Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 39 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast
Results 81 to 100 of 763

Thread: Clubul Nintendo 3DS

1. #81 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Sunt putin dezamagit de 3ds. Din cate vad din imaginile postate pe net grafica nu e prea diferita de DS-ul normal(desi s-ar putea sa se vada diferit pe ecranul propriu-nu neeaparat 3D)

Deja am 130 de euro pusi la ciorap.

2. #82 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    [url]

NOTA ZC!

3. #83 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    VG247 � Blog Archive � 3DS game price round-up
    Nintendo is yet to confirm pricing details for 3DS games, but that hasn�t stopped retailers around the world from slapping price tags on them anyway. Here�s what you can expect.

Joystiq have compiled a set of retail listings from various territories which suggest tentative price points.
    UK retailers are proposing to sell 3DS carts from �32.99 to �39.99
    Amazon France is expecting the usual European price disparity with listings between �49.95 and �59.95.
    In the US, Gamestop and Amazon are ranging from $39.99 or $49.99.
    Japanese launch line up prices have been reported at �4,800 to �6,090.
    The 3DS itself was dated and price for the UK and US at Nintendo events earlier today.

4. #84 SP
    Junior Member wiimancj's Avatar
    Quote Originally Posted by Madk91 View Post
    Sunt putin dezamagit de 3ds. Din cate vad din imaginile postate pe net grafica nu e prea diferita de DS-ul normal(desi s-ar putea sa se vada diferit pe ecranul propriu-nu neeaparat 3D)

Deja am 130 de euro pusi la ciorap.

Eu spun ca arata mai bine decat jocurile de PSP, grafica se ridica la nivelul celei de pe wii in unele cazuri.

5. #85 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by TaSe88 View Post
    eu unul sunt foarte sceptic atunci cana folosesc 3D si DS in aceeasi propozitie. 3D-ul 3DS-ului nu este 3D normal.
    adica folosind slide-ul iti reglezi 3D-ul.
    adica posibil sa foloseasca una din urmatoarele tehnologii:

ori foloseste 2 lentile care transmit imaginile in diagonala, adica nu direct spre "un punct anume pe fata ta". Adica sub forma conica. o imagine spre un ochi si alta spre alt ochi, ceea ce explica si acel slider ce trebuie reglat in functie de distanta ochilor tai fata de ecranul 3DS-ului.

ori foloeste acea tehnologie gasita si in alte glass free 3DTV's si anume cea ce distribuie lumina din anumite directi pt a creea o impresie de ADANCIME in imagine, ce multi o asimileaza cu 3D-ul...dar nu e 3D.
    DIN NOU, si aceasta tehnologie explica existenta acelui SLIDER de pe margine..pt a regla adancimea in imagine dupa bunul plac.

"glasses-free technology uses a special lens that angles left and right images to each eye, very similar to 3D printed photographs from years ago. A camera above the monitor initiates facial recognition, turning on the 3D effect when a user's eyes properly align with it. Unlike the theater experience, facial alignment is a critical feature of glasses-free 3D -- at least for now. Move too far back or away from the camera, and the monitor reverts to 2D mode.
    the facial recognition software only recognizes one face at a time, leaving fellow users stuck in 2D. Compared to using glasses, "you have to be much more centered to the screen to get the right experience,"

sa nu par hater, anul acesta imi voi cumpara 3DS exact la lansare. nu pt cele 97% din jocurile deja existente pe restul DS-urilor, ci doar pt 3D (sunt foarte curios) si pt cele 3% din jocurile ce isi vor avea lansarea pe 3DS in format "3D"
    pt ca sincer, eu nu dau banul pe 3DS sa REJOC joacele de pe DS, doar de dragul de a le rejuca in 3D.
    pt ca ar fi mai rau ca si ACTIVISION ce recicleaza in fiecare an COD, doar de dragul de a vinde naivilor acelasi joc over and over. macar ei baga story nou, pe cand pe toate DS-urile se gasesc aceleasi jocuri.

PS: daca imi cumpar 3DS, si bag in el un joc de DS, si il pot face "3D" datorita slider-ului, e clar.
    1. 3D-ul de la 3DS este 3D adevarat, asemanator cu ce vezi la cinema iar toti care l-au testat au spus ca functioneaza cum trebuie si ca este foarte impresionant
    2. Cum adica "cele 97% din jocurile deja existente pe restul DS-urilor" ? Jocurile de 3DS sunt originale, doar cateva sunt remake-uri si alea sunt de pe N64 (Ocarina of Time, Starfox... ) si PS2 ( MGS3:Snake Eater) . Faptul ca jocurile de DS se pot juca pe 3DS nu implica si ca tot ce vei putea juca pe 3DS este deja pe DS.
    Iar jocurile de DS nu se vor putea juca "in 3D" . Ele sunt doar emulate.
    3. "pe cand pe toate DS-urile se gasesc aceleasi jocuri" . Hmm... Incep sa cred ca tu nu ai avut vreodata un DS si ca repeti ce ai auzit pe la altii cum ca "Nintendo face acelasi joc Mario de 20 de ani" .
    4. Din nou, jocurile de DS nu vor rula in 3D doar "datorita slider-ului" .

6. #86 SP
    Senior Member tray's Avatar
    e fanboy, te chinui degeaba

7. #87 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Quote Originally Posted by TNT Games
    Consola Nintendo 3DS se va lansa oficial in Romania pe data de 24 martie 2011.

O vom avea la vanzare la pretul de 1299.99 lei (TVA inclus).
    Oficial de la TNT games.

8. #88 SP
    Hm, cu 3 mil. mai mult fata de UK...
    Ce ziceti, se merita?

9. #89 SP
    Cum adica cu 3 mil mai mult ? in UK este 230 lire (adica 230 x 5 = 1150 ron) diferenta este de 150 ron - ceea ce e destul de putin (avand in vedere ca aici beneficiezi de garantie)

10. #90 SP

11. #91 SP
    Faptul ca shopto isi permite sa faca reducere de 30 lire nu inseamna ca asa e normal si toti ar trebui sa faca asta (daca va uitati chiar ei spun- pretul 230 lire) - daca gameshop face acum reducere de 50 % la jocuri nu inseamna ca asta ar trebui sa faca toti distribuitorii de jocuri din Romania.

Nu mai faceti confuzii intre preturile magazinelor din afara si a celor din Romania, in tara noastra sunt 22 mil loc (conform statisticilor) si probabil sub 10 % posesori de console - din acesti 10 % cam 70 pirateaza => piata din Romania - 500.000 potentiali cumparatori. La celalat capat UK este printre cele mai "cautate" piete de desfacere jocuri-console din Europa (alaturi de Franta si Germania) - diferenta nici n-are rost sa o exemplificam.

Eu personal zic mersi ca pot avea consola in RO la pretul pe care l-am spus mai sus - daca stau sa ma gandesc bine doar drumul din UK (probabil ca pe shop to vei avea disponibl la transport doar TNT curier care inseamna ~ 30 lire - deci diferenat s-a pierdut, plus ca n-ai garantie - ceea ce conteaza pentru ca e vorba de un produs de launch nu stii cum se comporta etc)

12. #92 SP
    Daca ai face pre-order de pe amazon UK ar costa 197 pounds (~990 RON).

13. #93 SP
    De fapt te-ar costa �203.57 - pentru ca Romania nu este pe Super Saver free delivery

Insa nu ai garantie si trebuie sa astepti dupa produs probabil pana la 5 zile (asta in caz ca nu se intampla ceva - de ex se pierde pe drum).

Nu ma intelegeti gresit - sunt adeptul cumparaturilor din occident - insa nu incercati sa vindeti castraveti gradinarului - in cazul de fata este mai rentabil sa cumperi consola din Romania. (repet - e un produs nou, nu poti stii ce se intampla cu el, crapaturi, sparturi, poate crapa softu etc)

14. #94 SP
    Ideea era de fapt ca nu ai crezut ca exista si cu 300 ron mai ieftin

15. #95 SP
    Ideea era ca voi confundati pretul la "oferta" cu pretul recomandat de producator - (am mai dat exemplu) - e ca si cum ai compara o masina de serie cu una cu tunning.

16. #96 SP
    Amazon: �202
    Play: �202
    Sainsbury’s: �199.99
    Dixons: �199
    ShopTo �199.85 (temp)
    Argos: �219.99 (with gift vouchers and an accessories kit worth �20)

Sa tot fie asa "oferta"

17. #97 SP
    Nu stiu ce incerci tu sa imi demonstrezi - tu se pare ca nu intelegi notiunea de RRP - RETAIL RECOMANDED PRICE - daca te uiti atent pe toate site urile pe care le-ai enumerat toti spun ca "save" nu stiu cate lire, deoarece este mai jos decat RRP ul.

Amazon.co.uk

RRP: �229.99
    Price: �197.00
    You Save: �32.99 (14%)
    deci la oferta.

our price:199.99
    RRP:229.99
    Saving: �30.14

deci la oferta

Argos

Price �219.99 (include un kit care costa tot la ei 20 lire)
    Save �20.00
    deci aici chiar e oferta - castigi 10 lire

Nu stiu ce ti-e tie asa greu sa citesti singur si trebuie sa scrie eu aici in clar - deci unde scrie SAVE nu stiu ce suma - inseamna ca e OFERTA.

Hai sa iti dau inca odata exemplu cu masini (caz real) - eu am cumparat masina mea la 10900 EU - deoarece am beneficiat de programul rabla si am obtinut o reducere de 1800 EU de la dealer din Romania, insa cand am facut asigurarea nu mi-a facut'o la pretul de 10900 EU ci la pretul de catalog (10900 + 900 eu din rabla + 1800 eu reducere - adica la 13600 EU - pentru ca acesta era pretul real nu cel pe care l-am platit eu - care era unul "special" - sa nu mai spun ca la acesta s-a adaugat si alarma auto care nu era "standard").

18. #98 SP
    Quote Originally Posted by rodarkone View Post
    Nu stiu ce ti-e tie asa greu sa citesti singur si trebuie sa scrie eu aici in clar - deci unde scrie SAVE nu stiu ce suma - inseamna ca e OFERTA.
    Punctul meu de vedere era ca atunci cand acelasi pret este la 4-5 magazine numai e vorba de oferta.
    Din partea mea pretul RBP poate fii si 10000 de lire, daca eu il gasesc mai ieftin nu in unul, ci in 4-5 magazine. In fine, cred ca pt ceilalti care citesc threadul este plictisitoare discutia, sa o lasam balta.

Ceva interesant

19. #99 SP
    Banned Venom's Avatar

20. #100 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    [url]

...doar pentru jocul ăsta, merită să-ți iei un 3DS!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 39 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast