Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

View Poll Results: Ati avut probleme cu PS4 pana acum??

Voters
116. You may not vote on this poll
  • Nu, totul este ok si merge perfect din prima zi

89 76.72%
  • Am avut probleme, s-au rezolvat la garantie

8 6.90%
  • Da, iar acum nu mai merge deloc

2 1.72%
  • Am avut mai multe probleme, dar s-au rezolvat

6 5.17%
  • Inca nu am probleme, consola insa e galagioasa si se incalzeste mereu

11 9.48%
Page 55 of 57 FirstFirst ... 5 45 53 54 55 56 57 LastLast
Results 1,081 to 1,100 of 1123

Thread: Rata defectiunilor - PS4

1. #1081 SP
    Member legokid220's Avatar
    Am revenit cu vesti despre consola .... dupa o saptamana si 4 zile de asteptare nu am primit nici un raspuns si deja incepeam sa am dubii.
    Am avut timp sa ma gandesc la tot ce ati zis fiecare si poate ca e umpic cam mult suma pt un port ... dar eu am zis ca "dai un ban da' ti-l repara, doar lucreaza pt Sony Romania, ce mama dracu !"
    E, si uite asa am sunat si mi-a raspuns un tip la telefon. Dupa ce i-am zis cine sunt si cu ce problema, l-am simtit dupa voce ca se sfieste putin.
    "aa, mda, consola e reparata dar avem o problema cu si incercam s-o remediem"
    Mi-a zis ca consola nu mai trece din 720p in 1080p si e blocata in 720p ...
    dar incearca sa vada unde este defectiuna . Eu i-am raspuns foarte frustrat si incercam sa-i explic ca, consola mea nu a avut nici un fel de problema de genul asta si ca doar un singur pin rupt de la portul Hdmi.(am sa pun si poza ca sa vedeti pinul rupt)
    El se facea ca nu intelege, si imi explica ca ei nu pot sa testeze consolele sa vada daca conosla nu avea defectul asta de la mine ... dar baiatul care se ocupa cu consola dv. face investigatii sa vada daca nu cumva nu doar portul Hdmi este afectat, ci poate si procesorul grafic in urma ruperi acelui pin .
    In momentu ala nu imi mai gaseam cuvintele... le-am zis doar ca sa imi repare consola si o vreau sa functioneze perfect!
    ps: asta s-a intamplat joi saptamana trecuta... au zis ca o sa ma sune cand remediaza totul.
    Mi-e frica ca astea o sa-mi dea consola mai stricata decat am dus-o la ei. Habar n-am ce sa fac !

2. #1082 SP
    ......
    Attached Images Attached Images 16121562_1515044431858784_1629709229_o.jpg 15996197_1515044375192123_1389100408_n.jpg

3. #1083 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu prea ai ce sa faci momentan, astepti sa vezi ce iti spun.

4. #1084 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Ti-am zis ca mai bine iti iei alta.. eventual sh.. ma rog.. poate ai noroc totusi , desi la cum a inceput reparatia..

5. #1085 SP
    Junior Member Mrnej's Avatar
    Idiotenie marca Sony autorizat (hot cu sigla) Ai verificat tu consola pe tv-ul personal daca trece sau nu in 1080? Daca procesorul hdmi e problema atunci trebuie sa ai mai multe/macar probleme de afisare a imagini,sunet etc,asta e o problema cauzata de televizorul lor antic.Daca nu stie 1080 atunci consola sta la 720.

Sa verifice pe un alt tv certificat 1080,un alt cablu hdmi si sa instaleze sistemul de operare pe consola din nou.Iar daca spun ca e procesorul hdmi,atunci find service autorizat Sony,sigur au un pcb de ps4 cu un procesor hdmi functional.Sa il scoata si sa il puna pe consola ta si sa testeze daca problema persista sau nu.Simplu.Sper ca iti ofera 12 luni de garantie?

PS:Ai pini 1 si 3 rupti?

6. #1086 SP
    Poiuyt - Mi-a facut Sotia cadou alta consola noua slim
    Mrnej - Pe consola poti seta ce rezolutie doresti chiar daca tvul nu este full HD . testat de mine . Mai departe nu stiu ce dracu au facut ei acolo ....
    ps: in prima poza se vede al 2 lea pin rupt . nu e clar dar se observa

7. #1087 SP
    Asa e, nu m-am uitat la a doua poza Da consola o poti seta.Am crezut ca e la ei in service,si ti-au spus ca nu mai merge in 1080.
    Bine ca sa rezolvat intr-un fel

8. #1088 SP
    Prietene, n-ai inteles nimic. pozele astea le am dinainte sa trimit consola la ei.

