Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 163 of 408 FirstFirst ... 63 113 153 161 162 163 164 165 173 213 263 ... LastLast
Results 3,241 to 3,260 of 8156

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #3241 SP
    Junior Member DaMainG's Avatar
    Salut! Stie cineva cand si unde se vor mai pune in vanzare console?

2. #3242 SP
    Junior Member allex1923's Avatar
    Am reusit sa o conving pe o tipa de la Orange ca au avut stoc sambata, dupa ce s-a contrazis cu mine 5-10 min. Deci ei au pus la vanzare console sambata, in timp ce au anulat comenzi joi si au retinut banii clientilor. Nici nu le-au dat banii inapoi, nici nu le-au livrat console (pe motiv de lipsa de stoc), dar au pus la vanzare. Wow...

3. #3243 SP
    Junior Member stefan.theodor's Avatar
    Quote Originally Posted by allex1923 View Post
    Am reusit sa o conving pe o tipa de la Orange ca au avut stoc sambata, dupa ce s-a contrazis cu mine 5-10 min. Deci ei au pus la vanzare console sambata, in timp ce au anulat comenzi joi si au retinut banii clientilor. Nici nu le-au dat banii inapoi, nici nu le-au livrat console (pe motiv de lipsa de stoc), dar au pus la vanzare. Wow...
    la mine explicatia a fost "in momentul in care ati plasat comanda produsul nu mai era pe stoc", cand am intrebat de ce altii au putut face comenzi noi la 2 zile dupa a zis ca "pai atunci a fost pe stoc" FUN STUFF

4. #3244 SP
    Junior Member whisker's Avatar
    Pai si a zis ceva gresit? Au promis ca iti rezerva produsul? E aceeasi politica si la Amazon si peste tot. Ai dat comanda cand nu era in stoc, iti fac refund la bani.

Faptul ca Altex a avut alta abordare (ca sa mai salveze din reputatia patata) e alta poveste.

Just chill.

5. #3245 SP
    Junior Member xargon's Avatar
    Nu merge adăugat în setări la cont orange un număr de Vodafone pentru salvarea date comandă. Cerea nr. Orange. A reușit careva ?

Sent from my MI 9 using Tapatalk

6. #3246 SP
    Quote Originally Posted by whisker View Post
    Pai si a zis ceva gresit? Au promis ca iti rezerva produsul? E aceeasi politica si la Amazon si peste tot. Ai dat comanda cand nu era in stoc, iti fac refund la bani.

Faptul ca Altex a avut alta abordare (ca sa mai salveze din reputatia patata) e alta poveste.

Just chill.
    Din moment ce nu ai reglat problemele cu stocul/ returul/ onorarea comenzilor cu alti clienti, nu poti iesi cu alt stoc, seriously now.
    Ce-mi spui tu, de exemplu, e ca la ora 15 poti sa-mi retii banii si sa-mi anulezi o comanda pe motiv ca nu aveai stoc si la 16:00 sa pui stoc nou si totul este ok.

7. #3247 SP
    Junior Member stefan.theodor's Avatar
    Quote Originally Posted by whisker View Post

Just chill.
    arata-mi tu de unde pot sa comand ceva ce nu este in stoc. da se poate si se numeste pre-order, adica comand platesc si cand au in stoc livreaza. eu am platit si am ramas si fara bani inca si fara consola, in ideea in care ei au bagat stoc la 2 zile dupa. explica-mi te rog cum nu au zis nimic gresit

8. #3248 SP
    Junior Member katan_10's Avatar
    Quote Originally Posted by marckss View Post
    Cei care ati comandat recent la Orange si aveti comanda aprobata, ati primit ceva status update cu privire la livrare?

Mie imi apare livrare estimata pe 15 decembrie, dar din ce am vorbit cu ei, coletul inca nu a ajuns la curier.

La mine tot aprobata apare,in schimb sub coamnda acum imi apare factura care a fost emisa astazi, asa ca sper sa primesc consola zilele astea.

9. #3249 SP
    Junior Member cnv23's Avatar
    Quote Originally Posted by allex1923 View Post
    Din moment ce nu ai reglat problemele cu stocul/ returul/ onorarea comenzilor cu alti clienti, nu poti iesi cu alt stoc, seriously now.
    Ce-mi spui tu, de exemplu, e ca la ora 15 poti sa-mi retii banii si sa-mi anulezi o comanda pe motiv ca nu aveai stoc si la 16:00 sa pui stoc nou si totul este ok.
    nu doresc sa iau apararea nimanui, dar incer sa va clarific cateva lucruri, pentru a va mai potoli ura, pe care o am si eu.
    1. Legat de returul banilor atunci cand in disperare am apasat toti next next next doar sa finalizam primii comanda am acceptat in acel moment niste termeni legati de politica magazinului, inclusiv posibilitatea aparitiei erorilor de stoc cauzate de traficul mult prea mare, etc si desigur returul banilor. Un termen de 3-5 zile lucratoare e mai mult decat decent, daca cautati pe alte siteuri o sa vedeti si pana la 30 de zile pentru a restituii banii, asa ca va inteleg supararea, dar in afara de rabdare nu aveti ce sa faceti
    2. Legat de stocuri la ora x vs ora y o posibilitate este aceea ca aceste stocuri le poate pune treptat pe site, in 2,3,4, 1000 de loturi intr-o zi pentru a isi pastra traficul pe site constant mare SAU poate ca in zile diferite respectiv joi/sambata au venit consolele pe stoc, poate nu toate au venit cu acelasi transport.

In concluzie daca nu aveti confirmare de la ei ca aceasta comanda este confirmata/livrata sau ceva asemanator nu prea aveti cum sa castigati la ANPC nici macar bucuria de a primi amenda. Cred ca singurul lucru pe care il puteti face este sa puneti presiune ca la urmatorul lot de console sa aveti o orarecare prioritate, vezi altex, dar din nou nu au obligatia, doar un favor pentru nervi si timp pierdut

10. #3250 SP
    Junior Member whisker's Avatar
    Quote Originally Posted by katan_10 View Post
    La mine tot aprobata apare,in schimb sub coamnda acum imi apare factura care a fost emisa astazi, asa ca sper sa primesc consola zilele astea.
    La mine nu apare

---------- Post added 14-12-2020 at 18:06 ----------

Quote Originally Posted by stefan.theodor View Post
    arata-mi tu de unde pot sa comand ceva ce nu este in stoc. da se poate si se numeste pre-order, adica comand platesc si cand au in stoc livreaza. eu am platit si am ramas si fara bani inca si fara consola, in ideea in care ei au bagat stoc la 2 zile dupa. explica-mi te rog cum nu au zis nimic gresit
    Serverul e bombardat cu comenzi. Da, e un caz nefericit, mi s-a intamplat si mie. It's life. Asta nu inseamna ca au zis ceva gresit. Au in stoc x bucati, tu cand ai comandat nu a mai fost. Ai platit, dar nu a mai fost in stoc.
    Au bagat sambata iar in stoc. Tu nu ai fost pus pe waiting list, pentru ca nu au asa ceva. Nu au o persoana/persoane care sa gestioneze sau sa faca acest waiting list.

Again, nu vad nimic gresit in ce ti-au spus. Absolut la fel fac 99.99% din retaileri.

11. #3251 SP
    Senior Member dronology's Avatar
    Mai simplu ar fi fost ca Sony (România) sau PSStore să vândă exclusiv consolele până când pot alimenta stocurile magazinelor. Cumpăram consola de la Sony/PSStore și o primeam prin curier. Deschideau o listă de așteptare (dacă era cazul) și îi eliminau pe ”scalpers”. Probabil nu s-ar mai fi creat astfel de incidente jenante (Altex, Organge etc.). My 2 cents.

12. #3252 SP
    Member codpin's Avatar
    Quote Originally Posted by Blackice343 View Post
    Mi-a venit si mie consola de la Emag, second PS5 secured!

Gentlemen it was a pleasure working with you!

Ne mai auzim pe forum!
    Cat de nasol sa fii incat sa lasi asemenea mesaje cand multi se plang ca nu au prins nici macar una? Mai ales in conditiile in care te laudai mai sus ca ai folosit boti pentru a cumpara...

13. #3253 SP
    Junior Member andreics96's Avatar
    E mândru de el ca a folosit bot...

Trimis de pe al meu SM-A715F folosind Tapatalk

14. #3254 SP
    Junior Member 4est's Avatar
    meritul lui ca si-a folosit creierul pentru ceva ce noi n-am putut

insa tot "meritul" lui este si ca se lauda cand ar trebui sa taca....

15. #3255 SP
    Junior Member baddog's Avatar
    Am sunat acu 2 min la Emag sa intreb cand va mai fi pe stoc si mi-a zis clar ca anul aceste nu va mai intra in stoc numai in ianuarie

16. #3256 SP
    Junior Member Blackice343's Avatar
    Am editat postarea, imi cer scuze nu am vrut sa va supar. Original comandasem 2 si vorbisem cu un baiat de aici sa primeasca consola secundara, dar eMagu a spus "une per client".

Aveam postat in urma cu cateva zeci de pagini un tutorial cum poti sa automatizezi procesul de a face refresh si a baga in cos o consola pentru toata lumea dar postarea din pacate s-a pierdut.

Din nou, imi pare rau daca v-am suparat.

17. #3257 SP
    Junior Member DaMainG's Avatar
    Am editat postarea, imi cer scuze nu am vrut sa va supar. Original comandasem 2 si vorbisem cu un baiat de aici sa primeasca consola secundara, dar eMagu a spus "une per client".

Aveam postat in urma cu cateva zeci de pagini un tutorial cum poti sa automatizezi procesul de a face refresh si a baga in cos o consola pentru toata lumea dar postarea din pacate s-a pierdut.

Mai poti posta inca o data tutorialul?

Sent from my iPhone using Tapatalk

18. #3258 SP

Care a fost scopul postarii de fapt? No added value. Sa postezi faptul ca ai primit a doua consola folosind boti e de rahat.

19. #3259 SP
    Junior Member Erines's Avatar

Eu ce sa mai zic ca sincer nu am jucat niciodata pe consola, numai pe PC.. si de asta imi doream PS5 (mai ales ca majoritatea jocurilor bune sunt pe PS din cate am vazut) *sad*

20. #3260 SP
    Junior Member xargon's Avatar
    Ai vorbit cu un băiat ? Pune consola pe olx nu fii fraier. Alții în locul tău... O să regreți.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.