art design de exceptie cu o rezolutie care nu este expirata(720p)

720p vs 1080p = diferenta foarte uriasa(nu se bucura nimeni ca in mare parte nu mai aveti jagged edges?), nu vorbesc aici neaparat de TLOUR. @nameless_fear, daca chiar nu va intereseaza grafica si claritatea imginii nu am inteles de ce nu va-ti luat toti PS3 in loc de PS4, aveati librarie imensa de jocuri, multiplayer gratuit fara ps+, consola si jocurile ieftine la ora actuala.

Da da stiu, nu grafica buna face un joc sa fie bun dar afirmatia asta nu tot timpul are valoare. Cand un joc are un gameplay/story foarte reusit si pe langa asta ii mai este adaugat si grafica si art design bun acesta exceleaza cu foarte mult peste un joc la care sa pus si sa avut grija doar de elementele din gameplay.

Mi-am luat PS4 din ziua lansarii ca eu unul asteptam foarte tare sa mai scap de aceleasi motoare grafice rasuflate si impinse la maxim, de abia astept sa stoarca developerii tot ce e mai bun din forta PS4-lui si sa ma bucur din plin de ce poate oferii.

P.S. Scuze de off topic

14. #514 SP
    Junior Member petitpiure's Avatar
    azi am primit jocul de la altex prin curier(precomanda);intrebare: pot sa il joc fara probleme(gen: ban,etc,etc) incepand de azi ? Multumesc

15. #515 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Voi intelegeti numai ce vreti voi, serios. Si eu ma minunez la grafica, n-am zis ca e un joc urat, sau ca nu vad diferenta intre 30 fps si 60 fps (ba chiar de 2 ori am mentionat ca e cea mai mare diferenta). Am zis doar ca este o ipocrizie sa ridici jocul asta in slavi ca are grafica dumnezeiasca, iar alte jocuri cu grafica mai buna sa nu fie laudate asa mult. Voi acum laudati ideea de The Last of Us, daca ar fi venit Call of Duty cu o aceeasi diferenta de visual design nu ar mai fi interesat pe nimeni. Incepeti discutii de "graphic rules, daca nu te intereseaza grafica, ramai la PS3" de parca a zis cineva asta. Nu stiu cui argumentati voi acum, probabil umbrelor.

@MonkY, cat despre "Cand apare un joc de PS4 sau este anuntat, toti ii analizeaza frame-urile, rezolutia, "uite cum arata cerul"" eu intotdeauna am gasit retardat sa faci asta. Ce ma intereseaza pe mine ca jocul x e mai bun in benchmark-uri decat jocul y, cand te joci nu stai sa-l analizezi cu grafice, statistici si alte de-astea. Fac pariu ca daca in timp ce va jucati The Last of Us pe PS4 vi-l inlocuiesc cu ala de PS3, nici n-o sa sesizati diferenta. Poate doar la framerate, dar nu despre fps se discuta aici.

Din nou, incerc sa "intaresc" ideea pe care vreau s-o exprim:
    DA, sunt diferente grafice.
    DA, se vad clar cele 60 fps.
    DA, arata foarte bine.
    NU, nu e diferenta uriasa asa cum va tot udati pe-aici.

16. #516 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu sunt fleasca

17. #517 SP
    KYH
    Junior Member KYH's Avatar
    nu iti face giriji, toate exclusivele ps4 sunt obligatoriu 1080p cu grafici next gen, nu pot spune acelasi lucru despre multiplatforme, oricum nu e vina celor de la sony ca ubisoft face jocuri ca watch dogs pt 10 platforme si sfarseste 900p pe ps4

18. #518 SP
    Member Emeraldu's Avatar

Red face

Mi-am luat si eu jocul de pe PSN USA la 50 de coco
    Nu pot sa zic ca am ramas cu gura cascata la 1080p / 60 FPS dupa ce am terminat de 2 ori jocul pe PS3 in 720p / 30 fps
    Dar avand in vedere ca nu detin PS3 (acela fusese imprumutat) m-am 'riscat' sa cumpar cel mai bun adventure game din ultimii 14 ani...
    L-am adaugat la colectie, de data asta joc si multiplayer si GROUNDED dificulty in single player... ca deh... nu se stie cand mai apare o asemenea capodopera.

19. #519 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Am vazut si eu azi ca il pot downloada de pe US. Credeam ca se descarca singur cand e valabil, ca facusem precomanda Acum nu mai am timp sa il incerc azi...

20. #520 SP
    Member dtancu's Avatar
    A aparut si day-one patch, care rezolva problema cu shadows si 60 fps.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 42 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 ... LastLast