Daca as fi stiut ca e in Iasi, fugaream toata ziua curierul pana imi dadea pachetul![]()
Eu am primit awb prin mail de la Orange dar cand intru sa fac tracking la awb nu apare nici o informatie, probabil inca nu a preluat curierul coletul. Ma astept sa vina pe Luni deci e ok.
Am prieteni in Bucuresti care au primit astazi comenzile date la Orange desi ei fusesera anuntati initial ca vor primi Luni.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vezi? D-aia suntem unde suntem ca tara. Pe 18 cei de la Altex au facut un lucru bun si au meritat laudati. Pe 20 (19 de fapt) au facut un lucru extraordinar de "scummy" si trebuie sanctionati. Acum, ce vrei? Daca Altex a livrat o data la timp (asa cum e si normal, nu ne-au facut favoruri sa ne dea consolele cu o saptamana inainte) sa le lingem rafturile magazinelor toata viata? Bai nene, bai...
Am facut si eu rost de awb de la orange. E ridicat de fancurier, insa ma duc in hubul de Popesti sa vad daca mi-l da in seara asta. Daca nu, maine dimineata se livreaza
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Cei care aveti AWB de la orange, in ce stadiu vi se afla comanda ? Mie-mi arata ca de la 11:13 a fost ridicat coletul, dar te atunci nimicMi-e frica sa nu se faca vreo japca si sa raman cu buza umflata si cu banii luati
![]()
Probabil e,sigur vei rămâne cu buza umflata,am auzit ca se umbla la colete,e disperare,ps5 e mai dorit ca vaccinul covid!
Poate sunt eu paranoic, dar am vazut ca in america cel putin chiar a fost problema asta![]()
Norocosii care au prins Flanco, Orange, PreComenzi, mai usor ca invartiti cutitul in os pt cei care au ratat, eu eram cu produsul in cos la Flanco si apoi zbam, indisponibil, mor
![]()
Chiar trebuie un moderator pe threadul asta sa mai faca curatenie pe aici.
In alta ordine de idei sunt de acord cu cei care considera ca tombola a fost facuta pe genunchi, si a indus oamenii in eroare. Problema romaniilor nu e cu furca, ci ca e indobitocit sa nu isi apare dreptul si accepta orice. Nu e vorba de intaietate la console, ci de faptul ca nu ti se indica ca e tombola (asa cum s-a spus ca ar fi fost pana au inceput sa puna bannerul, regulamentul si casuta de termene si conditii specifice tombolei) si tu platesti crezand ca o cumperi. Apoi te trezesti ca ai banii blocati. Apoi o "campanie" de tombola incepe cu 1-2 h inainte de tombola? Faci o campanie o promovezi ca lumea din timp, sa stie tot prostu. Pui mare pe prima pagina "ba uite atentie eu fac tombola". Cineva mai in urma a aratat ca regulamentul ala nu respecta cerintele unuui regulament ptr o tombola, lipsind date din el. Nu stiu daca au modificat regulamentul intre timp.
Alta treaba. Aia care au laudat altex au fost cei care si-au primit consola la timp. Apoi si-au vazut de treaba lor. Cei care sunt nemultumiti de altex sunt cei care au cumparat afland mai tarziu ca de fapt e tombola. Doua grupuri diferite de oameni. Ce furci ce topoare? Si apoi de ce sa nu lauzi un magazin ptr ceva si sa il blamezi ptr altceva? Au fost 2 servicii diferite, chiar daca e acelasi produs.
scuze cei care nu ați reușit sa luați, or sa mai apăra sunt sigura și sunt iarăși convinsă ca aveți o grămada de jocuri rămase pe ps4 și oricum și cei cu ps5 tot maj de jocuri ps4 o sa joace luni întregi.
Acum pt cei cu comenzi orange, am vb la fan și mi-au dat nr curierului, mi-a zis ca ajunge după 5 in zona dar nu pleacă pana nu livrează tot.Tare de treaba.A zis ca are foarte multe comenzi.Așa ca liniștiti va sigur ajung consolele doar ca sunt multe pachete.Domnul asta a zis ca rămâne și după ora 9. Sper ca sunteți mai relaxați dupa informația asta![]()
Bookmarks