Ca fapt divers, nu vor fi destule in noiembrie, daca se termina stocul pentru precomenzi![]()
Ca fapt divers, nu vor fi destule in noiembrie, daca se termina stocul pentru precomenzi![]()
Hai ca am facut-o si p-asta, plus 2 ani de extra garantie. As fi luat de la Altex, dar nu aveau optiunea asta.
Sper sa o si primesc.![]()
Pai pana in noiembrie o sa produca console pe banda rulanta, oricum nu au jocuri o cumperi ca sa te uiti la ea.
Am facut precomanda la PS4 Pro cand a aparut dar acum stau linistit. Am backlog de jocuri, PS4 Pro, Xbox One X.![]()
Am facut precomanda la Emag. Ar fi frumos sa ajunga la timp fiind si in mijlocul saptamanii. Godspeed.
Eu am luat de la Altex si nu aveau optiunea de extra garantie. O sa vb cu ei atunci aproape de livrare poate pot sa o adaug contra cost bineinteles.
Asa e @Xander Ro - pune poza cu tine tinand buletinul in mana si print screen din aplicatie cu numele si adresa complete - eventual si cu cardul si cvv-ul la vedere si daca se poate si cu PIN-u![]()
Urmeaza unboxing cand o sa vina.
Eu am tot spus ca am cumparat mereu Xbox si Playstation day one si ca am apreciat enorm exclusivele lor and I still do...
Nu am nimic cu SONY, am ce am cu aroganta si cu dubla masura cu care au fost mereu judecate cele 2 platforme.
Ce mizerie, sa te țină cu banii blocați 2 luni.
De fapt ce sa te aștepți de la magazine care au manelizat noțiunea de black friday.
Ca la ghiorlania-meltenia.Eu nu mai cumpar in viața mea nimic de la ei.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Adica tu te plangi de normalitate?
In tarile civilizate, precomenzile se fac exclusiv cu plata in avans, unde exista si incredere in magazine, iar produsele se ridica personal de la magazine.
Sunt anumite magazine unde poti face precomanda cu o suma modica, dar nu cred ca se aplica la atat de putine bucati alocate per tara.
Citeam mai devreme ca 99% din jocurile ps4 vor merge pe PS5. Sunt curios daca vor merge in 60 fps in 1080p. Daca da o sa imi iau PS5 a doua zi dupa ce apare. Altfel nu vad rostul grabei pana nu apar jocuri care sa nu mearga pe ps4.
Sincer nu cred ca a merge = cu a avea unlocked framerate sau orice fel de update cu enhancement pentru PS5.
Cred ca va merge asa cum merge pe PS4 Pro, dar cu fps stabil. Daca un joc merge pe PS4 Pro in 1440 cu 30fps si uneori scade la 20fps, atunci el va merge in 30fps constant.
E bine ca apare in unele tari mai repede decat la noi. O sa apuc sa vad demonstratii si teste pe youtube. Cei de la Digital Foundry sigur vor testa asta. Oricum precomanda parerea mea nu se justifica. Mergi in primul Altex sau Media Galaxy si il iei de acolo cand vrei, nu stai ca pe ace dupa curier.
Dupa cum am mai zis - nu va bazati pe stoc prea mare in magazinele din toata tara din primul lot - iar al doilea lot e posibil sa vina in decembrie/ianuarie.
Vom avea sub 50% fizic in magazinele din toata tara, fata de cat e disponibil la precomenzi - daca se epuizeaza astea in cateva zile, alea din magazine se vor duce mult mai repede.
Bookmarks