Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 10 of 15 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 181 to 200 of 288

Thread: Ghid de cumpărături - jocuri și DLC-uri pentru Xbox One

1. #181 SP
    Junior Member ionutzica's Avatar
    Pare ca nu mai merge sa cumperi din alte tari... Spune ca nu se potrivește adresa unde ai făcut contul Microsoft cu țara de unde vrei sa cumperi jocul...

2. #182 SP
    Member eangel's Avatar
    Am cumpărat ieri direct din consola gears of War 4 si din web store cu IP de uk gta4, folosind același card de românia ce l-am folosit din ianuarie

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

3. #183 SP
    Junior Member ionutzica's Avatar
    Eu am incercat (de pe tel. Android) sa iau Forza Horizon 3 de pe store din Singapore, cu VPN de Singapore si cand am bagat detaliile de plata si am dat sa platesc, mi-a dat mesaj ca nu corespunde tara in care am facut contul cu tara din care vreau sa cumpar... L-am cumparat in acelasi fel de pe store din US, de unde am si contul, dar tot cu vpn.

4. #184 SP
    Member clax_117's Avatar
    Eu pt jocurile din xbox store us cumpar intai un card gift de pe site-ul microsoft( sunt in valoare parca de la 1 -100 $) si imi alimentez astfel contul . mi se pare cea mai simpla si rapida varianta si nu am avut niciodata probleme.

5. #185 SP
    Junior Member Secu86's Avatar
    Pai și dacă vei sa cumperi prin aceasta metoda de pe un store din Argentina, Brazilia, Rusia sau India cum faci? Găsești carduri în moneda lor?

Trimis de pe al meu SM-N910C folosind Tapatalk

6. #186 SP
    Member snk2's Avatar
    Quote Originally Posted by clax_117 View Post
    Eu pt jocurile din xbox store us cumpar intai un card gift de pe site-ul microsoft( sunt in valoare parca de la 1 -100 $) si imi alimentez astfel contul . mi se pare cea mai simpla si rapida varianta si nu am avut niciodata probleme.
    Cand ai cumparat ultima data gift card de pe microsoftstore US? Intreb pt ca eu azi am incercat sa cumpar si nu am reusit, imi dadea eroare.
    Am incercat si cu card, si cu Paypal, cu VPN sau fara, acelasi rezultat, eroare.

7. #187 SP
    Member solaru's Avatar
    Aceeasi problema si la mine - nu mai pot sa cumpar nimic, nici de e US, nici de pe UK, nici jocuri, nici credit, indiferent daca folosesc VPN sau nu.
    Am luat gift card de pe Amazon.com, redeem pe xbox.com si buy. A mers, dar e extrem de incomod

8. #188 SP
    Member clax_117's Avatar
    Quote Originally Posted by snk2 View Post
    Cand ai cumparat ultima data gift card de pe microsoftstore US? Intreb pt ca eu azi am incercat sa cumpar si nu am reusit, imi dadea eroare.
    Am incercat si cu card, si cu Paypal, cu VPN sau fara, acelasi rezultat, eroare.
    Pe 21 decembrie am cumparat ultima data un gift card de 6$. am platit direct cu cardul fara vpn sau altceva de genul asta

---------- Post added 27-12-2016 at 23:51 ----------

Intr-adevar, acum nici eu nu mai reusesc sa cumpar gift card.

9. #189 SP
    Junior Member UnnyBOlt's Avatar
    Pot confirma intr-o oarecare masura ca la momentul de fata nu merge cumparat credit in USD direct de la Microsoft. Rezulta eroarea 141078 (pentru ca desigur asta si nu alta lol). Am incercat sa cumpar 25$ folosind soldul din contul meu Paypal, nu a mers, apoi am incercat sa cumpar folosind cardul meu de credit (Visa, BRD), neavand 25$ pe el si surprinzator, exact aceeasi eroare... si o si returneaza foarte repede, ceea ce ma face sa cred ca ceva preliminar da gres in tranzactie. Am incercat si cu VPN si cu alte browsere, same deal. Mai tre sa incerc direct cu cardul cand am sold suficient si dupa sa incerc sa cumpar tot direct cu cardul ceva de pe Xbox Store, sa vad cum se prezinta situatiunea. Sigh.... this ain't smelling good...

10. #190 SP
    Junior Member DUSCO's Avatar
    Salut!
    Am gasit link urile astea poate sunt de ajutor!!! In ultimul se pare a fi o rezolvare...

http://support.xbox.com/en-AU/xbox-o...code-pbr141078

http://microsoftonlinechat.com/14107...r-code-office/

http://www.hotukdeals.com/misc/xbox-...326463?page=70

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

11. #191 SP
    Junior Member andrei.c's Avatar
    La fel si la mine. Am incercat cu 3 carduri diferite, cu VPN, fara VPN, de pe consola, telefon sau laptop.

Initial mi-a dat o eroare ca regiunea Windows-ului nu se potriveste cu regiune din care cumpar - am schimbat-o, tot la fel face.

Am vorbit cu cineva de la support, mi-au spus sa contactez banca...

12. #192 SP
    Member solaru's Avatar
    Nu are treaba cu banca, 100% sigur. Am aceleasi carduri care au functionat pana acum - 3 carduri, 2 banci, si VISa si MasterCard, deci, nu, sigur nu e de la banca/banci. Au modificat ei ceva - inainte, cand mai dadea eroare de regiune, mergea cu VPN, dar nu-mi aduc aminte sa fi facut referire la Windows region. In plus, de ce nu merge daca schimbi regiunea din Windows pe US si cu VPN pe US?

13. #193 SP
    Quote Originally Posted by UnnyBOlt View Post
    Pot confirma intr-o oarecare masura ca la momentul de fata nu merge cumparat credit in USD direct de la Microsoft. Rezulta eroarea 141078 (pentru ca desigur asta si nu alta lol). Am incercat sa cumpar 25$ folosind soldul din contul meu Paypal, nu a mers, apoi am incercat sa cumpar folosind cardul meu de credit (Visa, BRD), neavand 25$ pe el si surprinzator, exact aceeasi eroare... si o si returneaza foarte repede, ceea ce ma face sa cred ca ceva preliminar da gres in tranzactie. Am incercat si cu VPN si cu alte browsere, same deal. Mai tre sa incerc direct cu cardul cand am sold suficient si dupa sa incerc sa cumpar tot direct cu cardul ceva de pe Xbox Store, sa vad cum se prezinta situatiunea. Sigh.... this ain't smelling good...
    De fapt, nu mai incerc nimic acum... Duca-se pe alta data... niste genii sunt si astia de la MS, ce sa zic... o sa iau un joc fizic in schimb.

14. #194 SP
    Member snk2's Avatar
    Mai mult ca sigur verifica tara unde a fost emis cardul, asa ca din US se va putea cumpara doar cu card emis in US. Exact cum e si pe PSN.

15. #195 SP
    Quote Originally Posted by snk2 View Post
    Mai mult ca sigur verifica tara unde a fost emis cardul, asa ca din US se va putea cumpara doar cu card emis in US. Exact cum e si pe PSN.
    Mda, exact cum am zis... niste genii (ca sa nu fiu mai vulgar). Aia e, cum s-ar zice, daca banii mei nu sunt buni, fie, their loss. Cumpar gift carduri din alta parte si tot merge.

16. #196 SP
    Member Baracuda's Avatar
    Nici la mine nu mai merge
    Ultima data am cumparat 3 jocuri pe 23.12, folosind VPN si mastercard de la BCR.

17. #197 SP
    Member eangel's Avatar
    La mine merge perfect, cumpărat azi noapte Witcher 3 GOTY, același card de CEC Bank folosit din ianuarie...

18. #198 SP
    Quote Originally Posted by eangel View Post
    La mine merge perfect, cumpărat azi noapte Witcher 3 GOTY, același card de CEC Bank folosit din ianuarie...

Fiecare cu norocu' lui lol. Ai cumparat jocul direct cu cardul sau ai cumparat mai intai un gift card de pe microsoftstore.com? Ce regiune? Cu sau fara VPN?

19. #199 SP
    Member eangel's Avatar
    Direct din consola, fără vpn, direct cu cardul Mastercard introdus în sistem de un an, pe regiune uk. Vpn mai folosesc doar la unele jocuri de 360, dar la download, nu la achizitie

20. #200 SP
    Member florindragos21's Avatar
    "FH2 prezinta Fast&Furios" costa doar 2.5$ doar ca din nou nu pot sa cumpar, mi se spune ca am limitare pe tara (consola e pe US).
    Voi incerca pe UK si revin.
    PS: FH2 F&F poate fi jucat si fara jocul FH2, nu?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 15 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast