eu personal nu am intampinat dificultati sa gasesc ceva prin store, dar inteleg nevoia...poate adauga un filtru de cautare pe viitor, banuiesc ca e usor de implementat.
Cu exceptia store-ului, numai de bine despre noul update
eu personal nu am intampinat dificultati sa gasesc ceva prin store, dar inteleg nevoia...poate adauga un filtru de cautare pe viitor, banuiesc ca e usor de implementat.
Cu exceptia store-ului, numai de bine despre noul update
Cum fac sa descarc Dirt 3 de pe XBox One? Am dat search in games si ma duce spre Dirt 3 bundle si apoi mesajul ca nu exista. Nu se poate de pe consola?
Îl "cumperi" de pe site,și după îl găsești la games- ready to install
Mie îmi place noua interfață, store'ul are nevoie de un update dar la cat timp pierd prin store chiar nu ma interesează![]()
merge . este primul joc luat pentru xbox 360 in urma cu 6 ani . sunt curios cum se misca .
Cum ati luat restul de gears? Nu în decembrie incepeau sa trimita codurile pentru restul de jocuri pt cei cu gears ultimate?
Probabil ca-s cumparate digital, sau primite de la Games with Gold, de-a lungul timpului![]()
Desi am terminat Gears of War Remastered, am primit decat jocul Gears of War Judgement pentru Xbox 360. Ce sunt cu restul?!
Ar trebui sa le primesti toate (eu inca nu am cumparat remasterul, o sa-l iau pana pe 25 decembrie, pana atunci este important). Probabil dureaza ceva, sau o sa-ti apara in cont acolo la download![]()
Caut de 20min ca prostu sa dau redeem la un rahan de cod de Gold, unde pisici au aruncat treaba asta?
LE: Am gasit, jocurile de X360 in schimb nu imi apar. Din consola sunt intr-un loop interminabil cand incerc sa iau Dirt 3, spunandu-mi ca nu exista si trimitandu-ma din nou pe pagina jocului unde in locul pretului e trecut "Bundle only". Intrand de pe site-ul Microsoft pe pagina lui Dirt 3 jocul nu e gratuit, costa 25$.
Sa ma tot bucur de consola lu' peste.
Bookmarks