230 de lire cu tot cu joc,husa,screen protector,consola si transport.
Imi pare rau sa va dezamagesc dar am fost mult prea entuziast si l-am desfacut fara sa fac unboxing,3D-ul este absolut uimitor !Ca sa ma revansez va voi raspunde la orice intrebare o aveti sau daca vreti sa fac poze la ceva anume sau orice altceva !
Am postat 2 poze la Ce ne-am cumparat azi ,o sa fac un review mai pe seara,am testat AR cards si am ramas fara cuvinte ,o sa ii mai testez functiile si o sa ma joc putin Rayman sa vedem ...![]()
Deci efectul 3D la jocul Rayman este incredibil dar jocul in sine este extrem de plictisitor,cel putin pe mine a reusit sa ma plictiseasca grav ,dupa o ora de joc m-am decis sa nu il mai joc si am ramas la Pokemon Black![]()
Am o intrebare:ce accesorii mi-ati recomanda pentru 2 3DS-uri(black and blue)?Pretul nu conteaza,doar calitatea.
The Hidden announced for 3DS | VG247
Majesco Entertainment has announced plans to publish The Hidden, a unique-sounding 3DS game.
The 1st Playable Productions title will use the console’s camera as a way for you to detect hidden ghosts in real world locations.
The game puts you in the role of a paranormal investigator on the G.E.I.S.T. (Ghostly Entity Investigation and Strike Team) squad. Your job is to detect, shoot and “kill” evil spirits. The game gives you a number of high tech weapons and tools for your task.
Majesco will release The Hidden in October.
intrebare:
Merge youtube-ul pe 3ds?
ca ma cam bate gandul sa imi iau si eu unul (cel putin pt colectia Nintendo)
In mod sigur nu - 3DS ul inca nu are suport pentru browsing ... abea la update ul pe luna asta se pare ca va primi -
sa speram ca nu o sa il lanseze in Suedia, Novegia si Danemarca (acolo unde se pare ca cei de la Nintendo incalca legea). Restul lumii se poate juca Dead or Alive indiferent de varsta personajelor.
Chestia asta e mai cretina decat nenumaratele faze legate de jocurile violente lansate in Australia (Left 4 dead 2, Dragon Age 2 si ce mai era...). Ce oameni... ce oameni.
Ehh si asa launch line ul 3DS este CRAP ... eu inca sper ca o sa le vina mintea la cap si sa lanseze un joc interesant/serios pe platforma 3DS - nu de alta dar baietii de la nintendo stau cu fundu pe "un sac" plin cu branduri de succes sa nu mai vorbim de tigania cu "uite update u / nu e update u" care scoate din minte orice user de 3DS sanatos la cap, marketing garla si rezultate zero.
Looks Like That Red 3DS is Releasing in Japan - 3DS News @ Nintendo Life
Da, au avut un inceput destul de slab, dar incet-incet isi revin. E Shop, culoare noua, jocuri ca Legend of Zelda, Starfox, Kid Icarus, Super Mario si Mario Kart... Give them some time.
Sincer sa fiu jumatate din astea au fost deja anuntate anul trecut - deci dezamagitor. De asemeni milking the old franchizes ... astept si eu un joc nou (in japonia sunt enorm de multe titluri foarte interesante ca nu si-au facut loc nici pe DS normal) deci idei sunt, cred ca e vorba de "bunavointa" sau mai bine zis "reavointa"
Probabil nu vor sa riste. Piata japoneza este, totusi, diferita de celelalte. Aducand un joc nou, sunt sanse de 50-50 sa reuseasca. Pe cand daca scot Ocarina of Time 3D, stiu 100% ca va avea succes si se va vinde.
That's how they get to do this...milking the old franchizes
Ehh - sa vedem, deocamdata 3DS ul este un esec (pentru ca il raportam la consolele anterioare) - daca Nintendogs a fost un real succes, iata ca 3DS dogs and cats nu se bucura de aceeiasi faima. (si este inca cel mai vandut joc de 3DS la ora actuala avand nu mai putin de 3 iteratii - e posibil sa fie mai multe ca apar ca ciupercile dupa ploaie)
Eu sper sa isi revina cu titluri noi - de ex prof Layton 3d care este lansat deja in jap
Mai ales ca 3DS ofera atat de multe posibilitati.
Bookmarks