Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 74 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 56 ... LastLast
Results 101 to 120 of 1473

Thread: Bloodborne

1. #101 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    nu,nu , killzone

ziceam doar ca daca asa o sa arate si in varianta finala este prea mare agitatie cu acest joc

apropo BF4 a primit un nou update..acum nu mai vezi pe unde mergi daca ramai la limita cu viata..
    plus daca ai sarit pragul de 100 la grade, nu mai ai autoaim nici pic

2. #102 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    ce , ca e alpha test ?!
    sau ca ii da o lovitura si dupa o secunda cade aratarea fara suflare sub forma de gonflabila ?!
    Ce legatura are ca este alpha cu dificultatea si rag doll physics? Jocul nu are nivele de dificultate. De unde super easy? Ai mai jucat jocuri din seria Souls?

3. #103 SP
    deci mai intai suntem ironici si mai apoi ne dam cunoscatorii seriei Souls, pai da, n-am jucat nimic din serie si nu stiu de ce esti asa de sigur ca nu exista nivele de dificultate ,nu am vazut sa se fi specificat ca-i o continuare a seriei ..suflete , in fine

4. #104 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Whoot, am primit invite. Vineri cand dau drumul la servere o sa fac livestream.

5. #105 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    deci mai intai suntem ironici si mai apoi ne dam cunoscatorii seriei Souls, pai da, n-am jucat nimic din serie si nu stiu de ce esti asa de sigur ca nu exista nivele de dificultate ,nu am vazut sa se fi specificat ca-i o continuare a seriei ..suflete , in fine
    Prima mea postare era ca o gluma, nicidecum o ironie. O sa vezi tu cat de "super easy" este jocul cand il vei juca.

Unde anume am spus ca sunt cunoscator al seriei Souls? Ti-am pus niste intrebari pertinente si am incercat sa discut civilizat cu tine dar se pare ca nu am cu cine. In Alpha sigur nu sunt nivele de dificultate asa ca tu de unde stii ca respectivul din video il juca pe super easy?

Normal ca nu este specificat ca jocul este o continuare a seriei Souls, ca doar IP-ul este detinut de Bandai Namco iar jocul asta este publicat exclusiv de Sony. Dar se vede de la o posta ca este acelasi stil cu mici modificari. Uita-te la niste gameplay din Demon's Souls/Dark Souls si o sa vezi multe asemanari cu Bloodborne, una fiind chiar cadavrele "gonflabile".

6. #106 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Foarte nasol mi se pare cum impingi cu picioarele cadavrele care iti stau in drum, zici ca-s ceva papusi gomflabile.
    La fel se intampla si in jocurile din seria Gears of War efectiv "joci fotbal"

Mie, ce-am vazut, imi place ENORM. Eu DOAR pt. bloodborne imi voi lua PS4.

7. #107 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by Wagram View Post
    ^ Heh, ăsta e trademark Souls.

Îmi place la nebunie cum arată.
    Pana la urma ati putea sa-mi explicati si mie ce va incanta la nebunie lucru asta? Vreti sa adunati munti de cadavre cu talpa piciorului? Aveti ceva fetisuri? Am impresia ca taie toata atmosfera de gore lucrul asta.
    Eu unul deja compar jocul cu seria Fifa

8. #108 SP
    Member Wagram's Avatar
    Pe mine personal nu ma incanta cu nimic chestia asta. Habar n-am de unde ai scos-o cu fetisurile, eu am zis ca-mi place cum arata (jocul).

9. #109 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Preview, deabia astept maine seara
    Attached Images Attached Images 2014-10-02-20.34.33.jpg

10. #110 SP
    te asteptam cu impresii !

11. #111 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Srachi, te rog sa-mi zici cate jocuri Souls ai apucat sa-l joci de compari seria cu Fifa? Nu de alta dar simt o lovitura sub centura... Nu pot sa zic ca ma incanta tare ragdoll pysics dar e intr-adevar un trademark in primele doua jocuri. Demon's Souls a aparut in 2009, Dark Souls in 2011, Dark Souls 2 in 2013, nu putem vorbi de o serie anuala desi la capitolul varietate cam lasa de dorit, recicland marea parte a mediului inconjurator dintr-o parte in alta.
    Din cele observate Bloodborne nu o sa fie o noutate iesita din comun fata de celelalte capitole ale seriei dar sper din tot sufletul sa schimbe macar mediul. Dodge in locul palosului, caracter agil (desi toate caracterele mele din Souls au fost la fel) si cam asta e...
    Poate fi insa cel mai copy-paste joc din serie si totusi s-ar ridica deasupra oricarei Fifa prin prisma faptului ca e un joc de nisa, se adreseaza unui public bine definit care deocamdata este multumit cu ceeace a primit si asteapta cu sufletul la gura acest joc. Daca o sa fie cel putin ca Dark Souls atunci pe mine m-a cumparat la kg (ceeace e ceva ). Toate cele bune.

12. #112 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ceea ce...sigur nu e typo

ON imi place cum arata dar nu e un joc pt. mine. O sa-l încerc cu siguranță, sper sa nu fie prea greu

13. #113 SP
    Member Ramon's Avatar
    Desi nu am jucat dark souls in viata mea
    Attached Images Attached Images bb.png

14. #114 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Damn... vreau si eu

15. #115 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Și eu vreau app, voi vei care ați primit invite în Alpha aveți cont pe Uk sau us?

16. #116 SP
    Member Ramon's Avatar
    Cont de UK

17. #117 SP
    Member AngeReveur's Avatar
    Ceva impresii de la alpha ? OEE am stat la panda pe twitch-ul tau dar nu am vazut stream.

18. #118 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Bai nene ce se intampla ?

PS4 Exclusive Bloodborne: Connection with Demon’s Souls Discovered in the Alpha (Spoilers) | DualShockers

Si se pare ca aceasta este cauza care a fortat SCE sa amane a treia etapa din alfa.

Third Bloodborne JP Alpha Testing Day on PS4 Delayed Due to a Bug Discovered in the Alpha Build | DualShockers

Sony Computer Entertainment just announced via the official Bloodborne twitter account that the third day of the game’s alpha testing scheduled for tomorrow will be delayed.

19. #119 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Asa, am prins putin timp liber ca sa scriu primele impresii despre joc. Din pacate nu am putut sa fac recording deoarece functia era blocata in joc, nu te lasa sa faci nici macar screenshot..

Parti bune:
    • grafica
    • atmosfera

Parti rele:
    • movement
    • combat
    • lag

Per total imi pare cel mai prost joc din serie si au foarte mult de lucru la el daca vor sa il salveze.

Atmosfera si grafica jocului sunt fenomenale, jocul te cuprinde de la inceput si te face sa te holbezi in jurul tau. Singura problema intalnita din acest punct de vedere este glare-ul folosit un pic prea in exces.

Toate acestea rezista pana in momentul in care incepi sa il joci. Caracterul se misca "aiurea", la inceput incerci sa nu te dezorientezi, movement-ul simtindu-se foarte ne-natural iar cand ajungi la partea de combat incepe sa te ia durerea de cap. Tot au promovat ideea ca acum trebuie sa fi atent la miscari faci: dodge, sidesteps, etc, promitand un combat dinamic. Eh, probelma e ca poti sa faci ori dodge ori sidestep, nu ambele. Can esti locked on poti sa dai doar side-step iar cand nu esti locked on target poti sa dai doar dodge. Cand incepi sa te bati cu mai multi inamici se simte limitarea de miscare mai ales ca ajungi in situatii in care nu ai ce sa faci decat sa stepti sa mori. De asemenea, caracterul raspunde prost la comenzi, tu apesi un buton si de multe ori in joc nu se intampla nimic. Nu mi-am dat seama daca este din cauza lag-ului sau daca nu sunt implementate bine comenzile.

Momentan astept sa vad ce modificari mai baga, sper sa isi fi dat si ei seama de asta mai ales ca au anulat sesiunea de duminica pe care urmeaza sa o reprogrameze...

20. #120 SP
    hmm , incep sa cred ca nu ma insel
    de fapt jocurile japoneze arata foarte bine la general ca atmosfera si grafica ,dar la gameplay...parca ai butoane lipsa de iti lasa impresia de indie games

sa speram ca nu o sa-si bata joc totusi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 74 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 56 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks