Sampion Lig in cazul asta , vineri ma duc sa-mi iau bundle-ul PS4 U NDC.
Multumesc tuturor
La partea a IIIa am intalnit astazi 2 bug-uri:
La faza cu cele 5 roti dintate care trebuie puse in ordine una dintre ele a ramas rezemata de perete si mi-a fost imposibil sa o mai misc de acolo. Restart checkpoint.
in santierul naval am ramas sub o barca pentru ca nu i se mai "desenau" peretii subacvatici si nu am mai gasit iesirea. Restart checkpoint.
Mai caut![]()
Eu le-am platinat toate 3 si o singura data am cazut prin nivel. In rest totul a funcționat perfect.
Parca pentru platina nu era nevoie sa il termini pe brutal. Asta era bagat la trofeele separate.
cred ca era un trophy care cerea sa omori 5 inamici cu o singura explozie, dar mergea sa omori doar 4 sau asa ceva
Am terminat eu primele doua la 100%, si pot sa spun ca Brutal te rupe...speed runs mai merg dar nu este loc de erori multe.
Acum am terminat U3 pe Crushing si dupa mop-up la trofee trec la Brutal.
Recomand Brutal doar celor care au rabdare si nervi.
Ma intreb cum ai rezistat sa termini U1 pe brutal?!? Mi se pare cel mai greu din serie, chiar si pe Normal.
poti sa dai enable la infinite ammo si one shot kill in brutal mode la toate 3 jocurile, iar la speed run dai restart checkpoint la fiecare greseala, ambele trofee sunt foarte usoare, nu se compara cu sa zicem, trofeul "Like a Boss" in Killzone Shadow Fall pentru completarea dificultatii Elite
De treaba aceea cu glitch am aflat doar la sfarsitul primului joc, deci dificultatea Brutal mi-a dat multe batai de cap, mai ales Chapter 4.
Si trofeul Like a Boss e manageable, daca salvezi pe stick. Altfel nu merita, poate prinzi o pana de curent si papa...
Am 100% la KZSF si trofeele COOP mi s-au parut mai nasoale ca Elite mode. Am facut tot din COOP solo, minus cele 50 de revives.
De azi dimineata de la 6, pana pe la 12
Si special edition a fost la 240
Tocmai am terminat primul joc din seria Uncharted, Drake's Fortune.
Pros:
- pe tot parcursul jocului aveam senzatia ca joc Indiana Jones. Locatiile, soundtrack-ul, replicile personajelor, atitudinea personajului principal, toate duc cu gandul la Indiana Jones.
- soundtrack-ul e foarte fain. La fel si efectele sonore. Main Theme-ul e de ala epic.
- actorii/vocile sunt perfect alese. Sunt destule replici amuzante.
- chiar daca au trecut vreo 8 ani de cand s-a lansat jocul original, inca sta foarte bine la capitolul grafica (ce-i drept am jucat varianta remasterizata) si animatii. Fiecare screenshot cu jungla amazoniana si ruinele ar putea fi un wallpaper
- actiunea si puzzle-urile sunt antrenante pana la final
- desi am jucat pe easy, am fost placut surprins sa vad ca AI-ul adversarilor reuseste sa ma flancheze din cand in cand.
- partea de platforming e ok ba
Cons:
- prea putine puzzle-uri din punctul meu de vedere si mult prea multa actiune. Cred ca daca erau mai echilibrate cele doua segmente ar fi fost un joc mai reusit.
- poveste cam simpla, dar merge de o sambata dupa-masa. Totusi la final mi se pare ca aparitia anumitor...personaje si fenomene strica atmosfera. N-o sa divulg in caz ca mai e careva care nu a jucat. In filmele Indiana Jones am intalnit ceva de genul.
- DE CATE ORI TREBUIE SA TRAGI INTR-UN BANDIT CA SA-L OMORI? Inamicii mor cam greu. Sunt curios daca pe nivele mai crescute de dificultate mor si mai greu.
- unele expresii ale personajelor sunt clisee hollywood-ene auzite in zeci de filme.
- sistemul de cover m-a incurcat de cateva ori cand personajul se lipea de peretele gresit
- QTE-uri, moartea pasiunii
Hype-ul din toti acesti ani m-a facut sa ma astept la mai mult decat am primit, dar nu e un joc rau. E important sa stii in ce te bagi: Un joc liniar cu actiune, platforming si puzzle-uri (in ordinea asta), cu poveste subtirica, dar personaje simpatice. Cu nimic mai prejos decat un Tomb Raider.
Nota: 8.5
Mai tineti minte cat m-am plans de controlul haotic al personajului dupa ce am jucat demo-ul de pe store? Pai nu jocul e de vina, controlerul meu drag e cam dus si face urat cateodata left stick-ul.
Recent am jucat Mad Max si uneori se bloca personaju, nu mai inainta sau inainta intrerupt. Am crezut ca are jocul ceva glitch-uri dar nimeni nu se plangea pe net de asa ceva.
Mama lor de Sony, cum sa faca controlere care se duc intr-un an si ceva de folosinta usoara, nu joc zilnic, am perioade ca nu joc cu saptamanile.
Bookmarks