Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 168 of 408 FirstFirst ... 68 118 158 166 167 168 169 170 178 218 268 ... LastLast
Results 3,341 to 3,360 of 8155

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #3341 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by cnv23 View Post
    Pe cuvantul meu daca va inteleg faza asta cu notificarile. O repet, chiar daca primeai notificare ca este in stoc iti lua minim 30s - 1min sa accesezi linkul, oricum mult prea tarziu pentru a putea cumpara. Ai primit notificare la cel de 6000 lei pentru ca a stat multe minute pe site si atunci automatizarea a avut timp sa trimita la toata lumea. La orange nu au fost minute bune, ci minut si acolo. Cine a comandat mai tarziu a fost anulata comanda...
    Ce nu intelegi? Nu apare in stoc ca prin minune si ia serverul prin surprindere. Este un proces pur deterministic.

Logica ar trebui sa fie asa: daca va fi in stoc peste N minute -> trimite notificare acum.
    In momentul de fata ei au ceea ce se numeste design flaw, pentru ca e asa: daca e in stoc acum -> trimite notificare peste N minute.
    Chiar nu e rocket science.

2. #3342 SP
    Junior Member babone22's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Ce nu intelegi? Nu apare in stoc ca prin minune si ia serverul prin surprindere. Este un proces pur deterministic.

Logica ar trebui sa fie asa: daca va fi in stoc peste N minute -> trimite notificare acum.
    In momentul de fata ei au ceea ce se numeste design flaw, pentru ca e asa: daca e in stoc acum -> trimite notificare peste N minute.
    Și dacă ar fi sa trimită notificare acum desi va fi în stoc peste 5 minute, se va plânge lumea ca a intrat acum repede și nu era în stoc .
    Eu unul cred ca aștept până-n Martie / Aprilie când va fi stock destul, mă mai uit așa din zbor poate prind ceva dar la ce nivel de cerere exista slabe șanse.

3. #3343 SP
    Junior Member whisker's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post

Da, sa le spunem botilor din timp cand incepe sa fie in stoc.

4. #3344 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Esti foarte amuzant daca tu chiar crezi ca botii aia nu verifica site-ul 24h pe zi. E chiar invers, daca anunti ora au si oamenii de rand care nu pot sta sa dea refresh la fiecare secunda toata ziua sansa sa prinda una.

5. #3345 SP
    Member Remediu's Avatar
    Quote Originally Posted by cnv23 View Post
    Pe cuvantul meu daca va inteleg faza asta cu notificarile. O repet, chiar daca primeai notificare ca este in stoc iti lua minim 30s - 1min sa accesezi linkul, oricum mult prea tarziu pentru a putea cumpara. Ai primit notificare la cel de 6000 lei pentru ca a stat multe minute pe site si atunci automatizarea a avut timp sa trimita la toata lumea. La orange nu au fost minute bune, ci minut si acolo. Cine a comandat mai tarziu a fost anulata comanda...
    Tu nu pricepi, se pare. Nu ca aveam nevoie de botificare, ma refeream la penibilitatea emag. Trebuia sa citesti mai atent.

Sent from my IN2013 using Tapatalk

6. #3346 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Quote Originally Posted by petersagan View Post
    pentru cei din bucuresti, poate dati o fuga sa o vedeti/luati: https://www.olx.ro/oferta/consola-pl...tml#1fba886c96
    Quote Originally Posted by petersagan View Post
    de ce nu e sigura daca te duci personal sa o vezi? te bate si iti fura banii?
    La 1800 lei sigur te bate si iti cere sa mai pui 3200 de lei Nici daca nu vrea tot e obligat de pret.

7. #3347 SP
    Member smits's Avatar
    Singurul loc unde a fost primit notificare in ro ca a fost pe stoc a fost pe 19 noiembrie de la flanco.

8. #3348 SP
    Junior Member Sergiu26's Avatar
    Quote Originally Posted by Remediu View Post
    La mine nu a venit notificare saptamanile trecute cand au dost stockuri, dar am primit notificare ieri de la emag ca au ps4 la 6000 lei. Asta desi aveam la favorite consola vanduta de emag la 2500 lei si nu vanduta de magazin partener.
    Ce janghine au ajuns si emag.

Tu vrei notificare pentru ceva ce s-a vandut in 30 de secunde? Nu crezi ca exagerezi? Nici daca stateai cu F5 refresh sa comanzi consola nu reuseai sa o prinzi....unii n-au logica ori le place sa se planga de la orice

9. #3349 SP
    Member Remediu's Avatar
    Tu intelegi ce am scris? Nu am primit notificare pt consola vanduta de emag cu 2500 lei pe care o aveam in cos (si e justificat ca in timp asa scurt sa nu primesti notificare), dar am primit pt consola vanduta de mobistore cu 60jde milioane, desi NU o aveam la favorite. Practic, emag mi-a bagat alt produs pa favorite ca sa mi-l bage pe gat.

10. #3350 SP
    Junior Member whisker's Avatar
    Conspiratia 5G. Remediu, tu nu-ti faci vaccin de covid, nu?

11. #3351 SP
    Member Remediu's Avatar
    Nu vad legatura.
    Nu fiti penali cu dume din astea la moda. Fiti mai putin penibili.

12. #3352 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Nu are importanta cine iti apărea tie pe pagina ca il vinde cand l-ai pus la favorite. Aplicația iti dă notificare indiferent ce seller a pus la vânzare produsul respectiv daca acesta apuca sa stea suficient in stoc.

13. #3353 SP
    Member Remediu's Avatar
    Doar acum au venit notificarile despre produsul la 6000 lei. Datile trecute nu.
    Oricum, nu stiu ce vreti sa demonstrati pana la urma.
    Eu zic sa se spele pe cap emag cu toti ratatii care le folosesc platforma de vanzare.

14. #3354 SP
    Pai acum au venit notificările pt ca a apucat să stea suficient timp in stoc produsul respectiv ca sistemul lor de rahat sa-si dea seama ca trebuie trimise. Nu încerc sa demonstrez nimic, ziceam doar ca există o explicație.

15. #3355 SP
    Junior Member l00natick's Avatar
    Oricum e jenant pt emag ca le permit sa faca asa ceva.

16. #3356 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Ideea e ca nu te ajuta cu nimic notificarea aia, fie ca vine sau nu vine. Penibil e cum emag insista sa te folosesti de notificare ca sa prinzi consola.

Banuiesc ca notificarea teoretic se face imediat ce produsul apare pe stoc. Ok ptr un produs care sta cel putin cateva ore in stoc, dar ptr unu care sta cateva minute nu ai ce sa faci cu ea. Pana iti apare se duce stocul.

17. #3357 SP
    Junior Member Mayhem4401's Avatar
    https://www.facebook.com/marketplace...code=undefined

Ce parere aveti, sa fie teapa? Mi se pare super sketchy faptul ca e sub pretul pietei...
    Am vorbit cu omul, a ramas sa ma intalnesc astazi cu el sa vad ce si cum, dar parca nu m-as plimba degeaba (posibil sa imi si iau un shank intre coaste si sa raman fara bani ) )

18. #3358 SP
    Junior Member Staticrzr's Avatar
    daca dai click pe numele lui, baiatu ala vinde in Timisoara, Craiova, Cluj si Bucuresti. PS5uri la 2400 ron. Pare putin fake.

19. #3359 SP
    Puțin fake? Are 5 anunțuri in 5 zone diferite cu 10 poze făcute in 7 camere diferite...

20. #3360 SP
    Junior Member andrei_ghi's Avatar
    Quote Originally Posted by Mayhem4401 View Post
    https://www.facebook.com/marketplace...code=undefined

Ce parere aveti, sa fie teapa? Mi se pare super sketchy faptul ca e sub pretul pietei...
    Am vorbit cu omul, a ramas sa ma intalnesc astazi cu el sa vad ce si cum, dar parca nu m-as plimba degeaba (posibil sa imi si iau un shank intre coaste si sa raman fara bani ) )
    Cam dubios, mai ales ca are anunturi in vreo 4 orase din Romania.... L-a mai contactat cineva?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.