Aparent la Altex puteți comanda PS5 cei care nu ați apucat la precomenzi... scrie că disponibil din 25.11.2020. Mult succes!
https://altex.ro/console-ps5/cpl/
Edit: Aparent este un topic deschis și de fapt nu se pot comanda de pe linkul de mai sus. Se poate șterge! Mulțumesc!
Abia astept sa treaca isteria asta cu lansarea. Zici ca a aparut aparatul care vindeca orice boala si readuce tineretea. Sa se vanda pe OLX la 6000 de lei si posibil sa fie si oameni care sa cumpere...? Sa se organizeze tombole cu sansa de a o cumpara doar??? Dupa ce se calmeaza lucrurile, cine e rational si normal la cap o sa vada avantajele si beneficiile reale in a detine cutia asta magica, care o sa fie pe toate rafturile ca doar nu e facuta din metal ultra rar, de pe meteoritii cazuti pe Jupiter.
Colegii care au facut comanda la Flanco, aveti vreo noutate? La mine spune ca este in depozitul curierului
Mie imi zice ca e in curs spre livrare, daca apare in depozit cred ca e la tine in depozitul local. Suna la depozit vezi daca o aduc ei sau sa mergi la depozit dupa ea
Si depinde unde te uiti, daca te uiti la Flanco pe site si mie apare doar in depozit, daca te uiti pe sms-ul primit cand ai facut comanda sau pe SameDay apare in curs spre livrare.
Pe sms imi spune ca e tot in depozit, ajuns de dimineata la 7. Poate se modifica mai tarziu
A ajuns si la mine consola de la Orange acum 30 minute.
Ieri au ajuns castile si Spider-Man de la eMag.
Good job Orange!
La mine tot in depozitul curierului din orasul in care stau esi cea de lanorange si cea de la flanco
Azi ajunge si la mine de la Flanco, s-au miscat relativ chiar bine, avand in vedere ca ei ziceau ca pleaca abea de luni/marti, cine mai are la Flanco sa se uite la AWB e posibil sa ajunga la toata lumea care a dat de acolo.
Acum m-a sunat baiatul de la sameday, azi ajunge cel de la Flanco.Sper ca si cel de la Orange tot azi, ca am un cadou de facut
![]()
Citisem la un baiat pe un grup ca exista ceva probleme cu cablul de net din ce-a citit el, a patit cineva ceva cu cablul ? Ca pe WIFI n-as sta ca merge foarte naspa![]()
Cred ca mai bine cauti problema asta pe reddit. Sigur gasesti acolo sfaturi despre ce sa faci
Era vorba de probleme doar cand transferi contul si jocurile de pe 4 pe 5 folosins LAN. Eu asa am citit. In rest, pt internet poti folosi liniștit cablul
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Daca nu mai am consola de PS4, e de ajuns doar sa imi pun contul de PSN si sa am jocurile si ce mai este pe el sau trebuie transferat printr-o metoda? Nu am citit nimic pana acum, daca s-a mai pus intrebarea imi pare rau pentru ea.
Nu e nevoie sa ai consola. Te loghezi cu contul si ai acces la tot ce ai avut pe el.
Transferul e avantajos pt ca durează mai puțin decât sa descarci din nou jocurile pe care le aveai instalate pe 4.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Iar pentru salvari trebuie neaparat transferul sau e de ajuns de asemenea doar PSN-ul? Am cateva jocuri pe care nu le-am terminat si sunt cumparate din store.
Bookmarks