Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 37 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 ... LastLast
Results 601 to 620 of 736

Thread: God of War (2018)

1. #601 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Daca omul respectiv considera ca este mai importanta prietena lui decat un joc, eu zic ca e foarte bine si chiar recomandat
    De aflat cate console s-au vandut la noi, cred ca doar Sony ne-ar putea spune sau distribuitorul, in caz ca acesta nu este tot Sony. Pe de alta parte, mai sunt magazine care se aprovizioneaza si de prin strainatate si nu direct de la furnizorul pe RO. Avand in vedere ca la noi nu exista mecanisme ca in afara sa tina aceste statistici, vezi NPD, nu cred ca vom afla prea curand.

2. #602 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar

God of War 4

Quote Originally Posted by chris diaz View Post
    @Starule, nu acuz pe nimeni de nimic. Doar imi dau cu parerea si nu am pretentia sa ma intelegi tu sau alti ! Am asa o vaga impresie ca te agiti de pomana, in conditiile in care eu eram dator cu un raspuns doar lui @ony81, initial, iar ulterior lui @wagram pentru bagat aiurea in seama, denaturarea vorbelor mele, cererea stergerii unei postari a mea, iar ulterior, trimiterea unui "Report" la unul din comentarii, pe motiv de offtopic.
    Nu am incercat impunerea unui punct de vedere, ci doar am formulat o opinie.

Ce legatura au toate astea cu faptul ca, daca cumperi day 1 de la un magazin sau altul, primesti jocul avand coperta intr-o alta limba decat cea engleza?
    Ce legatura au vorbele mele cu faptul ca, indiferent daca cumperi de la un magazin day 1 sau sh ulterior, primesti acelasi disc?
    De unde stii ca banii economisiti, aia 100 de lei, nu-i sparge cu prietena intr-o zi, ori doar in cateva ore? Care-i logica unor asemenea presupuneri?
    Monky, ar fi interesant de aflat cate console ps4 s-au vandut in Romania si care e procentul de cumparare a jocurilor exclusive de PS4, evident, tot in Romania.
    Hai sa nu mai facem pe lupul moralist. Mi se pare cel putin aiurea sa pui problema asa intr-o tara in care 200+ ron inseamna o gramada de banuti pentru majoritatea poporului.

Cum a spus si Monky mai sus, daca iti permiti, foarte bine, felicitari insa, unii NU ISI PERMIT, de ce sa-i discriminam? Se incalca vreo lege prin faptul ca alegi varianta SH si cu diferenta mai cumperi un pampers la copil? Nu mai fiti incastrati in propriul univers, este gresit si uneori fatal(nu este cazul aici) acest mod de gandire.

Nu esti in masura sa judeci cum isi cheltuiesc altii banii pentru ca... motivele de mai sus.

Sa inteleg ca tu esti genul de om care n-a cumparat niciodata ceva SH? Daca da, felicitarile mele, te afli intr-un grup select de romanasi carora soarta le-a fost mai mult decat favorabila dar, chiar si asa, nu vad sensul sa epatezi pe un forum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. #603 SP
    Member KiritoStefan's Avatar
    Salut
    In cat timp e posibil sa reduca pretul la joc in magazin ?
    Ps.Nu pot sa iau dupa olx fiindca majoritatea fug de transport sau le da zgariate (am patito si nu lam acceptat)

4. #604 SP
    Member Wagram's Avatar
    Quote Originally Posted by chris diaz View Post
    Omiti sa spui si celorlalti care citesc pe-aici, ca era vorba de jocul God Of War, un joc care apare la 4-5 ani si in plus este o exclusivitate PS4. Omiti sa mai spui ca jocul este un candidat serios la GOTY, probabil alaturi de RDR 2. Da, imi mentin parerea, jocuri precum God Of War merita cumparate de la sursa nu sh.
    Te încăpăţânezi să nu pricepi că nu eşti un etalon şi nu ai dreptul să-i acuzi pe alţii doar fiindcă nu fac cu banii lor ce faci tu cu ai tăi. ("Nu contribuiţi", "nu vă pasă", "din cauza voastră e situaţia cum e". Astea-s acuzaţii, nu păreri, apropo.)

Că apare la cinci ani, că e exclusivitate, că e candidat GOTY or fi factori decisivi pentru tine. Pentru mine şi pentru mulţi alţii sunt chestii absolut irelevante. Nu am fost şi nici nu sunt fan GoW, dar am cumpărat jocul (da, day 1) fiindcă mi-a plăcut noua abordare şi fiindcă am fost impresionat de cât suflet au pus regizorul şi echipa lui în el şi am considerat că merită să răsplătesc în felul meu mărunt pasiunea asta pe care arareori o vezi la producători în ziua de astăzi. Alţii văd lucrurile altfel, în funcţie de nivelul de interes, de timpul disponibil, de buget şi de mii de alte motive.

Iar tu muştruluieşti lumea în condiţiile în care jocul a înregistrat peste 3 milioane de exemplare vândute în trei zile...

iar ulterior lui @wagram pentru bagat aiurea in seama, denaturarea vorbelor mele, cererea stergerii unei postari a mea, iar ulterior, trimiterea unui "Report" la unul din comentarii, pe motiv de offtopic.
    Se cheamă "contraargumente", nu "băgat aiurea în seamă". Dacă ai chef de discuţii private, fără intervenţii, ai funcţia de mesaje. Nu am denaturat nimic, ţi-am arătat că logica ta nu ţine, după cum ţi-au demonstrat şi ceilalţi. N-am cerut să ţi se şteargă postul, ci eram nedumerit de ce n-a fost şters laolaltă cu celelalte ale noastre.

Cât despre "Report", cum îţi permiţi să mă acuzi de aşa ceva ? N-am dat niciodată nimănui nici aici, nici pe alte forumuri, nici măcar pentru atacuri personale. Fiecare e liber să spună ce doreşte, dar trebuie să-şi asume şi contrele. Respect dreptul de exprimare a opiniei, dar asta nu înseamnă că trebuie să respect şi opinia. E o oareşce diferenţă.

5. #605 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Nu inteleg despre ce discutati. Daca eu am 4 frati si impreuna punem cate 50 de lei si cumparam din magazin jocul, dupa care il jucam pe rand, prejudiciem Sony? Este principial gresit daca facem asta?

Ar trebui sa-i cer neveste-mii bani pentru ca a jucat si ea campania la Far Cry 5 si banii sa-i trimit catre Sony si/sau Ubisoft?

Care e diferenta dintre scenariile astea si cel cu achizitionarea unui joc SH?

6. #606 SP
    Quote Originally Posted by KiritoStefan View Post
    Salut
    In cat timp e posibil sa reduca pretul la joc in magazin ?
    Ps.Nu pot sa iau dupa olx fiindca majoritatea fug de transport sau le da zgariate (am patito si nu lam acceptat)
    Din cate am observat, la jocurile Sony dureaza cel putin 3-5 luni pana la prima reducere, cel putin la noi in magazine. Poate ai noroc si ajunge reducerea de la Days of Play si prin magazinele de la noi. La promotia asta vad ca intra si GoW. Se deruleaza intre 8 si 18 iunie. Oricum, mai jos de 200 de lei nu cred ca va fi la aceasta campanie.

7. #607 SP
    Junior Member ony81's Avatar
    Vaaaaiii ce am iscat aici .Imi cer scuze tuturor .Sincer !
    Chris, scuze ca te intreb, dar am vazut ca ai deschis un thread in care cumparai "Last of Us" ...ofereai 90 de lei sigilat si 70 sh . Ma gandesc ca nu ai deschis acel thread pentru Emag sau Altex .
    Cum ai putut sa le faci asa ceva celor de la Sony ?! Jocul a fost extraordinar, au muncit multi oameni, a luat ceva premii dar tu ai preferat sa il cumperi SH. Sunt putin ironic dar te rog sa nu te superi...nu sunt un om rau si ma gandesc ca nici tu, doar ca avem pareri diferite

Baieti, din nou scuze pentru ca am stricat topicul .

O zi faina tuturor !

8. #608 SP
    Member chris diaz's Avatar
    Da, l-am cumparat day 1, prin asta intelegand nu in prima zi, ci la pretul full de la lansare, l-am jucat o perioada dupa care am vandut consola ps3 fiind luat de valul ps4. Ulterior am pus mana pe un alt ps3 (in total, pe durata de viata a consolei ps3 am detinut 3 modele) si am dorit sa-l recumpar. In perioada aceea, jocul avea deja, daca nu ma insel vreo 2 ani de la aparitie, iar vanzarile mari sunt in primele luni de la aparitie, nu la 2 ani. Plus ca era o toana de-a mea, de-al avea si pe ps3, in conditiile in care il detineam day 1 si pe ps4. Intr-un final l-am cumparat din magazin, de la Altex, vezi dovada de mai jos.

Observ o prefacatorie si o malitiozitate, in spatele asa-ziselor pareri de rau.

L.E. Maine cumpar Detroit Become Human, de la Altex, la 279,90 lei. De asta ce mai zici? Sustin Sony sau nu? Vezi mai jos si dovada ca am cumparat jocul din magazin, versiunea de ps3, dupa 2 ani, la vreo 120-130 lei. Puteai si singur sa deduci toate astea, doar citind tot anuntul, dar asa este cand esti rau intentionat.
    Attached Images Attached Images clip.jpg

9. #609 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^Nu mi-l cumperi si mie, boierule?

10. #610 SP
    Promit sa ti-l vand la 200 de lei, ulterior? Am glumit, va fi pus la colectie. Espiritus, nu ma dau banii afara din casa, am si eu rate, alte cheltuieli, iar ca sa cumpar Detroit fac un apel la cardul de cumparaturi.

11. #611 SP
    Junior Member ony81's Avatar
    Chris. Ti-am dat pm Nu este prefacatorie doar ca eu am alte prioritati . Cred ar trebui sa ne oprim toti aici cu off-topicul. Eventual putem continua discutia pe chat (daca ne permite MonkY) sau eventual sa deschida cineva un thread cu Day 1 vs SH (si asta tot daca ne permite MonkY)....Fiecare are opinia lui si sunt sigur ca discutia va dura la nesfarsit.

12. #612 SP
    Nu are sens sa continuam, waste of forum space.

Revenind la GoW, am jucat si eu putin ieri dupa o lunga pauza. Ultimul jucat a fost GoW 2 pe PS2.

Dragutel, doar ca.. nu stiu.. nu prea-mi place trendul RPG-istic vezi si AC ORIGINS... gusturile nu se discuta, stiu.

13. #613 SP
    Pentru mine este ok să ne oprim aici, consider că s-a depășit de mult timp offtopicul pe acest thread, ajungând să fiu făcut ba că aparțin unei pături sociale bogate, ba că încerc să-mi impun părerea, ori că fac pe lupul moralist. Oameni buni, mesajul meu era să cumpărați cât de mult puteți exclusivele de la Sony, pe canale cât mai oficiale. Sau exclusive de la Microsoft, ori Nintendo, dacă așa doriți. Cumpărand, faceți un efort financiar, pe care și eu îl resimt, dar transmiteți un semnal către producătorii de jocuri. Offtopicul meu încetează aici, cu rugămintea ca Monky sau altcineva (Dant3), dacă se poate, să obțină informații despre totalul vânzărilor PS4 în România și totalul vânzărilor pe fiecare joc exclusiv in parte.

L.E.
    Quote Originally Posted by ony81 View Post
    Chris. Ti-am dat pm Nu este prefacatorie doar ca eu am alte prioritati .

Minți în legătură cu PM-ul trimis. Nu am primit niciunul. Și eu am alte priorități, familie. Gamingul e printre ultimele. Dar nu mai contează. Mă opresc aici.

14. #614 SP
    Quote Originally Posted by JohnnyUSA View Post
    Nu are sens sa continuam, waste of forum space.

Revenind la GoW, am jucat si eu putin ieri dupa o lunga pauza. Ultimul jucat a fost GoW 2 pe PS2.

Dragutel, doar ca.. nu stiu.. nu prea-mi place trendul RPG-istic vezi si AC ORIGINS... gusturile nu se discuta, stiu.

Dureaza putin pana te obisnuiesti cu mecanica de RPG, chiar cateva ore. Este oarecum mai complex de AC Origins. Acolo ai doar skill tree-ul, dar aici iti schimba si armurile sau runele stats-urile.
    Daca ti s-a parut prea complicat in AC treaba asta, aici e si mai complicat. In functie de dificultatea pe care joci vei bajbai mai mult sau mai putin prin meniuri.

15. #615 SP
    Quote Originally Posted by keanustar View Post
    Dureaza putin pana te obisnuiesti cu mecanica de RPG, chiar cateva ore. Este oarecum mai complex de AC Origins. Acolo ai doar skill tree-ul, dar aici iti schimba si armurile sau runele stats-urile.
    Daca ti s-a parut prea complicat in AC treaba asta, aici e si mai complicat. In functie de dificultatea pe care joci vei bajbai mai mult sau mai putin prin meniuri.
    Nu ma plang de mecanica RPG doar ca nu voiam asa ceva in GoW (eu fiind obisnuit cu clasicele).. acum parca tot ce apare, vrea sa copieze Horizon...

Dar cum am spus deja, e vorba de gusturi aici, nu spun ca GoW ii un joc rau, departe de mine gandul asta.

16. #616 SP
    Junior Member KodiaK's Avatar
    Lucrurile mai si evolueaza. Nu putem sa ne asteptam la gameplay de acu 10 ani.
    Si la mine GoW 2 pe PS2 a fost ultimul jucat cu foarte mare placere. Dupa PS2 am trecut pe Xbox360, si apoi pe PS4, unde am cumparat fara ezitare GoW 3 Remastered avand amintiri foarte placute de pe vremea PS2-ului.
    Mai mult de 2-3h nu cred ca am rezistat Camera fixa parca strica tot jocul, si culmea ca uitasem complet de aspectul asta. Probabil ca pe vremuri cam asa era standardul, dar, cum am zis si la inceput, mai evoluam si noi
    Dupa mine, GoW4 ar fi fost un epic fail daca s-ar fi pastrat stilul GoW 3.

17. #617 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    God of War Day One Edition - 196 lei

Ca sa nu va mai certati in legatura cu pretul

18. #618 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Și ca sa "încurajaț" studiourile

19. #619 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Pentru mine primele 2, 3 ore au fost epice. De acolo a luat-o in jos. Mie nu mi-au placut bossi, categoric sub nivelul anterioarelor editii. Am ramas dezamagit, super overrated.

20. #620 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Cum iti permiti sa spui ceva negativ, sau sa ai o parere diferita despre joc? Imediat apar "veganii" cu contestatii.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 37 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 ... LastLast