Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 65 of 233 FirstFirst ... 15 55 63 64 65 66 67 75 115 165 ... LastLast
Results 1,281 to 1,300 of 4643

Thread: Clubul PlayStation 5

1. #1281 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Foarte interesant video si zice exact ce ziceam si eu.

Jocurile actuale nu sunt programate sa mearga mai rapid, pentru ca informatiile sunt citite in calupuri mici, astfel ca SSD = inutil pe actuala generatie de console sau chiar pe PC-uri daca sunt facute cu consolele in cap (jocurile).

Also, posibilitatea ca toate astea sa se reflecte in real deal pe jocurile non Sony exclusives, este mult prea mica si deci diferenta dintre console pe partea de SSD e posibil sa nu existe la jocurile multiplatform (sau daca exista, sa vedem ceva gen 5% mai rapid, deci comparati 1s de loading si cat ar insemna 5% mai rapid).

In schimb pe partea de Sony Exclusives, o vom simti cu adevarat (desi keep in mind ca este vorba de un ~2x viteza, ceea ce inseamna 1s vs 2s, sau chiar 0.5s vs 1s).

2. #1282 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Un adevarat gentleman Linus, cu un video cum rar mai vezi in ziua de azi (nimeni nu prea isi mai cere scuze pt. orice aberatie postata online). Practic pot sa fiu eu arogant si sa spun ca a facut special video-ul pentru mine. Exact ce am postat si au sarit fanbotii pe mine. A spus foarte bine: "best in class" e cu totul alta mancare de peste decat "revolutionar". La fel cum a explicat treaba cu "degeaba ai cel mai rapid ssd, daca nu ai cu ce sa procesezi atatea date". Anyway, good find Khufu!

3. #1283 SP
    Member vladthegamer's Avatar

Alta zi, alt leak. Luata de pe un grup de gaming de pe Fb.

Imi place prima fraza.

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. #1284 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Un adevarat gentleman Linus, cu un video cum rar mai vezi in ziua de azi (nimeni nu prea isi mai cere scuze pt. orice aberatie postata online)...
    Faza cu video ala a lui Linus este putin cam ciudata. In mod clar au fost implicati ceva avocati, nu facea el video ala de capul lui, pt ca se stie ca ala de la Epic e extrem de arogant si insulta pe toata lumea (heck, ii si spune "mister Sweeney" cand ala se stie ca e un dobitoc arogant, cum sa-i spui Mister daca nu ai primit vreo scrisoare de la avocat/i?).

Oricum e ciudat cum pana la urma era "best in class", cand pana acum se zicea ca unlike anything you've seen

Iar faza cu relying on second hand information este la fel, mega ciudata si sigur se ascunde ceva in spate, pentru ca nu avem 1st hand information; nu exista niciun pic de info pe subiect, Sony nu zice absolut nimic decat ca e unlike anything you've seen before.
    Totul este deja oricum speculatie, atata timp cat nu se poate testa device-ul sau sa existe benchmarks.

Adica nu stiu, poate sunt eu ignorant, dar cand afirmi ca "far ahead of anything you can buy on anything on PC for any amount of money right now" mi se pare de-a dreptul o minciuna, fake news, false information, misleading, brainwash, etc.

Toata chestia asta e gen "trust us, it's the best", fara sa arate nicio cifra, niciun test suna cunoscuta? (crede si nu cerceta ?!?! ).

Singura cifra pe care au zis-o (maximum read rate) era deja depasita inca de cand au anuntat-o (desi ei au insistat ca e something unseen before).

Also, @vladthegamer, poza aia circula pe internet de cateva zile, dar nu am reusit sa gasesc sursa, ca sa ma uit prin comentarii - daca reusesti sa o gasesti, baga un link pe aici pls. Singura chestie e ca Sony deja a anuntat ca suporta Mesh Shaders, deci e cam falsa informatia asta.

In rest, suna foarte bine pe partea de jocuri (adica singura care conteaza) si astept cu interes sa le arate odata.

5. #1285 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Quote Originally Posted by Khufu View Post

Un clip interesant
    Pai este de apreciat, macar recunoaște ca a gresit si a revenit cu un video dupa ceva mai multe cercetări. In acelasi timp ma bucur ca imi da dreptate in mare parte cu tot ce am susținut pana acum. Fara acel I/O, SSD-ul din PS5 ar fi ceva normal...si cand au zis “revoluție” au spus pe buna dreptate, unde mai reusesti sa trimiti toate datele direct catre GPU fara sa mai treci datele prin RAM???!!! Va spun eu, NICAIERI!
    Bineinteles, se vor regăsi cativa răutăcioși sa spuna ca Linus a fost platit de Sony.

App, cand M. Cerny a acordat acel interviu pentru Wired, declarația lui a fost fondata cu privire la SSD, in acel moment nu exista ceva mai rapid, a si declarat asta in acel video de anul acesta, iar acum normal ca nu mai sustine acelasi lucru, au aparut SSD-URI mult mai rapide.

6. #1286 SP
    Admin MonkY's Avatar
    N-ai inteles nimic. Singurul lucru pt. care si-a cerut scuze, a fost pt. ca a inteles gresit (in The Wan Show) ca SSD-ul din PS5 a fost marketat ca fiind "the fastest in the market", si a dat exemplu in emisiune cu un SSD de PC deja mai rapid. Cand realitatea de fapt era mult mai trista, nenea Sweeney spunand de fapt ca e "the best in class". In a class of consoles, of course. Oricum nu are sens discutia, fix aceeasi afirmatie aberanta ai facut si tu cu "revolutia", diferenta fiind aceea ca tu nu iti vei cere niciodata scuze, like Linus did.

7. #1287 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Eu am inteles perfect ce a facut Linus acum, tu insa nu ai inteles nimic din ce am spus si am susținut întotdeauna, faptul ca arhitectura din PS5 este revoluționara. Te intreb pe tine, direct, reusesti sa transmiti datele direct catre GPU fara sa le mai treci prin RAM cum se face in mod tradițional pe PC? Si cand te intreb asta, ma refer la date din gaming, nu vorbim de programare si alte prostii care se fac pe plăcile de zeci de mii de euro care nu pot rula jocuri....

Iar eu nu am pentru ce sa imi cer scuze, nu am susținut nimic niciodata care sa nu aibe in spate un text oficial, pe cand tu faci asta in mod constant. Nu stiu cine are de invatat mai mult din atitudinea lui Linus...

Oricum ar fi, imi pare rau ca exista persoane care isi exprima o opinie doar atacând o persoana direct, daca ai ceva de spus te rog sa o faci cu date/texte oficiale si nu cu cunoștințe-le proprii.

Iti doresc o zi buna!

8. #1288 SP
    Atatea contre si discutii inutile cand nici nu conteaza. O sa conteze ce vedem efectiv in jocuri si mai ales in exclusive.

Daca diferentele chiar vor fi colosale (10+ secunde pe Xbox si 1 secunda pe PS5) atunci o sa merite investitia si lauda asta.
    Daca in schimb, diferentele sunt insesizabile, adica asa cum am zis pana acum, 2s vs 1s, atunci tot show-u asta e de prost gust.

Again. Totul se rezuma la software. Din partea mea, cat timp scot astia Horizon 2, next GoW, Uncharted, samd, pot scoate si o consola cu configuratia lui Switch, ca tot se va vinde.

9. #1289 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Alt "spoiler" din TLOU, de data aceasta, despre PS5.

10. #1290 SP
    Daca chiar e spoiler, pune-l pls cu tag sau posteaza pe celalalt thread.

11. #1291 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Nu e, e o gluma

12. #1292 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Pentru cine n-a inteles Linus vs Sweeney

Degeaba ai SSD de 5-10-20GB/s intr-un PC la ora actuala, jocurile tot nu vor stii sa profite de el mai mai mult decat ar face-o pe un SSD SATA.

The magic sauce in PS5 e acel custom controller care transfera datele din SSD direct in GPU, si bineinteles softul din PS5 care stie sa profite de asta. Si nu in ultimul rand jocurile gandite din start pt arhitectura asta.

Ca Windows/Nvidia/AMD vor aduce asta si pe PC, e inevitabil, altfel vom avea doar titlurile PS5 Exclusive care sa beneficieze de asta.
    E prea mare leap-ul ca sa nu ajunga si pe PC.

Deci, momentan, "best in class", cand vorbim de fastest SSD for games, se poate interpreta ca "the best there is". Punct.
    Ca Sweeney n-a venit cu cifre/benchmarkuri, e normal, inca suntem sub NDA. Mai aveti putina rabdare.

Stiu ca s-a tot discutat despre acel SSD, dar chiar va fi game changer.

13. #1293 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Sincer, pe mine ma intereseaza mai mult cum arata, cat o sa coste si ce o sa ne putem juca pe ea. Ca avem si SSD super rapid sau alte briz-brizuri din astea e partea a doua.

14. #1294 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Posibil să fie leak din greșeală, au făcut reclamă pe Twitch cu data de 11 Iunie.

15. #1295 SP
    PS5 Reveal Event Confirmed for This Week

Deci pe 11 Iunie la ora 23:00

16. #1296 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Can't wait. Hai, sa iasa odata la iveala ca sunt curios de mor cum arata.

17. #1297 SP
    Nu-ti face sperante. Au zis clar ca arata doar jocuri, deci nu vom vedea consola sau vreun pret.

18. #1298 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Nu vă ambalați, mai erupe vreun vulcan activ pe undeva si se amână evenimentul!

Poate ati citit unii dintre voi mai multe amănunte despre partea audio 3D din ps5, acest 3D va merge doar in căști sau și pe sisteme 5.1.2?

19. #1299 SP
    Din ce ziceau ei, doar in casti si tocmai d-aia ziceau ca vom avea de ales intre mai multe "modele" de casti, in functie de dimensiunea urechii.

Asta ma face sa cred ca vom avea 2 pachete cu fiecare consola - 1 cu consola efectiv, ca pana acum si 1 mic cu castile pe dimensiune.

Sunt curios totusi cum putem testa dimensiunea? Ca doar nu mergem prin magazin si bagam in urechi casti puse de altii inainte. Si daca o comandam, ce alegem?

20. #1300 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Gata! Pe 11 iunie dispare rasismul! /s

On: Au vorbit doar ca vor arata jocuri, eu sper totusi sa ne arate si un pret macar sau cum arata consola.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 65 of 233 FirstFirst ... 15 55 63 64 65 66 67 75 115 165 ... LastLast