Este plin OLX-ul de oferte postate azi in care specifica ca au garantie emag. Am luat o pauza destul de mare de la comunitate de gaming dar nu pot sa inteleg cand si cum s-a dezvoltat aceasta comunitate de bijnitari ce vand console. S-au reprofilat de la masini din germania si acum lucreaza de acasa... sau nu stiu. Sper din tot sufletul sa ramana cu ele dar cum se apropie craciunul si sunt atati parinti cu bani care le fac toate poftele copiilor, mi-e greu sa cred.
Un anunt are chiar poza cu SMS-ul de la eMAG: https://www.olx.ro/oferta/playstation-5-IDelLpU.html O vinde cu 4999 lei. Ce oameni... Well, ma gandesc ca e un fitting end pentru 2020.
Am sunat iar, mi-a confirmat a doua oara ca am prins produsul ca e rezervat si e al meu. Intre timp mi-a venit si sms-ul ca va fi livrată maine
Eu nu am factura si garantia in cont. Am primit in schimb SMS ca e pe drum, in cont la fel, apare in drum spre showroom.
Am sunat la eMag si mi-a zis ca e totul ok si ca e rezervata comanda. Deci doar pt ca nu ai factura sau garantia, nu inseamna ca nu ai produsul.
se poate comanda aici cu livrare in Martie:
https://www.techinn.com/es/consolas-playstation/15860/s
Scuzati-mi limbajul dar sper sa-si ia medicamente de banii aia, sau sa ramana cu ele de gat, toate gunoaiele speculative de bisnitari care ii impiedica pe ceilalti sa se bucure de o consola pe care o asteptau de mult.
Si eu am sunat pentru a doua oara sa ma mi se confirma ca totul e ok si tipa din call center m a asigurat ca totu e bine si ca primesc in 12. Sper sa nu imi faca surprize.
E cineva pe aici care a comandat de la Orange si dupa efectuarea platii a primit mesaj cum ca a fost anulata?
Daca da, ati primit banii inapoi pe card?
manaria eMAG! Ia zi bai eMAG(sunteti destui aici, atat voi cat si PCR-ul vostru) cate console ai avut si au zburat toate in 40-45 sec? fraierii dau refresh si PCR-ul intra in fata..
Aruncand un ochi pe olx, vad ca s-au mai potolit cu preturile....probabil pe la jumatea anului viitor o sa fie suprasaturata piata. Va doresc sa faceti rost de o consola, ca sa apara si schimburile de jocuri, SH etc.Spor la vanatoare
Ca sa scriu si aici. Am prins la Orange la 16:05, am platit, am primit mail, totul ok. Apoi 5 min later, sms ca s-a anulat comanda. Am sunat la ei, m-am certat 30 de min, cica nu mai au stoc. Pai daca nu mai au stoc cum de mi-ati luat banii...trebuia sa nu pot face comanda si mai ales plata.
In fine, am facut si plangere la ANPC. Vreau produsul si daca nu se poate, banii inapoi x2 ca i-au blocat fara motiv.
Nu a jonglat nimeni din interior cu nimic. Terminati cu prostiile astea. Consola a fost up and available 30 de secunde bune. You snooze, you lose mofo. De 4 Black Friday si acum cu PS5, n-am dat decat 1 singur rateu din vina mea(pct de livrare favorit nesetat). Deci sunt pe bune, daca esti suficient de cretin si obsedat incat sa refreshui la fix.
Bookmarks