Si eu am comandat de la eMag CE, nimic din partea lor. Si eu am emotii legat de ziua de maine, avand in vedere ca depindem de eMAG si de Curier. Sa speram ca totusi vom fi placut surprinsi! Astept raspunsuri de la cei care o sa il primiti!
Si eu am comandat de la eMag CE, nimic din partea lor. Si eu am emotii legat de ziua de maine, avand in vedere ca depindem de eMAG si de Curier. Sa speram ca totusi vom fi placut surprinsi! Astept raspunsuri de la cei care o sa il primiti!
Venise o masina de la Nemo la munca si ma speriat putin...deja imi faceam scenarii in cap.
Dar nu a fost sa fie
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
La tracking-ul meu pe amazon scrie sec “arriving tomorrow by 8 PM”...
Clar stau in fata casei si astept curierul, la bafta mea sigur ramane ultimul colet din camion! Ma gandesc serios sa il iau si digital si ori returnez discul ori il dau la schimb pt detroit become human.
1st world problems, i know.
Am sunat la eMag sa verific statusul comenzii. Mi s-a comunicat ca abia dupa ce intra in stoc (20 Apr.) o sa fie trimisa comanda.
Eu am ales ridicare din Showroom Cluj, deci slabe sanse sa ajunga maine... Foarte profesionisti, nota 10![]()
Nu cred ca stiu aia la call center despre ce vorbesc si ce-i aia o precomanda. Din moment ce Sony a trimis comenzile catre parteneri astfel incat sa fie disponibile clientilor in ziua lansarii, nu cred ca eMag e mai cu mot si le primeste pe 20 ci 100% deja le au in depozite.
Si eu am precomanda de LE la ei si sunt sigur ca o sa fiu anuntat maine sa merg sa-l ridic.
LE: am vorbit acum cu cineva din sediu si mi-au confirmat ca azi/maine primesc transportul (in acte ar fi trebuit sa vina azi, dar nu pot garanta) asa ca cine are precomanda la eMag, sa-si faca repede la Altex sau sa mearga in magazine sa-l cumpere daca-l vor day 1![]()
Chiar asa de important e sa joci pe data de 20 fix la lansare? De fiecare data aceeasi povesti cu magazinele. Nu pierdeti nimic, e single player.
First world problems, cum zicea si 495 mai sus.
"Salut,
Iti multumim ca ai cumparat de la Media Galaxy!
Produsul din comanda ta Media Galaxy cu nr. ---- a fost pregatit pentru livrare si urmeaza sa fie ridicat de catre curier."
![]()
E vorba de principiu. Daca eu sunt dispus sa platesc full price pentru joc, in ziua lansarii, si vanzatorii ar trebui sa faca ceva pentru cumparatori si sa il livreze la timp.
Its happening boiiiiiiiHello,
You recently ordered "God of War Collector's Edition (PS4)" in your Amazon order #xyz and have successfully qualified for the following pre-order bonus:
• Buckler of the Forge
• Dokkenshieldr
• Shining Elven Soul Shield
We're pleased to include your code, as well as full redemption instructions, below:![]()
Abia acum am vazut data estimata pentru livrare
Jocul nici macar nu a fost predat curierului, deci nu imi mai fac sperante pentru maine![]()
Initial am vrut sa comand de la Media Galaxy, dar n-am facut-o din cauza firmei de curierat (Nemo Express). Astia te cauta doar dimineata, iar eu nu o sa fiu acasa in prima parte a zilei.
Emag imi trimite prin Fan Courier, iar astia au sediu la mine in oras, asa ca puteam sa trec pe la ei sa ridic pachetul dupa amiaza.
Asa as fi procedat. Problema e ca nu am magazine ALTEX/MG la mine in oras. Cel mai aproape e la aproximativ 45 km.
Acum doua ore, cei de la Emag mi-au zis despre comanda mea ca e facturata si ca e pregatita pentru livrare. Nu imi mai ramane decat sa astept ziua de maine sa vad ce se intampla.
Bookmarks