Păi nu e joi lansarea?
Eeeee....dacă vine joi, refuz categoric să o primesc. Dar ce înseamnă asta? Cum sa vina așa devreme? Unde se crede?
LE: ATX-MG ne-a spus că vor face tot posibilul să plece de la ei (Altex) din depozit pe 18. So cu puțin noroc o să le avem în weekend. Cei cu precomenzi.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Joi este lansarea, dar eu nu-mi fac sperante ca o s-o am in casa Joi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Daca Altex are contract cu FanCurier, mai mult ca sigur nu vom avea cu totii consolele in ziua lansarii (cei care au luat de la Altex/MG).
Eu cred ca e posibil daca tine de ei. Am comandat ceva de la ei weekend-ul asta si a venit a doua zi. Deci nu sunt supra solicitati din cauza BF. Acum depinde si de Sony sa le dea consolele... Au cu cargus. Eu cel putin numai prin cargus am primit de la ei.
Consolele sunt sigur că ajung mai devreme de 19 in depozite, cel puțin cele pentru care s a făcut precomanda și s au încasat banii. Acum sa vedem cine o sa fie mai bun la livrare. Altex ori eMag... Majoritatea coletelor, ajung de pe o zi pe alta în orașe, așa că, nu vad de ce sa nu le primim pe 19, daca Altex le preda curierului pe 18. Plus că se putea face un fel de înțelegere cu un curier de acum 2 luni pentru acest transport... Bănuiesc că sunt câteva sute de console, pt Romania, se putea face o înțelegere cu curierul...
guys chill....atata disperare...vine pe 19? pe 20? pe 31? vine...important e sa ai bulan de una ok...nu una plina de defecte, cum sunt majoritatea. btw altex/media glaxy si emag au stoc pe data de 19, atat!
@razzz911 nu e neparat disperare dar cand platesti cu 2 luni inainte ceva ce trebuie sa apara pe 19 noiembrie si nici nu costa o suma mica de bani, te astepti sa il primesti cand se lanseaza sau macar cu o zi dupa, nicidecum la mai mult de 2-3 zile dupa data de lansare.
intr-o lume ideala, da. insa trebuie sa fi cel putin naiv sa crezi ca orice pre order ajunge in data lansarii. nu iti ia nimeni banii, o sa primesti consola daca vor fi stocuri
Eu sper sincer ca nimeni nu-și închipuie că Sony nu avea capacitatea tehnică de a inunda piața cu console PS5 în ziua lansării.
Ceea ce vedem astăzi e doar decizia imbecilă a unor millennials de la Marketing convinși ca noi, ceilalți, nu știm bancul cu găina care se hotărăște că e mai bine să se împiedice.
La noi in tara aproape niciun preorder nu ajunge in ziua lansarii, cel putin de la ATX/MG si EMAG insa m-am gandit ca aici poate ar face o exceptie fiindca e o generatie noua de consola ce se lanseaza odata la cativa ani. Ramane sa vedem ce o fi, mult nu mai este.
Si da si nu. Capacitate aveau, dar de ce sa faci asta cand poti sa produci console din vanzarile din pre oders si 1st wave. Asa a fost si la ps4
---------- Post added 16-11-2020 at 21:24 ----------
Depinde mult de curier...vine consola, stai chill. Important e sa iti vina una ok, am citit reddit-ul si m-am ingrozint, de la coul wine la console brickuite dintr-un rahat de hdd extern etc...not good
Da, si mie mi-a mai scazut entuziasmul. Ma astept la orice.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Doar cateva mii..doar din lansarea din state, australia...ei posteaza pe reddit. Sunt fan boy sony...dar e de porc sa lansezi niste console cu bugs, posibiltate de brickuire si asa mai departe, avand si experienta ps4 unde au fost la fel probleme. Noi suntem beta testeri pt toate companiile. Exemplu recent Ac Valhalla lansare cu game breaking bug
daca e asa ... eu nu ma mai agit sa cumpar acum ... mai trag de PRO pana scot o revizie ceva la anul... pre order cu plata in avans in plina pandemienot good
Bookmarks