Mie la Orange îmi apare doar "comanda aprobată". Sunt din Cluj.
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Dovada, pt ca nu îmi place sa fiu acuzata pe nedrept, nu eu sunt cea care cauzează drame pe aici.Încerc și eu sa ofer informații pertinente.
Mie îmi pare bine sa vad că se mișcă ceva, sper sa se actualizeze și la mine. Oricum nu îmi făceam speranțe că ajunge azi, atâta timp cât se încadrează în termenul specificat de 5 zile lucrătoare, e ok.
Ah, interesant... Si eu am status "comanda aprobata" si am plasat o la 9:44... Ma gandeam ca o sa le ia in ordinea comenzilor, dar se pare ca nu![]()
A mea e la 9:55 -probabil am prins ultima suta de metri, deci posibil sa nu fie o ordine anume. Poate în funcție de regiunea unde trebuie livrate. Odată ce vad acolo că e la curier, sincer aproape că nici nu îmi mai pasă când ajunge, pe drum sa fiemult a fost, puțin a mai ramas
In aceeasi situatie sunt si eu, comanda aprobata la 9:45 si inca nu s-a actualizat statusul
E clar. Orange a dat drumul la livrare. Eu am comanda data la 09:54 si statusul e doar la comanda aptobata
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Eu am comandat de la Flanco ieri la ora 14:14 au generat awb ul dar curierul nu l-a ridicat inca, de obicei daca faci awb ul deja vine curierul dupa colet seara, ma rog aici vorbim de same dayprobabil dinasta..
Ai un link la consola de la flanco? In search nu exista decat cu newsletter..asa era si ieri
https://www.flanco.ro/consola-sony-p...825gb-alb.html
Acesta este link-ul insa nu mai este accesibil, eu l am luat din comanda.
Bookmarks