Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 18 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 ... LastLast
Results 281 to 300 of 346

Thread: Totul despre accesoriile consolei Sony PlayStation 5

  1. #281 SP
    Junior Member Rasher's Avatar
    Nu prea imi place cum arata cea de la DBrand, iar faptul ca asta era official licensed product facea PS-ul si mai interesant.

    Voi vedea... sigur vor aparea pe ebay/amazon sau chiar la ei o suplimentare de stoc

  2. #282 SP
    Member codpin's Avatar
    Eu am prima serie de Darkplates de la dbrand si garantez pt calitatea lor. Arata ca si cum ar fi originale, ba chiar mai bine daca ma intrebi pe mine.

    Dar na, te inteleg daca le voiai fix pe alea.

  3. #283 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Nuanța de roșu care au folosit-o dbrand e mai aprinsă și după mine nu arată așa bine.
    Culoarea plate-urilor originale mi se pare un pic mai elegantă.

  4. #284 SP
    Manager paul's Avatar
    PlayStation Pulse Explore wireless earbuds - 6 decembrie 2023.
    PlayStation Pulse Elite wireless headset - 21 februarie 2024.

  5. #285 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Vazand noul PS5 "slim" incep sa inteleg de ce nu au produs mai multe faceplates.
    Sper ca faceplate-urile normale sa fie compatibile cu PS5 Pro.

    Comparatie dintre Spider-Man 2 Console Covers si Arachnoplates de la dbrand:

    PULSE Explore & PULSE Elite Features | PS5

    Cred ca voi lua earbuds-urile dar astept ceva review-uri inainte sa le cumpar.

  6. #286 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Am reusit sa am si eu stick drift la controller Din cei care ati patit asta, cum ati rezolvat? Nu ma refer la cumparat alt controller.

    M-ar interesa sa gasesc pe cineva care repara prin Bucuresti, dar as vrea reparatia pe loc sau la cineva de incredere. Vad pe net anunturi gen - ne vedem (cu un tip random de pe internet), imi dai controller-ul si banii si ne vedem in maxim 24h in acelasi loc si-ti dau controller-ul inapoi. Yeah...right

    Oricum sunt super dezamagit. Nu am patit niciodata asa ceva la nicio consola, iar pe PS5 am jucat, cred, o treime din timp comparativ cu Xbox Series X si pe ambele le am de ~3 ani (XSX luat cu intarziere de cateva luni).

  7. #287 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Singura chestie pe care o poti face este sa desfaci controller-ul si sa incerci sa cureti stick-urile. Am mai vazut ceva variante pe internet dar… am renuntat la idee si am investit intr-un edge, replacement parts costa in jur de 90 RON(sau atat era cand m-am uitat) si le schimbi in 5 secunde.

    Cred ca asta-i cea mai buna varianta, pe aia cu “reparatul”, nu prea o gust. Am incercat, poate sunt eu atehnic si nu mi-a iesit… 🫣


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  8. #288 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu clar nu m-as baga sa desfac/curat/inlocuiesc. Nici nu ma pricep si oricat de usor ar fi, tot nu as avea timp sau spatiu pentru asta. D-aia cautam pe cineva de incredere care s-ar ocupa de asa ceva. As prefera sa dau 100 lei pe reparatie si nu 300+ lei pt unul nou, iar asta sa ramana asa defect.

    Edge-u clar nu mi se pare ca merita. Costa cat 3 controllere si nu vine cu nimic in plus, cel putin pentru mine.

  9. #289 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Nu e vb de pricepere, de desfacut este usor, nu risti nimic. Doar ca, eu nu am rezolvat problema oricat am curatat la ele. D’asta am zis ca nu prea cred in miturile de pe internet.

    Poate, unul mai priceput, te rezolva desi, cerintele pe care le au “minitehnicsii” (din ceea ce spui tu), mi se par de neacceptat.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  10. #290 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Eu am rezolvat un drift la PS4 trăgând tare de stick înspre afara, rotindu-l pe toate părțile și suflând cu putere in fiecare unghi. Mă ținea cam 2-3 săptămâni până trebuia să repet manevra. După câteva luni nu a mai funcționat nici asta și am luat altul, dar macar am mai tras de el puțin.

