Castigator! Nr 509
Exista cineva care a prin pre-order la eMAG, a dat cu livrare in magazin (ridicare din magazin) si care au fost sunati de catre eMAG sa le spuna ca nu au stocuri pentru ei si ca le vor livra consolele cand vine urmatorul stock? Este cineva care a patit asta?
Si eu as dori sa achizitionez una..in cazul in care e vreun multicastigator
Mersi mult.
Bine baieti, asta este, nu cred ca e nevoie de toti 7000 de persoane sa updateze acest topic sa ne spuna ca sunt necastigatori.
Cel mai probabil o sa mai fie stocuri minore la unele magazine, dar sincer, pentru mine nu merita timpul pierdut la vanatoare.
eu sunt tare curios cate din aceste 660 console vor ajunge la vanzare pe olx sau alte site-uri
Sincer sa fiu la cati destepti se gasesc care sa dea 45-50 mil, parca e si pacat pentru unii sa nu faca profit. Isi cumpara la anul 2 console de banii aia.
Aici vina e a Sony.
Nu se baga biznitarii sa isi blocheze banii. Poate doar aia care au doua sau cativa nebuni care vor sa faca profit de pe o consola doua.
E interesant cati biznitari si-au luat teapa in primele minute cand nu se stia de tombola.
Edit: acum sunt vreo 5 console pe olx la suprapret. De la 6000 lei la 4000 parca.
iti dai seama ca toti de aici ne oferim toti dorim una altfel nu am fi aici.
Propunere cine are in plus si vrea sa o dea sa facem o tombola si aici![]()
A dat altexul voucher de 100 de lei
De asemenea, ne face placere sa va oferim un cod de reducere xxxx in valoare de 100 Lei care poate fi utilizat la achizitionarea de accesorii si jocuri pentru PlayStation pana la data de 31.12.2020 plasand o comanda online pe site-ul altex.
Si mai zic si ca:
La urmatoarele livrari de PlayStation 5 vom prioritiza participantii la tragerea la sorti in ordinea inregistrarii comenzilor.
Deci este posibil sa ne anunte cand va fi in stoc sa ne intrebe daca vrem sa cumparam.
Bookmarks