Un articol interesant: Xbox One is Finally the Console it Should Have Been at Launch.
ca sa nu-l postez direct si sa-l ia vreun guest,dati un pm cine e interesat de 1 luna ea access.dau pm inapoi pe orele 14-15 cand ma trezesc ca am venit de la sc. 3
e acel cod de 1 luna bonus fiindca am luat ea acess pe 1 an.ieri mi-au dat pe live iar pm.uitasem de el si mi s-a sters automat pm-urile pe live dupa o perioada
virgil scuze e de la pre order fifa 16
l-am dat primului pm.imi pare rau ca n-am 4 coduri.a fost la mustata pentru deus
![]()
Xbox head Phil Spencer has confirmed when Xbox One owners when they can expect to play their Xbox 360 games on their new console.
The New Xbox One Experience is almost here – and we’ve got an exciting video of the improved Xbox One Store to share with you! As you’ll see in the video clip above, I recently sat down with Partner Group Program Manager for Xbox One, Richard Irving to talk about a few of the changes and updates we’ve got in store for… well, the Store!
http://www.engadget.com/2015/11/09/x...box-360-games/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sincer sa fiu mi se pare extrem de greoi momentan Xbox-ul, toate animatiile la fiecare click sunt enervante. Chiar astept noua experienta ca e deja obositor. Sper sa faca ceva si cu store-ul in care nu gasesti absolut nimic. Nu e nimic grupat cum trebuie, nu poti filtra nimic, nu ai o sectiune speciala pentru oferte, etc. Sa nu mai imi faca reclama la Gold pe homepage, iar daca dau click acolo sa imi dea o imagine cretina fara informatii despre Gold in care imi spune doar ca e cel mai bun serviciu si alte bla bla-uri, sa imi spuna ce jocuri sunt gratuite luna aia, reducerile speciale aferente, etc.
Cat despre video-ul de mai sus, mi se pare foarte obiectiv![]()
Nu mai avem mult de așteptat,chiar sunt curios. așteptam un joc de genul, dar vad ca nu fac nimic pentru generația actuală, as vrea și Fight Night (nu știu dacă este în lista)
http://www.engadget.com/2015/11/11/x...0-back-compat/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks