Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 20 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 LastLast
Results 341 to 360 of 382

Thread: Uncharted: The Nathan Drake Collection

1. #341 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Cover art nou, dar si f'ing ugly :/

[Screenshot] The Nathan Drake Collection has new box art. - Imgur
    Attached Images Attached Images mbrlzwo.jpg

2. #342 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Oribil

3. #343 SP
    Member marv's Avatar
    what were they thinking?

4. #344 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Chiar că e praf.

5. #345 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    E pentru cei neinitiati si pentru parinti / bunici, sa vada "colorat" ca sunt 3 jocuri la pret de unul, bun de dat cadou

6. #346 SP
    Azi am terminat colectia cu 100%. Speedrun la U3 a fost cel mai usor. La U2 am facut timpul doar din a 2-a incercare.
    Attached Images Attached Images u-coll.png

7. #347 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Cat de greu si frustrant e? Am jucat doar cel de pe Vita si o fost destul de enervant unele momente. Vreau sa cumpar si colectia cat de curand.

8. #348 SP
    Dificultatea Brutal e ridicol de greu. Speedrun si Crushing sunt de dificultati medii.

9. #349 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Am făcut și eu 100 la primele două. Acum mă apuc de ultimul.
    Cum spunea și Jenel, brutal este penibil de greu. O să scoată diavolul din tine.
    În rest este destul de ușor.

10. #350 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Dar care e ideea din spatele scopului asta de a face 100 la brutal ? Adica, de ce sa scoata "diavolul" din tine, cand un joc ar trebui sa te relaxeze ?

11. #351 SP
    Nu înțeleg ce vrei să spui.
    Este foarte dificil. Cine poate îl face. Nu este obligatoriu.

12. #352 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai ce zice e foarte simplu. De ce ai vrea sa-ti toci nervii, incercat sa faci 100% un joc pe cea mai grea dificultate, cand scopul unui joc este sa fie fun

Eu sunt de exact aceiasi parere. Mie si pe normal mi s-a parut greu pe alocuri si joc strict de placere.

13. #353 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Unii fac 100% la toate jocurile, altii numai la unele (eu fac platina numai la jocurile care mi plac foarte mult), si altii joaca numai si numai de placere. Simplu
    Nu e nimic de inteles, unii oameni prefera o provocare.

14. #354 SP
    Eu joc puține jocuri dar prefer să fac absolut tot în ele.
    Să simt că am stors toți banii din ele

15. #355 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Tu chiar te joci de toti banii Si eu sunt pe aceeasi lungime de unda cu @razvanrazy, niciodata nu cred ca am stat sa-mi toc nervii pe cea mai grea dificultate a unui joc.

16. #356 SP
    Member marv's Avatar
    am ajuns la Uncharted 3 si pana acum am jucat tot pe easy. Cateodata e ca un film interactiv. Un Indiana Jones digital.

17. #357 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Live: Twitch

18. #358 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am reînceput si eu colecția, arată superb, dar controlul e oribil la primul joc, parcă nu m-a chinuit atât de rău prima dată pe PS3. Știu, au trecut câțiva ani, am îmbătrânit si eu dar și jocul din păcate. Inteligența artificială e de râsul lumii, stau inamicii cu grenada lângă ei, nu au treabă. Probabil pe un nivel de dificultate mai mare se comportă altfel.

19. #359 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    O sa te obisnuiesti imediat cu tot. Oricum, inca arata bine, mai ales cu Photo Mode. Enjoy it

20. #360 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Si eu vreau sa termin din nou trilogia pana incep U4. Momentan sunt la U2. Intr-adevar, jocurile au ceva probleme tehnice, dar dpdv grafic au imbatranit frumos

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 20 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 LastLast