  11. #291 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Cred ca voi lua earbuds-urile dar astept ceva review-uri inainte sa le cumpar.
    La fel si eu.. sper sa fie ceva de capul lor. Si la ce pret au.. chiar sper.


    @Razvan, am intrebat un amic electronist pasionat de console gaming.
    Din pacate (pe PS5, inca) nu i s-a stricat.. prin urmare nu a incercat sa repare.
    Insa.. citez: it may be a bitch to crack into the analog case. Companies are making it difficult for repair shops to repair their products. Each component has been given a header ID. If you change something nothing will work.

    Discutia a ajuns ulterior pe ce fac producatorii cu ale lor produse, Apple, reparatii aproape imposibile, etc. Fara relevanta pentru tine.
    Doar sa gasesti un centru de reparatii, ceva legal.. de mai pot sa tina unii astfel de afaceri.. Aveam pe Donely (parca asa se numea) pe forum.
    Altfel, decat banii inainte ca la curve.. unui neica nimeni.. si te cauta el apoi, mai bine cumperi unul nou.


    PS: sunt destul de proaste, ca build, cele de PS5 comparabil cu cele de PS4. Sau cel putin stau mai prost (pare-se) la capitolul stick drift. Ergonomic sunt superioare insa.

  12. #292 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Pulse Elite sunt căști cu planar magnetic, cel mai probabil făcute cu tehnologii de la Audeze (pe care i-a cumpărat Sony recent). Sunt puțin cam ieftine pentru ce promit, dar daca totul e in regula ar trebui sa se audă mai bine decât orice alte căști care s-au conectat vreodată wireless la o consola. Experiența audio pe care o oferă niste căști hi-fi in jocuri e imposibil de descris în cuvinte. Problema e că toate căștile bune au nevoie de amplificare externă și e foarte incomod sa tragi o data cablul din consola in DAC și mai apoi inca un cablu din DAC/amp in căști.

    Despre earbuds nu știu ce să zic. Poate își au rostul din considerente de confort pentru cine nu poate purta căști overhead din diferite motive, însă niciodată căștile în urechi nu vor putea reproduce spațialitatea ca unele mari. Daca in muzica pentru unii nu e asa important sa aiba soundstage, la jocuri chiar mi se pare esențial să înțelegi de la ce distanță vine sunetul.

  13. #293 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Pulse Elite sunt căști cu planar magnetic, cel mai probabil făcute cu tehnologii de la Audeze (pe care i-a cumpărat Sony recent). Sunt puțin cam ieftine pentru ce promit, dar daca totul e in regula ar trebui sa se audă mai bine decât orice alte căști care s-au conectat vreodată wireless la o consola...
    Corect, insa nu sunt chiar asa. Am avut si eu unele planar magnetics (cu care auzeam si stropii de saliva din melodii sau zgomotele de cand atinge corzile chitarei cu plasticul ala - deci ceva senzational) dar a trebuit sa le returnez pentru ca se auzeau extrem de tare in exterior, dar nu doar foarte tare dar foarte urat e ce se aude in exterior. Practic asa si reusesc sa faca sunetul ala, scot in exterior tot ce e 'garbage sound' si distorsiuni.

    Exista si planar magnetic "closed", deci inchise ermetic, doar ca alea sunt lower quality si pare ca astea de la Sony asa sunt, le-au pus un capac acolo, tocmai ca sa nu faca asa mare zgomot in exterior, dar asta scade calitatea considerabil.

    Deci trebuie testat pentru calitate, inainte de achizitie. Nu se pot lua pentru numele tehnologiei.

  14. #294 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Si PULSE Explore au planar magnetic drivers, dar probabil ca voi astepta ceva review-uri inainte sa le cumpar.
    Tare vreau sa stiu cum functioneaza low-latency si lossless prin PlayStation Link -> inca un lucru care nu-l face nicio alta pereche de casti de pe piata.
    Uneori mai conectez bluetooth earbuds la Switch si ma enerveaza foarte tare cand aud ca sunetul pasilor lui Link au un delay . Ma face sa cred ca tot jocul nu e responsive, daca sunetele au chiar si o mica intarziere. De calitatea audio prin bluetooth sa nici nu discutam ...
    Si "Dual device connectivity" iarasi e foarte practic, pentru ca as putea conecta baby monitor-ul la ele, in timp ce folosesc PS5 sau PS Portal.

  15. #295 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post

    Despre earbuds nu știu ce să zic. Poate își au rostul din considerente de confort pentru cine nu poate purta căști overhead din diferite motive, însă niciodată căștile în urechi nu vor putea reproduce spațialitatea ca unele mari. Daca in muzica pentru unii nu e asa important sa aiba soundstage, la jocuri chiar mi se pare esențial să înțelegi de la ce distanță vine sunetul.

    Exact de aceea le doresc. Nu (mai) suport over the ear / overhead.
    Sa vedem ce calitate au aceste ear buds.. insa momentan folosesc niste AKG-uri de la un S9 mai vechi infipte in controller.

    Cu toate ca sunt iPhone user de ceva timp.. nici nu m-a interesat prea mult sa incerc cu cele de iPhone. Banuind ca se vor auzi similar.. de spart.
    Vedem ce este de capul astora de la $ony..


    PS: multumesc pentru explicatia referitoare la Pulse.. nu am gene de lautar si nici nu sunt pasionat al domeniului. Dar probabil imi dau seama de un sunet bun.. pacat ca sunt over the ear. Am avut "Pulse-urile vechi" si au fost casti foarte bune. Le-am vandut la un moment dat la pachet cu o consola mai veche PS3.

  16. #296 SP
    Junior Member stonelul's Avatar
    @razvanrazy
    Eu la PS4 am turnat câte un strop de spirt în interior, după care am rotit energic în toate direcțiile, operațiune repetată de 2,3 ori. Ținea câteva săptămâni, după care repetam iar toate operațiunile. După un timp și-a revenit de tot.
    A funcționat și la Switch-ul unui prieten.

  17. #297 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Guys, care este cel mai bun heatsink pentru un SSD de PS5? Also, ce SSD (2TB) recomandati dintre Samsung 990 Pro si WD SN850X? Sau... alternative?

  18. #298 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Eu asta-l folosesc si-l recomand: https://altex.ro/solid-state-drive-s...DAGAMMIXS70B2/ .
    Folosesc heatsink-ul lui si merge perfect, fara nicio problema.

  19. #299 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Merci frumos sexbobomb91, dar am jurat ca nu mai iau ADATA, nici daca sunt platit pentru asta. Am avut numai probleme cu ele (nu cu acest model, ce-i drept), iar de la clienti, cam tot ce e ADATA ajunge la mine in service, unde se inlocuieste instant cu Samsung.

  20. #300 SP
    Member iliedobre's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Guys, care este cel mai bun heatsink pentru un SSD de PS5? Also, ce SSD (2TB) recomandati dintre Samsung 990 Pro si WD SN850X? Sau... alternative?
    Din discutii cu mai multi prieteni WD>Samsung, nu sunt diferente majore

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 18 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 ... LastLast

Similar Threads

  1. Totul despre accesoriile consolelor Xbox Series X|S By paul in forum Microsoft Xbox Series
    Replies: 103 Last Post: 24-03-2024, 11:28
  2. Totul despre accesoriile consolei Sony PlayStation 4 By MonkY in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 549 Last Post: 27-01-2024, 20:08
  3. Totul despre accesoriile consolei Xbox One By MonkY in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 236 Last Post: 06-12-2019, 23:57
  4. Totul Despre Emulare pe PC... By Strike105X in forum Jocuri PC
    Replies: 3 Last Post: 09-12-2014, 18:08
  5. Totul despre WoW By Razvan in forum Stories & Other News
    Replies: 0 Last Post: 10-12-2009, 20:30

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts