Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 15 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 161 to 180 of 288

Thread: Ghid de cumpărături - jocuri și DLC-uri pentru Xbox One

1. #161 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Cea mai buna oferta de pana acum (a fost postata si in topicul de jocuri cu preturi bune chiar de colegul 4_2).

Am luat eu, si m-a ajuns cam la 130 de lei, si am putut sa adaug acest an peste anul pe care il aveam redeemed de pe US.

https://www.amazon.co.uk/Xbox-Live-G...M3YXT82C8&th=1

2. #162 SP
    Junior Member GABRYADN's Avatar
    Quote Originally Posted by raducucosmin View Post
    Cea mai buna oferta de pana acum (a fost postata si in topicul de jocuri cu preturi bune chiar de colegul 4_2).

Am luat eu, si m-a ajuns cam la 130 de lei, si am putut sa adaug acest an peste anul pe care il aveam redeemed de pe US.

Salut este digital adica il primesti pe mail si inca o intrebare cum se cumpara ca am incercat si primesc acest mesaj:

We noticed that you're shopping from Romania. This item is not available for purchase due to geographical restrictions. Not Shopping from Romania? Change your country setting

Multumesc pentru raspuns

3. #163 SP
    Este digital, codul este generat imediat pe pagina urmatoare dupa plasarea si incarcarea comenzii si ramane si in contul amazon.

Eu am adrese atat de US cat si de UK setate in contul Amazon. Poti cauta o adresa prin google, adresa de hotel sau ceva similar. De fapt ce conteaza intotdeauna e mai mult codul postal/orasul/tara.

Astfel eu cumpar produse digitale atat de pe Amazon UK cat si US, cand fac achizitia selectez adresa corespunzatoare si gata. Ba, cel putin pe UK platesc inclusiv cu un card Maestro de la Raiffeisen.

PS: codul vine si pe mail. nu observasem eu emailul

4. #164 SP
    Junior Member xbliviu's Avatar
    O listă cu reducerile de black friday și magazinul Microsoft online unde jocurile sunt cele mai ieftine - Xbox Store Checker - Deals With Gold !

5. #165 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Quote Originally Posted by raducucosmin View Post

Confirm, am luat si eu acum GOLD 12M, tot de aici, adresa de UK si card de ro atasat. Merge fara probleme, i-am dat redeem pe contul de US, all good

6. #166 SP
    Junior Member ionutzica's Avatar
    Salutare,

Am luat si eu pe 12M de pe linkul mai sus mentionat. Numai ca am o problema. Nu pot sa fac redeem la coduri. Am incercat 2 coduri ri primesc eroare: Something went wrong... Am cont pe US, billing info tot pe o adresa de US. Am volosit si vpn (hola) de m-am conectat la xbox.com pe US si sa fac redeem de acolo si aceeasi problema...
    Va rog sa ma ajutati!

---------- Post added 26-11-2016 at 10:11 ----------

Mda.... Am reușit după zile de chinuiala, a trebuit sa reselectez region atât pe contul Microsoft cât si pe Xbox.com, deși erau pe USA, pur si simplu a mers după reselectare.

Apropo: 1 moth EA ACCESS pe cdkeys.com la €1.79 după ce aplicați cuponul: cdkeysblack10
    EA Access - 1 Month Subscription (PC) CD Key, Origin Key - cdkeys.com

7. #167 SP
    Junior Member JAFFA's Avatar
    salutare
    ieri am vazut pe check store divinity - original enhanced, in argentina, la 8$.
    de atunci, ma chinui sa-l cumpar, folosind procedura cu vyprVPN pe telefon si de fiecare data imi spune ca nu se pupa regiunea cu contul.
    Eu am contul facut pe USA.
    Am incercat si direct, de pe store-ul din USA, sa-l iau mai scump...
    prin paypal imi spune ca nu stiu ce eroare s-a inregistrat la Microsoft...
    direct prin store, acceasi poveste cu limba si regiunea care nu se pupa..
    ma dispera asta!!!

8. #168 SP
    Junior Member axelsmp's Avatar
    Salut, aceeasi problema o am si eu, solutia a fost sa cumpar gift card de pe g2a.

Sent from my iPhone using Tapatalk

9. #169 SP
    [QUOTE=axelsmp;1382150]Salut, aceeasi problema o am si eu, solutia a fost sa cumpar gift card de pe g2a.

se merita cu gift card?
    n-am cumparat niciodata.

10. #170 SP
    Eu doar asa am reusit. Dar am luat in USD pe cont de US. Nu stiu daca va merge pe Argentina.

11. #171 SP
    k. sa incerc si asa.
    dar se merita cu gift card?
    sincer, nu stiu cum se procedeaza cu el.
    iti trage o anumita valoare de pe el?

12. #172 SP
    Suma de pe gift card intra in contul tau microsoft si daca de exemplu tu ai 10$ in cont si cumperi ce ai de luat cu 8$+taxe, sa zicem 8.8$, restul de 1.2$ iti ramane in cont

13. #173 SP
    Junior Member Secu86's Avatar
    Cum de ți-a apărut sa poti plati prin PayPal? Stiam ca nu exista opțiunea aceasta pentru Argentina sau celelalte tari din America de Sud.

Ai reușit sa cumperi?

Trimis de pe al meu SM-N910C folosind Tapatalk

14. #174 SP
    Junior Member ionutzica's Avatar
    Am încercat să iau subscriptie EA Access de pe Ugaria, dar când dau să cumpăr mă arunca in pagina xbox live de subscriptii, oare trebuie să aștept să se termine abonamentul curent???

15. #175 SP
    Nu ar trebui. Eu luasem 1 an de pe ungaria si la cateva luni am mai luat unul.

16. #176 SP
    Cum de ți-a apărut sa poti plati prin PayPal? Stiam ca nu exista opțiunea aceasta pentru Argentina sau celelalte tari din America de Sud.
    Ai reușit sa cumperi?

n-am reusit.
    si chiar imi pare rau ca imi doream jocul ala.

17. #177 SP
    Junior Member DUSCO's Avatar
    Salut!
    Am cumparat de pe G2a un cod "day one achievement" pe care l am revendicat cu succes dar nu sa si deblocat! Are cineva idee ce as putea face sa deblochez achievement-ul?
    Am restartat, resetat consola nimic!
    Codul nu a fost expirat era perfect valabil potrivit celor de la Microsoft (care nu pot explica situatia) altfel nu putea fi revendicat!
    In aplicatie apare astfel:

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

18. #178 SP
    Member Halo's Avatar
    Incearca link-ul astahttps://account.xbox.com/Achievement...e/1038955819/1.Da-i un restart la consola dupa ce vizitezi pagina, o sa se deblocheze de la sine.Din ce-am vazut iti scrie 100% unlocked, Done! Unlocking.

19. #179 SP
    Junior Member DUSCO's Avatar
    Nop... nu merge, e la fel!

20. #180 SP
    Reiau idila mea cu xboxul.
    Pentru ca nu am mai reusit sa cumpar nk de pe nici un store si nici sa descarc burnout, am decis sa schimb regiunea pe consola in uk. Dupa, am putut sa cumpar darksiders cu paypal, dar nu mi vedea cardul master cand sa iau burnout. Asa ca am ideea geniala sa intru pe pc pe contul microsoft si sa schimb si acolo regiunea in uk.
    Rezultat: nu mi mai vedeiau subscription.
    Mai exact, atat pe consola cat si pe pc, la subscription apare " xbox live, abonament: switch region offer, expira pe 20.05.2017".
    Pe xbox, nu mi apare goldul. Si ma pune sa cumpar extended ...
    A mai pati cineva?

Ps. Am chatuit cu doi de la asistenta. Primul m a expediat si mi a spus ca pot modifica regiunea peste trei luni, iar al doilea ca nu tine de setarile mele, ci ar, fi o pb a lor si ca se rezolva in 24h.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 15 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast