Eu o am in cos. Am completat tot in cateva secunde si la final eroare.
La fel. Is niste magari. Asa am patit cu digital edition, dupa am dat sa comand versiunea normala si nu m-a lasat sa o adaug in cos deloc, apasam si degeaba.
Nu e adevarat, mai mult ca sigur nu foloseste nimeni boti, nu suntem america si pun pariu ca nu sunt oameni care sa cumpere mai mult de 2 bucati ca apoi sa le vanda la suprapret. Problema este ca au avut putine unitati care s-au dat mai ceva ca painea calda.
Pana una alta, pe OLX anunturile alea cu 4000 sau mai era unul la 5000 de lei nu mai sunt pe site. Deci presupun ca cineva le-a cumparat? Wow![]()
Cam asa o sa fie la Altex.
https://www.mobilissimo.ro/stiri-div...n-5-in-romania
Nu cred, eu am sunat la Orange pentru ca gresisem adresa de livrare si mi-au confirmat ca e ok si o sa fie livrata maine sau cel tarziu luni...
Nu scrie "Status comanda: aprobata" ? Asa scrie la mine si tot de la Orange am dat. Plata cu cardul.
Stiu ca e o intrebare stupida, insa e prima oara cand vreau sa-mi cumpar un produs nou de data lansarii. Doresc sa-l achizitionez prin rate daca e posibil cu un card de credit, am fost extrem de aproape astazi pe orange... daca aveam toti banii pentru ca nu aveam optiune sa cumpar prin rate. Acum m-am gandit ca poate e din cauza faptului ca nu se pot face rate pe Orange daca nu ai cont la ei, am testat asta cu un alt produs si aceeasi chestie, nu ma lasa sa-l achizitionez prin rate, insa dupa ce mi-am facut cont optiunea a devenit disponibila. Ma rog, si-a luat cineva pana acum consola prin rate? E posibil la lansare?
Ne poate lamuri oare userul ATX-MG daca povestea cu tombola este adevărată?
---------- Post added 19-11-2020 at 15:15 ----------
Poti sa-ti iei cu cardul in rate orice atata timp cat magazinul respectiv accepta plata in rate cu cardul pe care il ai tu. In funcție de card/banca difera și numărul de rate.
eMag tocmai a generat factura și garanția pentru precomanda. Pana acum nu erau. Poate se misca mai repede de sâmbătă.
Bookmarks