Din ce vad in linkul de la Carrefour Franta scrie 25 Noiembrie si pe poza Holidays 2020. Ma gandesc ca o sa fie o serie de precomenzi cu livrare in perioada craciunului. Probabil si la noi o sa fie la fel dar poate dupa 25.
Este doar o parere.
Din ce vad in linkul de la Carrefour Franta scrie 25 Noiembrie si pe poza Holidays 2020. Ma gandesc ca o sa fie o serie de precomenzi cu livrare in perioada craciunului. Probabil si la noi o sa fie la fel dar poate dupa 25.
Este doar o parere.
In sfarsit <3, cutia a venit putin julita pentru ca ei nu au ambalat deloc cutia de la PS, dar e ok, consola sa mearga ( Comandat de la flanco in 19.11 la ora 14:14
Da pai au anuntat de ieri ca o sa inchida azi la 17 pentru ca s-a inscris prea multa lume.
Eu sincer am fost inscris la tombola dar am anulat, pentru ca vreau sa am banii pe card pana pe 25, daca ramaneai inscris, nu ii primeai decat de pe 25 in colo...
7000 de persoane inscrise,acum nu se stie cate pt digital cate pt blu ray dar banuiec ca sansele sunt de cam 20% maxim sa castigi...
Au fost 5000 in prima zi, a doua zi nu se stie cati s-au inscris, sansele sunt minuscule oricum ar fi. Mult noroc celor inscrisi.
Vad ca pe JRC.ro sunt mai ieftine jocurile PS5 decat pe Altex / eMAG. Asa imi vine sa comand Demon's Souls dar la ce sanse am la tombola nu prea imi vine![]()
Bookmarks