Eu mi-am luat un controller cu voucherul ala. Vedeti sa nu aveti vreun spatiu in plus cand dati copy paste
Eu mi-am luat un controller cu voucherul ala. Vedeti sa nu aveti vreun spatiu in plus cand dati copy paste
Voucherul nu merge pt. Cyberpunk...am sunat si vorbit cu diferite persoane si raspunsul lor e ca exista o lista cu produse la care se poate folosi voucherul. Cyberpunk nu este printre ele..
Not cool altex
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Bine ca m-a atentionat cineva pe forum si am prins charger.. se pare ca s-a epuizat in mai putin de o ora.
Sent from my iPhone using Tapatalk
stiti cumva la ce numar de ordine au ramas Altex cu sunatul pentru noul batch de console? in jur de 400? sau?
Nu se stie, in ziua lansarii au avut 600 +60, acum aparent doar 400 disc, deci poate sa varieze, cu siguranta pe viitor va creste dar in viitorul apropiat cred ca va ramane in jurul acestor cifre
La mine s-a schimbat statusul comenzii din confirmata manual in confirmata integral...things happen
multumesc frumos! eu sunt 530 cine stie cand voi fi sunat...eu tot sper sa prind concediul de craciun cu consola in camera
402 a avut un prieten si a refuzat...
Deci daca 403 e ultimul, e norocos.
Eu acum am primit email de la Altex cu multumim pentru comanda.
Voi ati primit link-ul pentru plata si daca da, cand? Intreb pentru un prieten.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks