Am si eu o intrebare cei de la flanco m au sunat si mi au spus că consola va veni până pe 10 decembrie i s a intamplat cuiva ?
Am si eu o intrebare cei de la flanco m au sunat si mi au spus că consola va veni până pe 10 decembrie i s a intamplat cuiva ?
asta e si chestia nu mi au dat mare explicatie am dat precomanda joi cand s a deschis la ei precomenzile si asta mi au spus ieri cand m au sunat sa ma intrebe daca vreau sa anulez comanda
---------- Post added 21-11-2020 at 11:44 ----------
dar totusi a primit cineva consola de la flanco?sa stiu daca sa i mai sun odata
Am primit si eu de la flanco , varza cutia , le voi da un mail in legatura cu asta .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mai conteaza ca ii rupta cutia ? Sa fie OK consola conteazasunt o gramada in lumea asta ce vor o consola milioane chiar si va plangeti ca ii murdar sau cutia rupta , daca consola nu are nimic da-o in rahat sau vreti sa o dati mai departe la un pret jegos ?
![]()
Care ați făcut comanda cu credit card...ce faceti cu ratele daca nu castigati? Cam cati sunteti in situatia asta?
Nu exista asa ceva. Cum adica sa iti vina cutia rupta? Poate omul e colectionar si vrea sa o pastreze pe viitor asa cu cutia in ultimul hal mai greu.
Cand a scos curierul cutia din masina a cazut cutia interioara in masina , mai este rupta si pe partea din jos urat ... cand platesti un pret de genul asta te astepti cutia sa fie intacta si sigilata . Detin toate consolele PS de la 1 la 5 cu cutia originala in perfecta stare , mai putin asta binenteles . Inteleg f bine ca a fost greu si e greu sa prinzi o consola dar credema ca daca esti colectionar o vrei intreaga![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Conteaza da, pentru ca sunt colectionar si vreau sa ii arat baiatului meu peste 15 ani toata colectia mea de console in cutiile originale, nu un carton rupt si jegos.
Chiar daca nu as fi fost colectionar si aruncam cutia, faptul ca e jerpelita si rupta denota ca a fost supusa la tranteli/bufnituri, lucru care nu imi este confortabil deloc. Banuiesc ca nu s-a rupt in halul ala de la curent.
Intrebare -> Voi ati avut pe partea neagra si lucioasa vreun sticker din acela antistatic lipit si a trebuit sa il dati jos?[COLOR="Silver"]
Ulterior am citit:
Da, sunt samsar recunoscut de console, ma stie tot forumul. Verifica pe olx vezi ca o pun cu 9999 de lei dupa amiaza.
Bookmarks