Eu aștept în continuare un nou Alpha/beta ca să vad dacă au modificat gameplay-ul.
Pe mine nu prea mă interesează micile probleme de care spuneți voi. Din punctul meu de vedere sunt mici.
Și Demon Souls avea aceleași probleme și tot a fost o capodoperă.
O să-l cumpăr chiar în ziua lansării. Am încredere că o să fie un joc foarte bun. Știu, merg pe sentiment![]()
Eu nu inteleg cum puteti accepta mai putin decat ce e normal pentru anu 2014-2015. Eu numa cand vad un joc care se vrea AAA, fara fizica si fara animatii bune, deja efectiv nu-l pot juca.
Eu am pretentia ca deja toate jocurile sa fie la nivelul anului in care se lanseaza si ca daca unu are fizica la cutiile de suc de pe jos, toate sa aibe (asta a fost doar un exemplu). Nu zic sa copieze tot ce e in celelalte jocuri, dar lucrurile de baza (gen o animatie infecta de urcat/coborat pe scari, in loc sa foloseasca tot animatia de mers si sa arate super penibil) deja e ceva obligatoriu pentru anu asta. Ganditi-va cum ar fi sa apara joc in care sa nu se mai miste buzele cand vorbesc, sau sa aibe 2-3 poligoane la o mana si sa aibe degetele lipite.
Si toate astea in conditia in care GTA V arata al naibi de bine si are tone de animatii si obiecte cu fizica. Si totusi face si ce au promis producatorii.
Eu consider ca aici intervine lenea producatorilor si eu personal, nu accept sa dau bani pe lenea producatorilor.
Seria Souls/bloodborne este altceva,se vrea altceva.Pt ce ai enumerat tu mai sus exista jocuri ca Uncharted,70%catarat,niste pac pac,putina poveste,in total 10 ore,si pe urma pe bazar cu el.
Da si nu. In GTA V am peste 60h si inca sunt multe lucruri de facut. Dar nu e vorba de un joc anume aici, ci de anumite standarde.
Daca am ajuns sa investim in hardware nou, inseamna ca vrem software nou. Iar software nou, nu inseamna nivelul anului 2004. Si lasand deoparte grafica jocului asta (pentru ca, normal, nu-ti poti face o idee dintr-un video comprimat), eu personal nu ma pot juca ceva cu asemenea probleme. Nu accept ca atunci cand dau cu sabia/ciocan/what ever intr-un inamic, sa-i scada din viata desi fizic vorbind, nu-l atinge (pe langa multe alte probleme, unele enumerate de mine inainte). Si sunt sigur ca pierd niste jocuri exceptionale (vezi Dragon Age care a iesit GOTY) dar efectiv mi-e scarba sa vad asa ceva si nu accept sa dau bani pe ceva ce nu mi-ar face placere sa vad si sa joc.
Si chiar ma oftic, pentru ca simt nevoie de ceva nou si-mi plac la nebunie RPG-urile in genul Dragon Age, dar cand nivelul graficii este prin 2004, ma astept sa-l joc pe iPad si nu pe ultimul model de consola.
La fel si aici. Daca tot vreau un hack n slash bun, prefer sa ma pun pe PS2 la GoW si sa ma bucur de grafica si fizica anului respectiv.
Just my 2 cents. Sunt sigur ca o sa fie un joc foarte bun, pentru cine poate trece cu vederea niste lucruri de bun simt, dar eu voi ramane la Uncharted si GTA.
desi mi-a placut mult la prezentarea de la E3 (parca) nu o sa-l cumpar first day... si cam asa o sa fac cu fiecare joc care o sa apara de acuma-n colo pentru ca tot mai multe jocuri sunt scoase pe piata neterminate si cu multe probleme. Mai bine stau si astept vad un review doua si o sa vad dupa. Witcher 3 ramane singuru joc must buy in prima zii.
http://blog.eu.playstation.com/2014/...xtras-revealed
LE: ups, am încurcat topicul, se poate muta
Collector’s Edition available in UK, Ireland, Scandinavia, Germany, Austria, France, Switzerland, Australia, New Zealand, Spain, Portugal, Italy, Belgium, The Netherlands, Luxembourg, Poland, Russia, Turkey, Saudi Arabia, South Africa, Czech Republic, Hungary, Romania, Bulgaria, Iceland, Israel, Cyrpus, Malta. The Nightmare Edition available in all the above territories except Greece.
inca astept un gameplay video in care AI-ul sa fie si inteligent nu doar artificial si...comic
Eu astept de ani de zile ca zombalailor din The Walking Dead sa le creasca IQ-ul, Rick ii omoara prea usor cu o lama de cutit
Altex -Bloodborne Nightmare Edition PS4 + 2 DLC-uri - 600 RON
mai ieftin cu vreo 50 ron pe Amazon com dar totusi cam asta-i pretul . Bine ca au adus-o cei de la Altex!
Ghidurile Future Press pentru DS1 şi DS2 sunt o plăcere de răsfoit, aşa că n-aveam cum să-l ratez pe ăsta. Ajunge 33,47 $, cu tot cu livrare în 8-16 zile lucrătoare.
Mersi pentru link.
cate ceva in plus despre multiplayer:
si vine si un PS4 Bundle
Why you might be playing Bloodborne for a long, long time - PlayStation.Blog.Europe
Bookmarks