am stat cu robotul pana s a inchis programul la altex,o sa incerc maine si vad cum pot rezolva
am stat cu robotul pana s a inchis programul la altex,o sa incerc maine si vad cum pot rezolva
"In niciun caz Organizatorul nu va fi responsabil sau raspunzator pentru niciun fel de daune sau pierderi de orice fel, inclusiv daune directe, indirecte, incidente, subsecvente sau punitive, rezultate ca urmare a participarii Dvs. la acesta Campanie." Oare ce au zis cei de la altex aici, poate insemna ca poti sa nu primesti banii inapoi in cazul in care n0ai primti consola?
deci posibil ca noi astia cu precomanda sa fi intrat in tombola si cei cu statusul comanda confirmata sa o primeasca?![]()
Interesant ar fi sa apara undeva si nr de participanti inscrisi.Sa vedem cum scad sansele in timp real.. sa scrie mare sansa de castig 0.00001
))
man chestia e ca eu cred ca pt cea cu disc la 600 ai o sansa bunicica,m as mira sa se fi dat comenzi cu miile,pt digital ai sanse ca la loto,de aia o sa fac tot ce pot sa o anulez pe aia sa ma inscriu pt disc
La cum se uita cu miile lumea pe forumuri cred ca e nitica disperare.. Chiar nu stiu la ce sa ma astept, dar am facut 10 conturi sa prind unarestu le dau retur.. asta este stau cu 5 k eur blocati 5 zile
) dar am 10:1 sanse peste restu ... nu arata asa rau matematica
)
pff ce bine o fi,eu vreau sa ma tiganesc cu ei maine sa mi i au pe aia 2000 inapoi ca nu mai am bani sa pun 2500 pt una cu disc,altii fac din astea ������
Îmi doresc mult consola. În niciun caz însă nu aș participa la mizeria asta pe care o face Altex acum!
Ce alta varianta mai ai? sa astepti la orange iar sa scoata 5 console sa se dea in 10 secunde? deja am pierdut destule ore azi, si varianta Altex mi se pare cea mai apealing.. in nici un caz nu as da la tigani pe olx 5000 ron.. aia mi se pare teapa, asta de la Altex e farplay!
Nu am idee daca s-a mai spus, dar poate ajuta:
pentru cei cu precomanda la Gamers:
- sunati la ei si cereti nr de awb.
Au avut probleme cand au lansat comenzile catre FanCurier si nu au trecut nr de telefon.
- cu nr de awb notat sunati la FC, or sa verifice (m-au plimbat putin pe la departamente, vreo 3 colegi) si vi se noteaza nr-ul la comanda.
Eu am sunat dupa-masa, consola era intr-un depozit de la Piata Unirii (parca).
I-am rugat frumos daca se poate sa o livreze astazi, m-au transferat la nu stiu ce departament si de acolo s-a notat spunandu-mi ca incearca.
2h mai tarziu a sosit
Spor!
Eu sper sa se extraga mai repede tombola si sa-mi primesc banii inapoi.Ca la ce stocuri au la varianta digitala, nici nu o mai vreau.
![]()
Eu ii contactez maine, ca sa am o intentie clara de a rezolva ceva amiabil, si voi face plangere la anpc. in cel mai rau caz o sa aiba macar un control.
Au sters toate intrebarile si comentariile si orice intrebare noua e stearsa automat. Asa ceva e foarte aproape de ce ar face un site/magazin fake.
Bookmarks