Pare ca nu mai merge sa cumperi din alte tari... Spune ca nu se potrivește adresa unde ai făcut contul Microsoft cu țara de unde vrei sa cumperi jocul...
Pare ca nu mai merge sa cumperi din alte tari... Spune ca nu se potrivește adresa unde ai făcut contul Microsoft cu țara de unde vrei sa cumperi jocul...
Am cumpărat ieri direct din consola gears of War 4 si din web store cu IP de uk gta4, folosind același card de românia ce l-am folosit din ianuarie
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Eu am incercat (de pe tel. Android) sa iau Forza Horizon 3 de pe store din Singapore, cu VPN de Singapore si cand am bagat detaliile de plata si am dat sa platesc, mi-a dat mesaj ca nu corespunde tara in care am facut contul cu tara din care vreau sa cumpar... L-am cumparat in acelasi fel de pe store din US, de unde am si contul, dar tot cu vpn.
Eu pt jocurile din xbox store us cumpar intai un card gift de pe site-ul microsoft( sunt in valoare parca de la 1 -100 $) si imi alimentez astfel contul . mi se pare cea mai simpla si rapida varianta si nu am avut niciodata probleme.
Pai și dacă vei sa cumperi prin aceasta metoda de pe un store din Argentina, Brazilia, Rusia sau India cum faci? Găsești carduri în moneda lor?
Trimis de pe al meu SM-N910C folosind Tapatalk
Aceeasi problema si la mine - nu mai pot sa cumpar nimic, nici de e US, nici de pe UK, nici jocuri, nici credit, indiferent daca folosesc VPN sau nu.
Am luat gift card de pe Amazon.com, redeem pe xbox.com si buy. A mers, dar e extrem de incomod![]()
Pot confirma intr-o oarecare masura ca la momentul de fata nu merge cumparat credit in USD direct de la Microsoft. Rezulta eroarea 141078 (pentru ca desigur asta si nu alta lol). Am incercat sa cumpar 25$ folosind soldul din contul meu Paypal, nu a mers, apoi am incercat sa cumpar folosind cardul meu de credit (Visa, BRD), neavand 25$ pe el si surprinzator, exact aceeasi eroare... si o si returneaza foarte repede, ceea ce ma face sa cred ca ceva preliminar da gres in tranzactie. Am incercat si cu VPN si cu alte browsere, same deal. Mai tre sa incerc direct cu cardul cand am sold suficient si dupa sa incerc sa cumpar tot direct cu cardul ceva de pe Xbox Store, sa vad cum se prezinta situatiunea. Sigh.... this ain't smelling good...
Salut!
Am gasit link urile astea poate sunt de ajutor!!! In ultimul se pare a fi o rezolvare...
http://support.xbox.com/en-AU/xbox-o...code-pbr141078
http://microsoftonlinechat.com/14107...r-code-office/
http://www.hotukdeals.com/misc/xbox-...326463?page=70
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
La fel si la mine. Am incercat cu 3 carduri diferite, cu VPN, fara VPN, de pe consola, telefon sau laptop.
Initial mi-a dat o eroare ca regiunea Windows-ului nu se potriveste cu regiune din care cumpar - am schimbat-o, tot la fel face.
Am vorbit cu cineva de la support, mi-au spus sa contactez banca...
Nu are treaba cu banca, 100% sigur. Am aceleasi carduri care au functionat pana acum - 3 carduri, 2 banci, si VISa si MasterCard, deci, nu, sigur nu e de la banca/banci. Au modificat ei ceva - inainte, cand mai dadea eroare de regiune, mergea cu VPN, dar nu-mi aduc aminte sa fi facut referire la Windows region. In plus, de ce nu merge daca schimbi regiunea din Windows pe US si cu VPN pe US?
Mai mult ca sigur verifica tara unde a fost emis cardul, asa ca din US se va putea cumpara doar cu card emis in US. Exact cum e si pe PSN.
Nici la mine nu mai merge
Ultima data am cumparat 3 jocuri pe 23.12, folosind VPN si mastercard de la BCR.
La mine merge perfect, cumpărat azi noapte Witcher 3 GOTY, același card de CEC Bank folosit din ianuarie...
Direct din consola, fără vpn, direct cu cardul Mastercard introdus în sistem de un an, pe regiune uk. Vpn mai folosesc doar la unele jocuri de 360, dar la download, nu la achizitie
"FH2 prezinta Fast&Furios" costa doar 2.5$ doar ca din nou nu pot sa cumpar, mi se spune ca am limitare pe tara (consola e pe US).
Voi incerca pe UK si revin.
PS: FH2 F&F poate fi jucat si fara jocul FH2, nu?
Bookmarks