Prea mare haos. Nu cred ca mai prind PS5 day one, a fost o bataie de joc cu precomenzile, cum au fost anuntate, la ce retailers se vor gasi si cand etc... Organizatie zero din partea Sony
Prea mare haos. Nu cred ca mai prind PS5 day one, a fost o bataie de joc cu precomenzile, cum au fost anuntate, la ce retailers se vor gasi si cand etc... Organizatie zero din partea Sony
Urmariti Altex/Media Galaxy in urmatoarele 1-2h pentru precomenzi - atentie - doar cu plata integrala in avans.
LE: se pare ca e posibil sa apara spre miezul noptii![]()
Doar cu plata in avans ca la curve si prima casă ( cumperi apartamentul si este gata peste 8 luni ) NU MERSI. Mă lipsesc de precomandă atunci. Să vedem la Emag cum stă treaba.
Dep și nu mot să cumpăr nici in rate prin Raiffeisen din păcate nu știu ce să fac merită să arunc acum cu 2500 lei sau să mai aștept, oare in decembrie o să existe bundel cu vre-un joc sau nu se știe ceva?
Prima postare a fost actualizata si cu link catre eMagatentie - tot doar cu plata in avans!
Asteptati oameni buni. Doar nu arde. Ce veti juca day one incat sa luati acum? Miles Morales nu vine si pe PS4? Asa am auzit. Nu stiu de Demons. Plus poate mai trage o 100 in minus de sarbatori cine stie. Aveti timp.
Fiecare sa faca ce considera ca este ok pentru el. Personal am precomandat de la eMag. Sper sa vina in perioada lansarii![]()
Gata, aveti linkuri la eMag, Altex si Media Galaxy, pre-comenzi cu plata integrala in avans.
Si eu tot de la emag am luat. Inseamna ca sunt cantitati destul de limitate daca au pus doar cu plata in avans.
Da, sunt destul de putine bucati pe toata tara, dar momentan inca mai sunt cam 80% disponibile![]()
Nu cred ca o precomand, la ce sa tin banii blocati 2 luni. O sa fie destule bucati in noiembrie...
Daca nu iau XSX nu e nici o tragedie.
Bookmarks