Da, îl am de o lună jumătate. L a recunoscut din prima, 6360 mb/s citire. Am copiat 120 GB în 3 min.Sunt mulțumit de el, opțional ii poti pune alt cooler, nu pe cel cu care vine în pachet. Eu l am pus pe cel stoc.
Da, îl am de o lună jumătate. L a recunoscut din prima, 6360 mb/s citire. Am copiat 120 GB în 3 min.Sunt mulțumit de el, opțional ii poti pune alt cooler, nu pe cel cu care vine în pachet. Eu l am pus pe cel stoc.
La fel si mie, mi l-a recunoscut instant dar la prima formatare mi-a aratat doar 6060 MB/s; l-am reformatat si apoi mi-a aratat in jur de 6350 MB/s.
Am mutat cateva chestii de pe internal storage si intr-adevar a fost destul de rapid.
Testat cam 2 ore Ratchet & Clank: Rift Apart instalat direct pe el si totul a mers perfect.
Pretul e foarte bun, acum 2 ani S70 Blade, 2TB era 1600 de lei ! iar Samsung 980 PRO Heatsink Gen.4, 1TB era 1100 de lei!
SSD-urile Gen.4 NVMe sau ieftinit foarte mult, singurul produs unde preturile au scazut in vremurile astea cu inflatie de doua cifre.
Urmaresc si eu de ceva timp acel SSD pentru PS5, desi ma gandeam sa cumpar si pentru laptop sau desktop.
Sony a ales cea mai buna varianta cu adoptarea standardului SSD NVMe de pe PC, aici chiar e concurenta buna si preturi mici fata de SSD-ul pentru XSX.
Mda, foarte proasta decizie au facut cu expansion-ul pentru xbox.
Cel de 2TB are $280 MSRP.
Trebuiau sa invete din lectia care a primit-o Sony cu Vita.
Corect, au facut aceeasi prostie pe care a facut-o Sony cu cardurile proprietare de memorie pe Vita.
LeBron James Limited Edition PS5 accessories launch in select markets on July 27 – PlayStation.BlogOriginally Posted by PlayStation.Blog
Stiti cumva cand si daca apar acele accesorii cu Spider-Man 2 pentru PS5 (Controler si Faceplates) ?
Vreau sa cumpar faceplate pentru Ps5 disc edition. Aveti asa ceva? Si de unde le-ati cumparat? Azi am pierdut stocul de la Altex, cele cu SpiderMan 2 si vreau sa cumpar din alta parte. Am gasit numai pe site-uri externe, am gasit asa ceva aici (https://www.etsy.com/search?q=facepl...ref=search_bar) dar a cumparat cineva de aici?
altex.ro/promo/extra-weekend/gaming-jocuri/15-extra-la-jocuri-si-accesorii-sony-ps5
-15% la accesoriile din oferta, cu codul sony15app care functioneaza doar in aplicatia iOS/Android
PlayStation is buying premium headphone brand Audeze
Inca nu am testat casti cu Planar Magnetic drivers dar de-abia astept sa le incerc.
Low latency lossless audio pentru castile noi "Pulse Explore earbuds" si "Pulse Elite" iarasi suna foarte bine.
Mai multe informatii despre ele: https://blog.playstation.com/2023/08...ear-at-199-99/ .
Cred ca Pulse Elite m-ar interesa mai mult decat Explore-ul.
Am vazut si eu mai devreme.. in cazul meu sper sa fie ceva de capul celor Explore.
Si la 200 EUR probabil.. ar trebui sa fie.
We have Spider-man plates at home: https://dbrand.com/shop/special-edition/arachnoplates
Deep Earth Collection:
Originally Posted by PlayStation
The DualSense wireless controller in Volcanic Red and Cobalt Blue will launch on November 3, while the DualSense wireless controller in Sterling Silver will launch on January 26.The PS5 Console Covers in Volcanic Red and Cobalt Blue will launch on November 3, while the PS5 Console Covers in Sterling Silver will launch on January 26.
Super nuanțe. Inițial nu am fost mare fan culorii roșie dar pe o mobilă gri/bej îmi place cum arată cu faceplate-urile Spider-man 2.
Sigur ar arăta bine și Volcanic Red.
M-au sunat de la eMAG ca din pacate vor fi nevoiti sa imi anuleze comanda de la Spider-Man Faceplates PS5 pentru ca distribuitorul/producatorul a alocat un numar foarte mic pentru Romania si eMAG cumva a ajuns sa nu aiba deloc.
In momentul asta sunt cel mai depresiv om.
Daca a prins totusi cineva aceste Spider-Man Faceplatest pt PS5 Disc Version, ofer si dublu doar sa le am![]()
Peste tot se pare că au fost prea puține, de aia-i luau si cei de la dbrand la mișto pe Sony.
Dar eu cred că vor mai scoate un batch, cererea a fost imensă.
A cumparat careva un controller Wireless PlayStation DualSense, Alb de la FLANCO in primavara anului trecut? Ce pret avea?
Poate gaseste careva pretul pe vreun bon de-atunci.
Am cumparat unul in MAI-2022 iar acum vreau sa-l duc la garantie. Din pacate am pierdut bonul fiscal.
Dar incerc sa vorbesc cu cei de la Flanco sa idendifice produsul in baza tranzactiei bancare de la acea data.
Am gasit-o in Homebank (cred) iar pretul pare sa fi fost 349.99.
Cu toate ca sunt 99% sigur ca este tranzactia corecta.. o confirmare a pretului ar fi binevenita.
Bookmarks