Cover art nou, dar si f'ing ugly :/
[Screenshot] The Nathan Drake Collection has new box art. - Imgur
Cover art nou, dar si f'ing ugly :/
[Screenshot] The Nathan Drake Collection has new box art. - Imgur
E pentru cei neinitiati si pentru parinti / bunici, sa vada "colorat" ca sunt 3 jocuri la pret de unul, bun de dat cadou![]()
Azi am terminat colectia cu 100%. Speedrun la U3 a fost cel mai usor. La U2 am facut timpul doar din a 2-a incercare.
Cat de greu si frustrant e? Am jucat doar cel de pe Vita si o fost destul de enervant unele momente. Vreau sa cumpar si colectia cat de curand.
Dificultatea Brutal e ridicol de greu. Speedrun si Crushing sunt de dificultati medii.
Am făcut și eu 100 la primele două. Acum mă apuc de ultimul.
Cum spunea și Jenel, brutal este penibil de greu. O să scoată diavolul din tine.
În rest este destul de ușor.
Dar care e ideea din spatele scopului asta de a face 100 la brutal ? Adica, de ce sa scoata "diavolul" din tine, cand un joc ar trebui sa te relaxeze ?
Nu înțeleg ce vrei să spui.
Este foarte dificil. Cine poate îl face. Nu este obligatoriu.
Pai ce zice e foarte simplu. De ce ai vrea sa-ti toci nervii, incercat sa faci 100% un joc pe cea mai grea dificultate, cand scopul unui joc este sa fie fun
Eu sunt de exact aceiasi parere. Mie si pe normal mi s-a parut greu pe alocuri si joc strict de placere.
Unii fac 100% la toate jocurile, altii numai la unele (eu fac platina numai la jocurile care mi plac foarte mult), si altii joaca numai si numai de placere. Simplu
Nu e nimic de inteles, unii oameni prefera o provocare.
Eu joc puține jocuri dar prefer să fac absolut tot în ele.
Să simt că am stors toți banii din ele![]()
Tu chiar te joci de toti baniiSi eu sunt pe aceeasi lungime de unda cu @razvanrazy, niciodata nu cred ca am stat sa-mi toc nervii pe cea mai grea dificultate a unui joc.
am ajuns la Uncharted 3 si pana acum am jucat tot pe easy. Cateodata e ca un film interactiv. Un Indiana Jones digital.
Live: Twitch
Am reînceput si eu colecția, arată superb, dar controlul e oribil la primul joc, parcă nu m-a chinuit atât de rău prima dată pe PS3. Știu, au trecut câțiva ani, am îmbătrânit si eu dar și jocul din păcate. Inteligența artificială e de râsul lumii, stau inamicii cu grenada lângă ei, nu au treabă. Probabil pe un nivel de dificultate mai mare se comportă altfel.
O sa te obisnuiesti imediat cu tot. Oricum, inca arata bine, mai ales cu Photo Mode. Enjoy it![]()
Si eu vreau sa termin din nou trilogia pana incep U4. Momentan sunt la U2. Intr-adevar, jocurile au ceva probleme tehnice, dar dpdv grafic au imbatranit frumos![]()
Bookmarks