Tocmai ce am terminat si eu jocul ,superb,nu trebuie ratat iar dlc isi face toti banii .Au fost momente foarte grele cand imi venea sa abandonez mai ales la inceput pana m-am mai invatat(si inainte am terminat dark souls 2 ) sau cand imi venea sa imi bag unghia in gat (am pierdut 150 k blood echoes ) dar si momente uau cand l-am batut pe laurence dupa ce ma kilarit de vreo 20 ori
Nu m-am folosit de net aproape deloc (am mai folosit wiki sa aflu despre anumite itemuri sau de anumite zone secrete )
In dlc recomand sa aveti intre lv 60-80 (lv mai mare probabil e prea usor),mi-au dat ceva batai de cap orphan of kos (cred ca aveam lv 70)si laurence(lv 75) apoi restul boss-ilor iam batut din prima
Cel mai mult am folosit Stake drive si kirkhamer (peste 50% din joc) apoi spre final ludwing (best weapon).Pentru inceput e foarte bun si Hunter axe
Per total am terminat cu lv 98 ,quest-uri 0 ,majoritatea npc dead si toti boss-i kilariti,probabil o sa il rejoc
Pentru incepatori recomand rabdare foarte multa si multe ore de acomodare
Pse Rom l-am batut din a 3 incercare nu mi sa parut asa greu (primele 2 ori m-au omorat paianjenii micuti apoi iam luat cate unu pe rand care era mai razlet de grup)
Ce sa mai cel mai bun joc exclusiv
---------- Post added 21-09-2016 at 17:12 ----------
Am jucat in continuare ,primii 2 bosi iam facut fara probleme (4-5 vials consumate ) Mi se pare prea usor acum (prima data mia luat cateva ore acum max 1h )
Ma ajuta cineva prin dungeons? Sunt lv 110 si deja am probleme mari in cursed pthumerian defilement
Sunt si eu fericitul posesor al jocului, venind de la seria Dark Souls imi e ciudat sa ma joc. Credeam ca se aseamana intre ele, dar au puncte comune. Inca incerc sa il invat, mecanica e diferita, itemele straine, combatul fara block, etc. Cum fac cu blood-ul pierdut, nu vad urme sa il ridic acolo unde am murit?
Poti sa-ti folosesti pistolul pentru parry. Daca nu-ti gasesti sufletele pierdute, uita-te dupa mobi carora le sclipesc ochii, omoara-i si iti vei recupera sufletele.
E greu de stapanit oricum. Dpdv al graficii nu ma impresioneaza, ma asteptam la mai mult, si nici settingul deocamdata, poate cum sunt in prima zona, mi se pare monoton. Ramane de vazut. Keep or sell.
Eu zic sa termini cel putin o data. Jocul e calitativ si merita pastrat in colectie.
Nu e ATAT de diferit de souls. Acum depinde cat de mult te aparai cu scutul in souls, dar din start e o strategie gresita -> two handing e calea mai usoara.
Ca grafica nu e mare smecherie dar ca stil artistic e chiar unic.
Legat de monotonie, vbim mai incolo...
Nu o sa inteleg niciodata plangerile legate de grafica poate si pentru ca am inceput cu zx spectrum/commodore si pe vremea aia erau numai pixeli si atat.
Nici nu acord o importanta prea mare detaliilor astea. Doar nu ma duc cu personajul si "imbratisez" toti peretii din joc ca sa vad texturi la rezolutie mica sau mai stiu eu ce..
Jocul merita jucat punct. Sunt curios dupa ce-l termini ce parere o sa ai.
Nu sunt genul care sa se omoare dupa grafica, nici pe PC, nici adeptul 60fps, sa fie jucabil pt mine si atat. Ziceam doar ca spre deosebire de alte jocuri, la BB e mai pixelata grafica. Il joc in paralel cu Uncharted si The Last of Us, la astea doua totul e smooth parca ar fi o setare AA la maxim, la BB e mai colturoasa parca nici nu ar avea anti aliasing sau ceva de genul. In video-uri am vazut ca nu arata ca la mine de aceea ma "plangeam" de faptul ca poate e vreo setare ceva care trebuie facuta.
Asa si eu mam chinuit la inceput si vroiam sa renunt dar dupa multa munca nu mai am probleme asa mari
Jocul e foarte frumos ,eu inca il mai joc chiar daca l-am terminat,daca pot sa te ajut (am lv 150)o sa te ajut
Incearca si dungeonurile ,la inceput o sa fie mai usor dar cand il faci pe primu il deblochezi pe urmatorul si tot asa
Eu sunt pe la cele cu depth 5 (dificultatea ) prinesc foarte multa experienta aici si e foarte provocator chiar ma tine in priza mai mult decat main game si atmosfera e mai apasatoare
Nu sunt familiar cum functioneaza dungeon-urile, unde le gasesc, etc. Nici nu stiu cum functioneaza bell-urile alea. Multe nu stiu.![]()
Uitate pe wiki asa am facut si eu
---------- Post added 02-10-2016 at 16:14 ----------
Eeeee am batuto pe Yharnam pthumerian queen ce lupta apriga ( ma batut de vreo 3 ori )
3 ori? eu mi-am luat de la nesimtita aia de cel putin 16. bine, eram in NG+5 dar still...
Super mai am putin si il duc a 3 a oara la capat ptr toate finalurile (am aproape toate armele si armurile )
Pentru mine bloodborne va avea un loc special in inima si o sa il rejoc mereu cu placere
O sa mai ma joc prin dungeons (un mare + din partea mea ) sunt foarte grele ,daca e vreun doritor de co op il astept in game
---------- Post added 05-10-2016 at 12:50 ----------
Mi se pare ca in dungeons nu conteaza Ng
Nu, se scaleaza doar pe levels si/sau offerings. Intr-un dungeon mobi vor face acelasi dmg si pe NG si pe NG+7 de ex.
Nu stiu unde gasiti voi armuri si arme, eu sunt deja prin Forbidden Woods si sunt tot cu arma care am primit-o la inceputul jocului. I-am facut ceva enhanced. La armura am gasit un set ceva mai bun decat cel cu care incepi jocul si tot cu ala am ramas, nu am mai gasit nimic altceva.
Bookmarks