9. #1089 SP
    Alexe bine ca ai backup ,caci consola aia clar e compromisa , oricum nu te lua de Mrnej .. omul are intentii bune totusi .

azi ma duc si eu cu controllerul de la PS PRO sa vad daca-mi dau astia garantie sau nu la el..2 luni jumate..

10. #1090 SP
    Member Kratos666's Avatar
    O sa primesti garantie, daca este v2 ai un an g.

11. #1091 SP
    Amice am inteles.Normal ca sunt dinainte,intrebam doar cum au ajuns la concluzia ca e procesorul hdmi defect.Pin 16 e DDC

12. #1092 SP
    Quote Originally Posted by Kratos666 View Post
    O sa primesti garantie, daca este v2 ai un an g.
    V2 este, l-am lasat azi.. ramane de vazut daca se intoarce asa cum l-am lasat..

13. #1093 SP
    Mrnej, n-au nici o concluzie, mi-au aruncat chestia asta asa aiurea... Dar tu crezi ca se poate intampla asta ?
    Apropo .. am sunat la ei, si de data asta mi-a raspuns o tipa .. probabil era tipa de la birou care ia comenzile.
    Sunt bla bla bla, consola, bla bla ... Si nu v-a informat nimeni in privire cu consola ? (atunci m-am prefacut ca nu stiu nimic, am vrut sa vad ce o sa gaseasca ea in documentele ei pe acolo despre consola mea) pai .... este comandata piesa respectiva pt playstationul dv. si comanda trebuie sa ne ajunga.. o sa va sunam cand este reparata.
    Ba esti nebun, iti dai seama cat s-au impotmolit astea cu consola aia ?!

14. #1094 SP
    Nu inteleg, au depistat alt defect si trebe sa ajunga piesa pt inlocuire? sau tot la hdmi au ramas sa o schimbe?

15. #1095 SP
    Nici eu nu stiu mai exact ce vor sa faca... pt ca prima data cand am vb cu ei a zis ca hdmiu a fost schimbat dar nu functioneaza corespunzator. Acum fata zice ca piesa e pe drum spre ei si urmeaza sa fie schimbata. Habar n-am nici eu .....

16. #1096 SP
    Gata baieti mi-a ajuns ieri acasa ... totul este in regula.
    Multumesc pt sustinere !
    am 2 console acum

17. #1097 SP
    Sa le stapanesti sanatos si sa ai grija cand faci curatenie

18. #1098 SP
    hm , bine ca ai rezolvat atunci

19. #1099 SP
    Acum te poti juca stereo.Pare ca au aruncat un diagnostic sa scape de tine,ori au schimbat portul hdmi ori trebuie sa vina.Nu mai stiu ce fac.Oare nu au un sistem de a tine evidenta la fiecare lucrare.

IC-ul panasonic mn86471a sau mn864729 blocat pe 720p poate sa fie doar o eroare a sistemului de operare.Un reinstall incercat nu strica,iar ic-ul daca e afectat se manifesta mai puternic ( trebuie exorcizat).Vine cu probleme grafice/afisare sunet etc,nu doar ,,nu poate sa treaca in 1080"
    Ori s-au descarcat electrostatic in zona si sa dus ic-ul hdmi.

Sau pinul 13/rezistor sunt in scurt,asadar sunt probleme de afisare sunet,sau rezolutie.E o problema ce cauzeaza ic-ul panasonic (hdmi) sa lucreze haotic
    Totul trebuie verificat cu atentie ( masurat) si se poate pune un diagnostic bazat pe logica.

Daca esti curios sa vezi daca au lucrat in zona ic-ului hdmi,poti sa desfaci consola si vezi daca au aplicat caldura,gasesti urme de flux in zona.

Nu cred ca au curat placa intr-o baie cu ultrasunete.

20. #1100 SP
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    azi ma duc si eu cu controllerul de la PS PRO sa vad daca-mi dau astia garantie sau nu la el..2 luni jumate..
    Azi mi-a venit garantia la el, mi l-a schimbat , se pare ca-s firma serioasa baietii de la Media Galaxy !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 55 of 57 FirstFirst ... 5 45 53 54 55 56 57 LastLast