Momentul ala cand vezi ca ti-a venit un email de la emag dar nu poti da click pentru ca ti-a cazut netul, apoi peste 2 minute cand revine si il deschizi este '....au scazut preturile unor produse pe care le-ai vazut recent.'![]()
A vetificat un prieten de la emag si n-au ajuns consolele in depozit. Mi-a zis ca e o comanda de 700 bucati facuta acum 2 saptamani la furnizor, dar pot ajunge oricand.
Cum spuneam, zici EMAG si tragi apa!
Sper sa imi ajunga de Moș Nicolae controller-ul ala. Altex stiu ca nu o sa ma dezamăgească! (Pana acum cel putin nu au facut-o)
Se pare ca cele 700 nu sunt singurele. Mai sunt unele cereri de aprovizionare facute mai de mult, probabil dupa valul de precomenzi. Cererea cu 700 e printre cele mai recente.
Legate de comenzi, se pare ca au fost facute 866, presupun ca numai la varianta cu disc.
Se stia de asa ceva ?! primit pe e-mail de cineva.
Later edit: Sarbatori 2020? iar fac astia "marketing"
PlayStation UK on TwitterOriginally Posted by PlayStation UK
Sony’s iconic PlayStation shapes take over London Tube station for UK PS5 launch - The VergeOriginally Posted by The Verge
Si eu am la Altex si nimic..dar credeti ca ajunge maine cu urgent cargus ? Am experiente neplacute cu ei ( livrare in 4 zile etc..)
Depinde de gradul de incarcare al curierilor. Deja nu mai tine de ei. Ei (comerciantii) si-au facut/isi fac treaba - mai departe...nah...perioada asta cu BF e nasoala![]()
Au același patronat, dar sunt magazine diferite, CUI diferit etc. Nu știu dacă au depozite comune. Dar nu contează, trăim entuziasmul.![]()
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Astazi trebuia sa imi ajunga Spiderman Miles Morales de la jocurinoi prin Cargus insa la status apare “reprogramare transportul urmator”, deci clar vine doar maine :’(
Caut ce caut si tot la dna cu bac-ul imi fug ochii ! Nu mai bine ma duc la ea ? Scap mai ieftin !![]()
Bookmarks