GO GO GO
~ 663 RON.
Eu mi-am luat.
GO GO GO
~ 663 RON.
Eu mi-am luat.
stie cineva in ce magazine as mai putea incerca sa gasesc asa ceva? peste tot apare sold out sau dureaza intre 1-3 luni sa fie shipped . As prefera un magazin din Europa care sa trimita in Romania .
Energizer 2x Ladestation (inkl. 2 Akkus): Amazon.de: Games
No se pare ca a trec si asta la precomanda. Extraordinar ce nebunie ii cu acest controller. NU stiu daca eu voi primi comanda...cand am dat-o era pe stoc. Is curios...
Deja ii prea de tot![]()
![]()
Cine poate sa mi spuna si mie...daca iau alt controller la consola si-l vand pe al ei..risc sa pierd garantia?
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
Din cate am văzut la o consola cumpărată de la altex (acum un an și ceva dar ma gândesc ca nu au schimbat nimic)
- Pe garanție este trecut doar sn de la Xbox.
- Nu am văzut sa fie trecut sn de la controller etc.
Cred ca dacă îl înlocuiești cu unul normal (nu ediții speciale), nu au de unde să-și dea seama (și nici nu verifica)
Btw: Aveți idee dacă consolele din magazin vin cu controller-ul nou (cu Jack de 3.5), ma refer la cele normale 1tb/500 nu ediții speciale (forza,halo etc)
Pai tocmai asta e..ca vreau editie speciala...
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
A sosittoate bune, etc.Din pacate a fost singurul disponibil.
aici este in stoc, trimit si in Romania
Xbox One - Elite Controller Wireless: Amazon.de: Games
Update, m-au sunat cei de la eMag sa imi spuna ca au luat legatura cu furnizorii si ca nu mai aduc controllerul, ca "nu se mai produce". La care raspunsul meu a fost ca nu se poate sa nu se mai produca, dar nu am avut cu cine sa ma inteleg. Drept urmare am acceptat sa imi anuleze comanda si nici ca mai comand ceva de la eMag. Una peste alta, controllerul inca se afla pe site-ul eMag, dar cu stoc epuizat. Oricum jalnic, patetic.
Mie mi-a fost anulata comanda, by default, de pe emag...m-au scutit de-o grijaca vroiam sa-i sun azi s-o anulez.
Da, se pare ca emag "știe" sa isi trateze clienții...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Xbox Elite Wireless Controller Black HM3-00001
Controller Xbox One Elite, doar pentru cei care sunt dispusi sa plateasca 950 RON. Mi se pare bataie de joc.
Bookmarks