Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 63 of 408 FirstFirst ... 13 53 61 62 63 64 65 73 113 163 ... LastLast
Results 1,241 to 1,260 of 8156

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #1241 SP
    Junior Member rrrradu's Avatar
    am stat cu robotul pana s a inchis programul la altex,o sa incerc maine si vad cum pot rezolva

2. #1242 SP
    Member jetssskii's Avatar
    Quote Originally Posted by sica46 View Post
    si niciunul in care e mentionata tombola?
    ba da, 1 cu tombola si 3 despre comanda

---------- Post added 19-11-2020 at 21:04 ----------

dar intradevar, cand am plasat comanda nu stiam nimic, am fost informat dupaia

3. #1243 SP
    Junior Member sica46's Avatar
    "In niciun caz Organizatorul nu va fi responsabil sau raspunzator pentru niciun fel de daune sau pierderi de orice fel, inclusiv daune directe, indirecte, incidente, subsecvente sau punitive, rezultate ca urmare a participarii Dvs. la acesta Campanie." Oare ce au zis cei de la altex aici, poate insemna ca poti sa nu primesti banii inapoi in cazul in care n0ai primti consola?

4. #1244 SP
    Junior Member bogzay's Avatar
    Quote Originally Posted by cecil-the-frog View Post
    cu statusul “precomanda confirmata” mai sunt oare?
    dap. mie imi apare "precomanda confirmata"

5. #1245 SP
    Junior Member Tony7Y's Avatar
    Voi la ce numere ati sunat? Am incercat le cele 2 cu 021 si mu mi-au mers niciunul.

6. #1246 SP
    Junior Member DaLord's Avatar
    am 45 de minute la cel cu 021, nici nu cred sa mearga

7. #1247 SP
    Junior Member cecil-the-frog's Avatar
    deci posibil ca noi astia cu precomanda sa fi intrat in tombola si cei cu statusul comanda confirmata sa o primeasca?

8. #1248 SP
    nu prea cred

9. #1249 SP
    Junior Member forgame's Avatar
    Interesant ar fi sa apara undeva si nr de participanti inscrisi. Sa vedem cum scad sansele in timp real.. sa scrie mare sansa de castig 0.00001
    ))

10. #1250 SP
    man chestia e ca eu cred ca pt cea cu disc la 600 ai o sansa bunicica,m as mira sa se fi dat comenzi cu miile,pt digital ai sanse ca la loto,de aia o sa fac tot ce pot sa o anulez pe aia sa ma inscriu pt disc

11. #1251 SP
    La cum se uita cu miile lumea pe forumuri cred ca e nitica disperare.. Chiar nu stiu la ce sa ma astept, dar am facut 10 conturi sa prind una restu le dau retur.. asta este stau cu 5 k eur blocati 5 zile ) dar am 10:1 sanse peste restu ... nu arata asa rau matematica )

12. #1252 SP
    pff ce bine o fi,eu vreau sa ma tiganesc cu ei maine sa mi i au pe aia 2000 inapoi ca nu mai am bani sa pun 2500 pt una cu disc,altii fac din astea ������

13. #1253 SP
    Member xenocid's Avatar
    Îmi doresc mult consola. În niciun caz însă nu aș participa la mizeria asta pe care o face Altex acum!

14. #1254 SP
    Quote Originally Posted by xenocid View Post
    Îmi doresc mult consola. În niciun caz însă nu aș participa la mizeria asta pe care o face Altex acum!
    Ce alta varianta mai ai? sa astepti la orange iar sa scoata 5 console sa se dea in 10 secunde? deja am pierdut destule ore azi, si varianta Altex mi se pare cea mai apealing.. in nici un caz nu as da la tigani pe olx 5000 ron.. aia mi se pare teapa, asta de la Altex e farplay!

15. #1255 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Nu am idee daca s-a mai spus, dar poate ajuta:

pentru cei cu precomanda la Gamers:

- sunati la ei si cereti nr de awb.
    Au avut probleme cand au lansat comenzile catre FanCurier si nu au trecut nr de telefon.
    - cu nr de awb notat sunati la FC, or sa verifice (m-au plimbat putin pe la departamente, vreo 3 colegi) si vi se noteaza nr-ul la comanda.

Eu am sunat dupa-masa, consola era intr-un depozit de la Piata Unirii (parca).
    I-am rugat frumos daca se poate sa o livreze astazi, m-au transferat la nu stiu ce departament si de acolo s-a notat spunandu-mi ca incearca.
    2h mai tarziu a sosit

Spor!

16. #1256 SP
    Member bdevil's Avatar
    Eu sper sa se extraga mai repede tombola si sa-mi primesc banii inapoi. Ca la ce stocuri au la varianta digitala, nici nu o mai vreau.

17. #1257 SP
    Junior Member The Shining's Avatar
    Quote Originally Posted by jasyle View Post
    Salutare. E cineva pe aici care a reusit sa prinda stoc la Orange? Voi aveti vreun estimat de livrare?
    Cel tarziu luni ajunge. Am vb eu azi cu cei din online store.

18. #1258 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Quote Originally Posted by bdevil View Post
    Eu sper sa se extraga mai repede tombola si sa-mi primesc banii inapoi. Ca la ce stocuri au la varianta digitala, nici nu o mai vreau.
    Da nu trebuie sa aștepți pana la extragere. Contactează-i si anulează "comanda"

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

19. #1259 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Quote Originally Posted by bdevil View Post
    Un mare bull**** au facut, mi se pare super de rahat tombola lor.

20. #1260 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Eu ii contactez maine, ca sa am o intentie clara de a rezolva ceva amiabil, si voi face plangere la anpc. in cel mai rau caz o sa aiba macar un control.

Au sters toate intrebarile si comentariile si orice intrebare noua e stearsa automat. Asa ceva e foarte aproape de ce ar face un site/magazin fake.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 63 of 408 FirstFirst ... 13 53 61 62 63 64 65 73 113 163 ... LastLast