Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 8 of 15 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 141 to 160 of 288

Thread: Ghid de cumpărături - jocuri și DLC-uri pentru Xbox One

1. #141 SP
    Member Sir Dinu's Avatar
    Da. Pot. Am si cumparat si ea access si gold de pe cdkeys.com

2. #142 SP
    Junior Member jormungandr86's Avatar
    Salutare tuturor, dacă eu cumpăr consola din UK, de pe Amazon de ex., e valabila garanția și în România?

3. #143 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    In general garantiile pentru produse sunt valabile in tara unde s-a vandut produsul. Apple face exceptie de la regula aata intr-o oarecare masura, dar in rest nu stiu alti producatori care sa faca asta

4. #144 SP
    Junior Member Secu86's Avatar
    Salutare!

Vad ca maine incep reducerile Black Friday la jocuri. Cam la ce reduceri sa ma astept? De exemplu Witcher 3, FIFA 17, GTA V, Battlefield 1 cat vor fi reduse? Banuiesc Ca FIFA 17 si Battlefield 1 vor avea cam 15% reducere, find lansate toamna aceasta.

5. #145 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar

6. #146 SP
    Senior Member nina's Avatar
    mad max,middle earth goty si witcher 3 complete edition.nu sunt fan story/campaign mode dar in 50$ 3 jocuri bune nu strica sa le am

7. #147 SP
    Super! Mersi frumos.

Witcher 3 GOTY merita la 25$. Cred ca imi voi lua si Red Dead Redemption, fiind laudat de toata lumea.

8. #148 SP
    Junior Member axelsmp's Avatar
    Incerc sa iau FIFA17 la 36$ de pe US store cu VPN pe iPhone, card de RO sau Paypal si evident We're having trouble processing your payment. Xbox ul este pe US. Nu vrea sub nici o forma. Sa zicem ca as putea lua FIFA pe disc, dar DLC-urile de la FH3 tot de pe store va trebui sa le iau asa ca ma voi lovi din nou de problema asta. Cum fac sa ma joc si eu linistit weekendul asta?

9. #149 SP
    Folosești vyper VPN: te conectezi pe US, intri pe pagina jocului și cumperi normal. Asta de pe telefon.
    Pe aici se mai folosești și aplicația tunnel bear, dar mie nu mi-a mers niciodată.
    Pe UK este mai ieftin cu vreo 10 lei. Eu asa mi-am achiziționat ieri Witcher E GOTY.

Trimis de pe al meu SM-N910C folosind Tapatalk

10. #150 SP
    Junior Member axelsmp's Avatar
    Nici cu Vypr nici cu ursii nu functioneaza.

11. #151 SP
    Pe ce magazin, US?
    După ce te conectezi la tara dorita prin vpn, din browser schimbi regiunea pe tara respectiva după care deschizi pagina jocului și cumperi. Trebuie sa meargă.

Trimis de pe al meu SM-N910C folosind Tapatalk

12. #152 SP
    Member ingerulol's Avatar
    Bai - nu va inteleg - cumparati-va credit de pe Store-ul de US (daca e jocul 37$ cumperi 40 ca ai si taxe) si e plata online - ca pe orice site .
    Apoi ii alimentezi in contul tau si gata , cumperi din XBOX .

13. #153 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    o intrebare ca si proaspat posesor de Xbox One. jocurile fizice(gen achizitionate de la Altex) pe ce tara sunt in general?
    Intreb pt ca de exemplu pe PS3/4, daca iau un disc din Altex si are cod DLC sau ceva similar codul este(a fost de fiecare data pana acuma) pentru cont de UK. E valabil acelasi lucru si pentru Xbox? Intreb pentru ca vreau sa imi sincronizez contul cu tara resp(plata online prefer sa o fac cu cardur valorice nu cu paypal sau card)

14. #154 SP
    Junior Member JAFFA's Avatar
    La xbox one nu mai au tb regiunile

15. #155 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    Am inteles, f fain. In cazul asta pe ce imi recomandati sa imi fac contul(care va fi incarcat cu carduri valorice pt achizitii online)? UK sau US? Unde sunt in general cele mai frecvente promotii?

16. #156 SP
    Junior Member JAFFA's Avatar
    Dk te iei dupa promotii, cred ca pe ungaria sau rusia
    Fa ti pe usa si foloseste un vpn pt oferte din alte state

17. #157 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Un pret bun la XBox Live pe 12 luni pe undeva?

Sent from my iPhone using Tapatalk

18. #158 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

19. #159 SP
    Member ingerulol's Avatar
    EA ACCES e 5500 HUF (pe Hungary ~ 80 lei -- 5500 Hungarian forints = 80.2769898 Romanian leu )
    LIVE ieftin pe 12 luni nu am gasit pe nicaieri - vreau si eu poate in decembrie (intre timp am luat 1 month de pe store cu 1$).

20. #160 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    nu stiu daca s-a mai postat:

https://www.amazon.co.uk/Xbox-Live-%...GQZXDAWZACVQ7A

IMPORTANT: You must redeem and spend your free £5 before 31 January 2017 otherwise it will automatically expire.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 15 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast