Pai probabil o sa fie launch title PS5 ...
Rinse & repeat
A fost updatat recent. Se recomanda casti. Probabil pentru a nu auzi ventilatoarele din PS5.![]()
Am inteles ca in August ar urma sa prezinte consola si pretul (same for Xbox cu pretul) si probabil atunci vor incepe si precomenzile.
Salut! Am avut un ps4 pro (l-am vandut recent) dar pentru mine a fost un mare fail! Cu exceptia jocurilor first party care chiar mi-au placut!
Nu stiu cum sunteti voi dar eu nu suport sa joc aproape nimic sub 60 fps. Sa nu mai zic de 30 si aia instabili. 4k nu ma intereseaza in mod deosebit. Pot juca si hd pe monitor dar sa am un 60 stabil!
Pe consola mea nu puteam rula tomb raider pe 30 fps stabil in hd. In acelasi timp pe pc, pe un i5 8400 si un gtx 1070 (vechi de 3 ani) joc orice cu framerate si fps mai bun decat pe fostul meu ps4 pro.
Credeti ca noul ps5 va fi tot o dezamagire? Imi aduc aminte de ce se vorbea despre ps4 inainte sa apara.
https://www.shacknews.com/article/78...igh-end-gaming
https://www.pcgamer.com/avalanche-playstation-4-pc/
Ca dupa ce a aparut sa fiu dezamagit de el. Si inca de varianta pro... Sper ca ps5 sa duca cel putin 60 fps stabil in orice joc, fie si pe hd. Nu doar in jocurile first party. Altfel nu cred ca il voi cumpara prea curand.
Daca vorbim de jocuri “first party”, ramai la PC. Nicio consola nu te va multumi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Clar raman si la pc. Consola o vreau secundara, tocmai pentru acele first party. Sau pentru unele jocuri unde consola ofera o experienta mai placuta de joc.
Next gen consoles nu vor fi 100% 60fps, pentru ca unele jocuri (AC Valhalla spre ex) vor rula la 30fps, iar altele (gen Dirt) la 120fps.
Dar mostly vom avea rezolutie variabila si 60fps. Cel putin spre asta se tinde.
Sunt sigur ca ei nu-ti cer tie nimic. Ei vor lansa un produs hardware care va rula jocuri. E alegerea ta daca il achizitionezi sau nu.
Iar optimizarea jocurilor tine de developers.
Cele first party ar trebui sa mearga in 4k cu 60fps fara rezolutie dinamica.
Heck, avem jocuri de Xbox One X care merg 4k cu 60. Dar da, sunt “exclusive”.
Imi pare rau, dar nu sunt de acord. Ce ar justifica atunci trecerea la noua consola? Mult laudatul SSD? Pentru asta sa dau 30 mil +?
Daca o consola in 2020 nu este in stare sa-mi ofere 60 fps min, atunci, din punctul meu de vedere, da, voi spune pas. Nu sunt un fanboy si-mi place sa-mi cheltuiesc banii cu cap.
Mie imi trebuie jocuri cu gameplay bun, grafică si art work de salivezi asa cum am vazut in demo la unreal engine 5. Fac ceva pe ei 60fps dacă imi vi cu jocuri de doi fileri.
Dacă cumva nu se amână evenimentul PS la ce ora va fi aici in Rumenia?
P.S. tare mult ma interesează art work-ul la un joc, cine poate crea o lume fantastică e fantastic, haha. Pe bune, HZD a fost atât de fain creat, harta aia cu vegetatie, desertica, înzăpezită, avea de toate si făcute de stateai sa te uiti in jur si minunezi!
La ora 23.
Si nu inteleg cu cine va certati. It is what it is.
Diferenta o vor face jocurile. Restul e cancan.
Si daca nu va place ceva, nu cumparati. That simple.
Nu se cearta nimeni. Este un forum de discutii, nu? Nu este obligatoriu sa fim toti de acord.
Bookmarks